How much wood could a woodchuck

עמיתוש

New member
How much wood could a woodchuck

chuck if a woodchuck could chuck wood? בזמן שאתם חושבים את התשובה, צריך לארגן מפגש פורום. זוהר צדקה, היא אמרה לי שזה דבר שגם יעורר את הפורום, וגם.. נו.. אני מתגעגע לראות את כולכם
כנראה שאני לא יכול ב10, ואני צריך לבדוק את ה11 ואת ה12 ואת ה13.. אבל האם אתם יכולים/רוצים בתאריכים האלו?

LoLo16

New member
אני פה ../images/Emo8.gif

לי מתאים כל יום מלבד ה-15 וה-20

Human Nature

New member
זוער חיה! |טל| |צלב|

גאש, שמישהו יעצור אותי על טיפשות מיד!

Human Nature

New member
גם אליי? O____oooo |טל| |צלב|

לי ממש לא משנה באיזה תאריח (לא בא לי לכתוב "תאריך", תהרגוני!). עם כמעט כל תאריח (שוב, הקפריזות שלי!) אסתדר

love amor

New member
אני יכולה עד ה-12...

אבל אם זה במשרדי תפוז בסוף אז אני לא יכולה לבוא.....

עמיתוש

New member
אוקיי, נראה שה-12 הכי טוב..

וגם כנראה שיש לי מפגש פורום ב11
. מקום - עזריאלי (הכי נוח בשבילי, אבל אני מבין שבשביל אחרים לא
) משרדי תפוז קניונים אחרים בית של אנשים שהציעו (זוהר?). אוקיי, הגיבו נא
.

אני בעד תפוז או בית של מישהו../images/Emo16.gif

בקניון כלשהו לא נראה לי שיש טלוויזיות ווידאו
.
ניר

Human Nature

New member
עקרונית, |טל| |צלב|

עזריאלי זה המקום הכי נוח- יש אוטובוסים ורכבות לשם. להגיע לבתים פרטיים או למשרדי תפוז זה יותר בעייתי, כי צריך לחפש קווים מסוימים ודי נידחים ולהכיר את האזור. עם זאת, אני מניח שאני בעד בית פרטי של מישהו. משרדי תפוז יזכירו לי חדר מתים

אני דווקא נגד עזריאלי... ../images/Emo16.gif

פשוט- לא נוכל לראות וידאוים, שזה אחד הדברים הכי נחמדים שאפשר לעשות במפגש (וגם לא מביכים יותר מדיי
). הממ... אני חושב שכדאי שנקבע מיקום במשרדי תפוז או בבית של מישהו שגר באיזור של ת"א, ואותו מישהו יסביר בדיוק איך מגיעים ברכבת או באוטובוסים אליו מעזריאלי (או תחנה מרכזית אחרת), אולי אפילו אפשר להפגש כולם בעזריאלי או משהו ולנסוע משם ביחד למיקום המפגש.
ניר

דאמיט! שכחתי- אני לא יכול אחרי../images/Emo16.gif

ה-11 לחודש. זאת אומרת, רק עד יום ראשון באותו שבוע.
ניר

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif נגד עזריאלי

מאותן סיבות של ניר. חוצמיזה במשרדי תפוז יהיה לנו כיבוד
אם יש אנשים שלא יכולים להגיע למשרדים מכיוון שהם לא יודעים איפה זה, אז להיפגש בעזריאלי ומשם לנסוע זה רעיון טוב.

אני מעדיפה לא להגיב בכלל

נניח שאני רוצה לבוא למפגש, זה ממש לא יהיה קל להגיע לאיזור ת"א (מחיפה). אבל אם אני ממש ממש ארצה אני אוכל לסדר משהו :) אז אם אני מגיעה, הכי טוב לי משרדי תפוז. יהיה קשה להגיע לבית של מישהו, ואם אני אעצור מישהו ואשאל "סליחה? איך מגיעים לבית של זוהר?" לא ייצא מזה כלום. וקניונים? אני שונאת קניונים. בקיצור- לי הכי טוב משרדי תפוז.

אני מעדיף לא להגיב בגלל

שאתם מאה פעם משנים תאריך(אין לי תלונות) ואחרי שיהיה תאריך סופי אז בערך שבוע לפני המפגש אני אגיד אם אני יכול או לא...

PopPy

New member
בואי נתחיל בזה שייחשף הסוד

המסתורי על שמך וגילך?

טוב- אני אגלה לכם ../images/Emo11.gif

אם את מבטיחה לקפוץ 50 פעם על הרגל ולשיר יונתן הקטן.

למעלה