How Does It Make You Feel?

How Does It Make You Feel?

[הו... אייר.
] טובטוב, לעניינו. הפורום רדום ממש. וזה לא בסדר. אז אמ, בואו נהיה בנאלים - איך החופש? נכון חם ומגעיל? וגם סתם מה עשיתם היום?
אני יכולה לציין שבנוסף לכאב ראש שלי, נראה לי שאכלתי משהו מקולל, או לחילופין - אכלתי יותר מדי, ועכשיו כואבת לי הבטן בטירוף. והחופש אחלה, רק חם באופן קיצוני וזה גורם לי לרצות להתאבד בערך
וזהו בערך, מוזר שעבר מעל חופש מאז שיצאנו רשמית לחופש, ואם מתחשבים בעובדה שכל יוני לא הלכתי אז זה ממש מלא זמן.
יאלה, שת"פ.:)

hadarinke

New member
חם?! זה מה שמפריע לך?!

הלחות זה מה שכואב פה, אפשר לתפוס מים ביד שאת מניפה אותה באוויר! וחוץ מזה, היום שיחקתי באולינג עם בני הדודים שלי שהגיעו מהולנד ביום שישי [יום ממוזמז מאוד ד"א], אחר כך הלכתי לכבשה [תומר], ומשם לפגוש את רועיקוש וידידה שלי שחזרה מלונדון [סוגריים כי פעם שלישית גלידה]. יום מקסים :)

../images/Emo6.gif

הלחות גורמת לך להרגיש שיותר חם ממה שקורה באמת. וחוץ מזה, אין פה 75 אחוז כמו בת"א, קצת פחות.

hadarinke

New member
הלוואי וזה היה רק 75 אחוז לחות ../images/Emo7.gif

השיער שלי נוראי מאז הקיץ, עושה חשק לקרחת :S

How I Disappear

New member
הלחות הורגת אותי ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אתמול והיום יש לי משמרות במקדונלדס
אתמול היה קשהה, נשפך לי בטעות קולה על הדלפק
היום אני מקווה שיעבור בשלום חח

pRimaVeriTaVIV

New member
רק התחיל?

הוא התחיל לפני חודש, ונשאר עוד חודש ו10 ימים, כמעט חצי ממנו עבר

בסדר, אבל למדת עכשיו עשרה חודשים../images/Emo9.gif

אם חודש עבר כ"כ מהר, גם השני יעבור סבבה.

pRimaVeriTaVIV

New member
למדתי עשרה חודשים

ובעשרה חודשים האלה היה לי יותר טוב מאשר עכשיו חוץ מזה שהחודש הזה לא עבר כ"כ מהר, לפחות לא לי

זה לא משנה בשביל מה

העיקר הוא שאתה כבר רוצה שהחופש יגמר. זה אמור לקרות עוד שבוע-שבועיים, אחרי שכבר מיצית את החופש ונשאר לך רק לבהות במסך./tapuzforum/images/emo3.gif

PerfectSP

New member
It's fucking cold in here 'OO

they say - ho!it's hot! and it's fucking 20 degrees XD well, Since Jul.1th i'm in Germany so...Germany,you know ^^ today i've been in Celle.. i bought the Avril Lavigne's perfume ^^

hadarinke

New member
שמנמנה P:

תחזרי כבר, צריך לצאת לשתות! בטח למדת כמה דברים על תרבות השתייה בגרמניה לא?

PerfectSP

New member
P: ../images/Emo190.gif

אמממ... את האמת אסור היה לנו לשתות במשלחת כמובן.. אבל לא הקשבנו XD יצא לי להיות כמה וכמה פעמים מסטולה XD כן אה.. הם אוהבים בירה

PerfectSP

New member
אה!!@#$%^ ../images/Emo190.gif

ועשיתי שופינג מטורף, יש לי מלתחה חדשה XD וזה עוד אחרי שהייתי צריכה להתקמצן על דברים
ואם יש לי טעויות בעברית אל תצחקי עליי!! יצא לי להגיד היום "אני צריכה עם דרור לדבר" , שבגרמנית זה נכון אבל..^^ וגם שכחתי איזושי מילה בעברית
OO'

למעלה