...how about we

...how about we

אתר היכרויות עם רעיון קצת שונה. במקום השימוש בפרופיל הרגיל, מה שמכוון את ההתאמה בין הא/נשים זה שכל משתמש כותב מה הוא מציע לעשות בדייט (הוא יכול גם להמשיך ולמלא פרטים של פרופיל רגיל).
וכך גם החיפוש - לא סתם מעבר על תמונות/פרופילים, אלא על תמונות וליד כל תמונה ההצעה לדייט שהמשתמש כתב. אתה מסמן ״מסקרן אותי״ (וזה שולח למשתמש הודעה) או ממשיך הלאה.

נרשמתי לבדוק, מתוך סקפטיות, והאמת שיש לי הרגשה שיש בזה משהו מאד קולע. כי ההצעות נעות מהדברים הכי שיגרתיים וצפויים, דרך רעיונות יותר מיוחדים וכיפיים, ועד דברים מצחיקים/הזויים בטירוף. יש תחושה שאתה מייד לומד משהו על הבנאדם: על יצירתיות, על הרפתקנות, על הומור...
נראה לי חוויה יותר כיפית ופחות משמימה מזו של אתרי ההיכרויות הרגילים.

(הם גם מכוונים לזוגות - אם יש זוג שרוצים לעשות משהו מיוחד יחד, האתר מארגן את זה בשבילם, עושה את הלוגיסטיקה; נראה לי פחות מעניין)

[URL]http://www.howaboutwe.com[/URL]

נו עוד אתר ..:)

אז גם שם יהיו כולם מ jdate OKcupid החצי השני לאבלי בלה בלה בלה. כל האתרים אותה אסופה של אנשים.
לדעתי כבר צריך משהו עתידני. איזה חיישן תת גופי שיצפצף כשאתה מתקרב למישהו פנוי שמתאים לדרישות שלך. או אפליקציה עם חיישנים או משהו עם חיישנים,
לא יודעת. או לפחות חיישני רוורס, שלא אכנס במישהו.

James 007 Bond

New member
לא נראה שזה רעיון טוב בכלל.

דייטים מיוחדים ולא שגרתיים אני מעדיף לשמור לשלב מעט יותר מתקדם.
בדייט ראשון אמורים לבדוק כימיה, משיכה והכרות בסיסית עם הצד השני.
והמקום האידאלי בשביל זה הוא בר או בית-קפה.

בדייט שלישי-רביעי אחרי שכבר מכירים יותר לעומק, כבר הרבה יותר נחמד לעשות ביחד מששהו מיוחד.

למעלה