How the west was won

ThePiper

New member
How the west was won

חובבי לד זפלין בטח יודעים שבתאריך 27/5/03 יצא דיסק חדש ללהקה. עוד דרך לסחוט ממנו כסף? או שמא פריצת דרך חדשה? אפשר לקרוא לזה שילוב של שני הדברים ביחד. חבילת הדיסקים העונה לשם How the west was won מכילה 3 דיסקים שהם בעצם שילוב של שתי הופעות שחוברו ביחד על מנת ליצור הופעה אחת שלמה. אך כדי להתרשם מהדיסק נאלץ לחכות לתאריך היציאה, בינתיים אפשר להזמין מהאינטרנט ולעשות טבלת יאוש עד לתאריך היציאה.

SickAgain

New member
בטוח שלא דרך לסחוט כסף! ../images/Emo6.gif

מדובר כאן על פרוייקט של דיסק משולש וDVD כפול. לא באוסף משומש, כל וכלל לא...מדבור פה על "לד זפלין בהופעה". כאן הייתי צריך לסיים לכתוב אך מכייון, שאולי מישהו לא הבין על מה כוונתי אני ארחיב. עבור מיליוני המעריצים, זפלין, היא היא, הלהקה או ה"מאורע" הכי חי ובועט שקרה לרוק העולמי אי פעם, עזבו אתכם את העובדה הלא עקרונית שבזמנו, ב73 הם שברו את כל שיאי הקופות (שהיו עד אז בידי הביטלס ומאז לא נשברו עוד)..לד זפלין פשוט לקחו את ההופעות למקום שאיש לא העז לקחת אותם(יסלחו לי גם כל חסידי הפרוג למיניהם).. אך, למרות כל זאת, המעריצים הרבים (בניגוד לאלה של להקות אחרות מאותה תקופה), זכו למעט מאד אם בכלל חומר רשמי, באיכות סבירה מהופעות חיות. שלא לדבר על וידאו(רק הופעה רשמית אחת-אבל איזו הופעה! :) ) אם כך, מעריצי זפלין מקופחים במשך יותר מ30 שנים!!!! וסוף סוף, יש משהו, זרקו לנו עצם...ואיזו עצם! למעשה כבר יצא ה BBC SESSIONS עם חומר חי, והוא היה לא מהעולם הזה..הגיע הזמן לעוד משהו. אם כך, אני מקווה שהתאריך הזה יגיע ועמו יגיע הקץ לציפיה הארוכה. It's been a long time since I rocked and rolled!

ThePiper

New member
חחח זה היה בצחוק

כמעריצה של לד זפלין אני יכולה להגיד לך שגם אני מחכה בקוצר רוח לדיסק. וכשאמרתי 3 דיסקים לא התכוונתי לאוסף משולש זה פשוט מורכב משלושה דיסקים.

למעלה