how the fack is marlin?

• פותח הנושא Cho
  • פורסם בתאריך

Cho

New member
how the fack is marlin?

כולם מדברים על המרלין הזה, והארי קיבל דף עם הדמות שלו בספר הראשון, אבל מי הוא לעזאזל? צ`ו

Hermione

New member
איי דאוט איט

אני מניחה שאם זה היה מרלין מנסון, אז איזה מועצת זקנית כבר היתה מתלוננת על זה שחושפים ילדים קטנים שאוכלים צפרדעי שוקולד לתמונות כאלה... ומרילין, למי שלא יודעת (את ב-א-מ-ת לא יודעת?), הוא קוסם מאוד מפורסם שעזר למלך ארתור (כן, זה עם השולחן העגול, והאבירים וכל זה) להיות מלך ולנצח במלחמה, שם את אקסקליבר (החרב) בסלע, ועוד כל מני דברים קסומים כאלה מהסיפורים.... קשה לי להאמין שאת באמת לא יודעת מי זה........... שמשון ולהקתו, ריקודי עם בע``מ כמה שאני לא מצחיקה בלה.... בלה בלה בלה אין לי מושג למה כתבתי את זה

LuNaTiC

New member
הממ

לא התכוונת במקרה ל who the fuck? לא חשוב.. מרלין הוא קוסם.... נראה לי מהסיפור הזה על המלך ארתור לא?

פגעסוס

Well-known member
מדוייק!!

מרלין למרות היותו קוסם, בילה את שנותיו הרבות כיועץ למלכים ביניהם אות`ר (אביו של ארתור) וארתור עצמו. בחלק מהסיפורים על חייו של ארתור טוענים כי מרלין הוא שהבריח את ארתור מן הטירה שהיתה תחת התקפה. והוא זה שהחדיר בארתור את האידיאלים של קמלוט. בסיפורים אחרים מרלין בילה שנים בחיפוש אחר מלך שיהיה מלך טוב והתאכזב מכולם עד שמצא את ארתור. בכל מקרה אין עוררין על כך שמרלין הוא אחד הקוסמים הגדולים בעולם האגדות...

פגעסוס

Well-known member
גם ראיתי את הסרט...

וגם קראתי כמה ספרים בנושא. אתה לא תאמין כמה גרסאות שונות יש לסיפור של ארתור...

MadonnaFan

New member
ואני...

מעריצה שרופה של תקופת האבירים ולנסלוט והאקסקליבר ואתור ומרלין ואיך-שלא-קוראים למכשפה השניה, אני לא מצליחה להיזכר... המפ... *מתאמצת לסובב את הבורג החלוד במוחי* משהו שנגמר ב-ונה זה משפחתי- לאחי היקר לי יש אוסף ענק של אבירים וכאלה... כמה שזה מעניין אתכם... אז כמובן שאני מכירה את מרלין הקוסם הדגול ואני מאוד אוהבת את הביטוי מהספר- ``חי זקנו של מרלין!`` טוב הגיע הזמן שאני אפסיק לבלבל את מוחם הדייסתי... המממ *מעין חצי-עלף*

ViperG

New member
אם אני לא טועה...

למכשפה השנייה קוראים מורגנה לה פיי, קראתי לפניי איזה שלושה חודשים איזה ספר אחד על ארתור ואביריי השולחן העגול שלקחתי מהספרייה(אופס, עדיין לא החזרתי אותו...) אבל הוא היה כתוב בצורה כ``כ משעממת, קראתי אותו בכח אני אוהב את כל הרעיון של הספר אבל לצערי נפלתי על גירסה משעממת באקסטרים...

Vilia©

New member
ורומח הדרקו גם...פשוט יוצא מן הכלל!

זה פשוט ספר מקסים וחבל שהסדרה כל כך קצרה (לפחות לטעמי) אני הכי אוהבת את רייסטלין וגדילן...וכמובן את סהר פז.... מתה על הספרים האלה! Dragon Lunce Rules!!! טלי

צודקת לגמרי (רומח הדרקון)

הטיפוס האפל והמיסתורי וקליפטומן היפרהקטיבי איך אפשר לא לאהוב אותם

LuNaTiC

New member
טלי!! ניוז פלאש!!

מישהי מהאיי סי קיו שלי שראתה את ההודעה שלך אמרה להגיד לך ש: ברומח הדראקון יש 120 ספרים באנגלית.... לפחות 50 נכתבו ע``י הסופרים המקוריים.. ובערך 20 יש בעברית.... המממ וזהו... ביי ביי!

פגעסוס

Well-known member
יש יותר...

הייתי בלונדון לפני כמה חודשים וראיתי בחנות למדע בדיוני ופנטסיה (שהקומה התחתונה בה מוקדשת לספרים בלבד) שני קירות שלמי של ספרי רומח הדרקון...

אלוואי אלי אתם יודעים שאני גומרת את

י``ב אני טסה לאנגליה ואני הולכת לבלות לילה שלם בסטונהג` .אגב עכשיו אני עולה ל ט`

Hermione

New member
העתיד... העתיד... כה מעורפל הוא

ברגע שאני גומרת את התיכון, אני אורזת חפצי וטסה להשתכן בלונדון, ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים (אולי) בלונדון יו.אן....... אני מתכננת את זה כבר מכיתה ה`

SnufellS

New member
my dream EXECTLY!!!

באמת!!! וגם אני חולמת על זה כבר כמה שנים!!! אותו מקצוע והכל!!! בסוף נלמד ביחד... ונעצב את הבית של הארי... רק הבעיה היא שאת צריכה לגמור צבא קודם... #ניצן#

למעלה