עונה../images/Emo9.gif
האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? לא. אבל זה הסרט הראשון שלו שראיתי בידיעה שזה "טים ברטון"
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? הממממ אני נוטה ללכת לכיוון מיסס לאבט. פשוט כי היא מגניבה ממש! ואני גם אוהבת את סוויני, והאמת שאני אוהבת את הדמות של השופט, כי הוא דמות מעניינת בסרט, שיש לה תפקיד חשוב בעלילה, והיא משוחקת נפלא
(סגידה לאלן ריקמן) מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אנתוני. זאת בכלל לא שאלה קשה
הוא מרגיז אותי- כי הוא טיפש, הוא חושב שהוא הירואי (והוא לא), והוא אפילו נראה כמו בחורה אז לא כיף סתם להסתכל עליו... מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? את אנתוני, וגם את ג'ואנה, כי היא בהחלט מעצבנת אותי לפעמים. אני ממש לא אוהבת את כל הסצנות שלהם... אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש? את כל השאר, פחות או יותר
אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם? שאלה מצוינת... אולי מנסה באמת לברר יותר טוב... למשל איפה לוסי קבורה, בהנחה שהיא מתה, ואז מגלה שהיא חיה ובועטת. בערך. ומנסה איכשהו לחטוף את ג'ואנה (או לסנג'ר מלחים טיפשים לחטוף את ג'ואנה
) ולפחות להיפגש עם הבת שלי... איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד? אוווווו שאלה קשה. אני אוהבת את כל הפסקול, אז אחד במיוחד?! a little priest קורע אותי מצחוק כל פעם
וepiphany ממש ממש טוב. שני אלה, נראה לי. האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי? לא
אני יצאתי מהפעם השנייה שראיתי את הסרט עם חברים, אחד אמר שהוא הולך להיות צמחוני לשבוע, ואני וחברה שלי הכרזנו שבא לנו שניצל
האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים? תלוי מאוד איזה. אני לא בטוחה שאני רוצה, כי אני לא בטוחה שיש עוד מחזמרים ספציפיים שיתאימו לו (או לי..) ולכן אולי עדיף שלא. באופן כללי, שיביים, בכיף. זה היה מוצלח
מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום? מבחינת החברה- לונדון של היום. עדיף בריטים מטורללים מאשר בריטים רצחניים. מבחינת המראה והארכיטקטורה וכו'- לונדון של אז. כ"כ
!!! מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)? מצד אחד- יצאה כלבה. מצד שני, אני כן יכולה לראות את הצד שלה בעניין. אשתו של בנג'מין לא הייתה "מאוד" בחיים בכ"מ... ומיס לאבט בהחלט הייתה מאוהבת (לא שזה הופך את הכל לנסלח, אבל אני יכולה לראות את הצד שלה). אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף? מה שקרה בסוף. הסצנה האחרונה הייתה מעולה, והפריים האחרון של הסרט הוא אחד מהפריימים הגאוניים!!! מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? כאמור, האחרונה. a little priest, epiphany, worst pies in london- אפיפני מגניב, ושני האחרונים מצחיקים אותי כל פעם מחדש. god that's good משעשע וחמוד כזה, באופן כללי אני אוהבת סצנות עם שירים
חוצמזה, יש קטע שלוקחים את ג'ואנה לבית המשוגעים, ואנתוני מתחיל לרוץ אחרי הכרכרה ואז מתייאש, והולך לצרוח קצת על השופט, בסגנון של "תשחרר אותה, ואם לא..." ואז השופט צורח עליו: "אז מה? תהרוג אותי?! HERE I STAND!!!" או משהו כזה. ואלן ריקמן גאון!!!
ציטוט/ים אהובים מהסרט: הציטוט למעלה. פשוט אלן ריקמן ברגע של משחק מבריק! ו"Mr Todd" הזכור לטובה
ופחות או יותר כל שלושת השירים האהובים עלי: וורסט פאיז, אפיפני, א ליטל פריסט (כן, התייאשתי מאנגלית...) ציון סופי לסרט (1-10) 10. לא יותר מדי מעמיק, לא יותר מדי הומני
סתם הנאה צרופה