How about a shave?

wolfyy

New member
How about a shave?

פינת הסרט השבועית מביאה לנו את: סוויני טוד!!
על הסרט: שם הסרט: Sweeney Tood: The Demon Barber of Fleet Street שנה: 2007 בכורה: 21 בדצמבר 2007 (ארה"ב) 14 בפברואר 2008 (ישראל) {וולנטיינס דיי
} אורך: 116 'אנר: מחזמר/דרמה/פשע/מתח אתר הסרט בIMDB אתר הסרט הרשמי טריילר מדורג: R שחקנים ראשיים: אלן ריקמן, ג'וני דפ, הלנה בונהם-קרטר האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש? אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם? איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד? האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי? האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים? מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום? מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)? אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף? מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? ציטוט/ים אהובים מהסרט ציון סופי לסרט (1-10)

theEscapist

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? לא. אבל זה הסרט הראשון שלו שראיתי בידיעה שזה "טים ברטון"
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? הממממ אני נוטה ללכת לכיוון מיסס לאבט. פשוט כי היא מגניבה ממש! ואני גם אוהבת את סוויני, והאמת שאני אוהבת את הדמות של השופט, כי הוא דמות מעניינת בסרט, שיש לה תפקיד חשוב בעלילה, והיא משוחקת נפלא
(סגידה לאלן ריקמן) מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אנתוני. זאת בכלל לא שאלה קשה
הוא מרגיז אותי- כי הוא טיפש, הוא חושב שהוא הירואי (והוא לא), והוא אפילו נראה כמו בחורה אז לא כיף סתם להסתכל עליו... מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? את אנתוני, וגם את ג'ואנה, כי היא בהחלט מעצבנת אותי לפעמים. אני ממש לא אוהבת את כל הסצנות שלהם... אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש? את כל השאר, פחות או יותר
אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם? שאלה מצוינת... אולי מנסה באמת לברר יותר טוב... למשל איפה לוסי קבורה, בהנחה שהיא מתה, ואז מגלה שהיא חיה ובועטת. בערך. ומנסה איכשהו לחטוף את ג'ואנה (או לסנג'ר מלחים טיפשים לחטוף את ג'ואנה
) ולפחות להיפגש עם הבת שלי... איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד? אוווווו שאלה קשה. אני אוהבת את כל הפסקול, אז אחד במיוחד?! a little priest קורע אותי מצחוק כל פעם
וepiphany ממש ממש טוב. שני אלה, נראה לי. האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי? לא
אני יצאתי מהפעם השנייה שראיתי את הסרט עם חברים, אחד אמר שהוא הולך להיות צמחוני לשבוע, ואני וחברה שלי הכרזנו שבא לנו שניצל
האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים? תלוי מאוד איזה. אני לא בטוחה שאני רוצה, כי אני לא בטוחה שיש עוד מחזמרים ספציפיים שיתאימו לו (או לי..) ולכן אולי עדיף שלא. באופן כללי, שיביים, בכיף. זה היה מוצלח
מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום? מבחינת החברה- לונדון של היום. עדיף בריטים מטורללים מאשר בריטים רצחניים. מבחינת המראה והארכיטקטורה וכו'- לונדון של אז. כ"כ
!!! מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)? מצד אחד- יצאה כלבה. מצד שני, אני כן יכולה לראות את הצד שלה בעניין. אשתו של בנג'מין לא הייתה "מאוד" בחיים בכ"מ... ומיס לאבט בהחלט הייתה מאוהבת (לא שזה הופך את הכל לנסלח, אבל אני יכולה לראות את הצד שלה). אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף? מה שקרה בסוף. הסצנה האחרונה הייתה מעולה, והפריים האחרון של הסרט הוא אחד מהפריימים הגאוניים!!! מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? כאמור, האחרונה. a little priest, epiphany, worst pies in london- אפיפני מגניב, ושני האחרונים מצחיקים אותי כל פעם מחדש. god that's good משעשע וחמוד כזה, באופן כללי אני אוהבת סצנות עם שירים
חוצמזה, יש קטע שלוקחים את ג'ואנה לבית המשוגעים, ואנתוני מתחיל לרוץ אחרי הכרכרה ואז מתייאש, והולך לצרוח קצת על השופט, בסגנון של "תשחרר אותה, ואם לא..." ואז השופט צורח עליו: "אז מה? תהרוג אותי?! HERE I STAND!!!" או משהו כזה. ואלן ריקמן גאון!!!
ציטוט/ים אהובים מהסרט: הציטוט למעלה. פשוט אלן ריקמן ברגע של משחק מבריק! ו"Mr Todd" הזכור לטובה
ופחות או יותר כל שלושת השירים האהובים עלי: וורסט פאיז, אפיפני, א ליטל פריסט (כן, התייאשתי מאנגלית...) ציון סופי לסרט (1-10) 10. לא יותר מדי מעמיק, לא יותר מדי הומני
סתם הנאה צרופה

tali44

New member
Sweeney Todd!!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? לא.
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? למרבה ההפתעה לא בחרתי בסוויני טוד, אלא בגברת לאבט. כי סוויני קודר ומשעמם וחושב רק על הנקמה, אבל גברת לאבט יותר בעלת נוחכות.
מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? פרילי (הספר המעצבן) בגלל שהוא ממש מעצבן.
מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? שום דבר! אני אוהבת את הסרט הזה מאד כמו שהוא.
אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש? האמת שאין שם מישהו שהייתי מתה להיפגש איתו. סוויני טוד - לא תודה, אני אוהבת את הצוואר שלי.
גברט לאבט - אני לא אכילה ממש. פרלי - קרציה.
טובי - ילד תמים, אין לי מה לעשות איתו יותר מידי... השופט והעוזר שלו -
.
אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם? מה שבטוח לא מתחילה לרצוח את כל מי שזז, הרי בסופו של דבר הוא כמעט הרג את הבת שלו, והוא הרג גם את אישתו. ובגלל הכל הוא מת בעצמו. אולי הייתי שואלת עוד אנשים ומבררת, או לפחות מנסה להוציא את ג'ואנה מביתו של השופט. כי סוויני במהלך כל הסרט השלים על העובדה שהוא לא יראה אותה לעולם ושאבוד לו למצוא אותה. אבל עובדה שאנטוני הצליח להציל אותה, אבל סוויני פיספס את ההזדמנות הזו ובגדול.
איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד? Pretty Women.
האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי? ברור שאני אזכר מייד בגברת לאבט המתמחית בתחום
, אבל התגובה שלי לא תהיה כזו קיצונית עד כדי שתגרום לא לא לגעת בפאי.
האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים? נראה לי שחבל להוציא את הטעם הטוב, אולי זה יהיה כבר מאוס מידי. אבל הכל תלוי באיזה מין מחזה ואיך הכל יתגלגל.
מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום? אממ... לונדון של היום?
מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)? זה ברור שזה לא מוסרי, ואם היא לא הייתה מתערבת כל הרציחות והכעס הזה של סוויני טוד לא היו קורים. הוא היה מוצא אותה ומגיע לג'ואנה וחיים באושר ועושר. אבל אני גם חושבת שזה הובהר בסרט די טוב שהכל נבע מתוך אהבה שהיא חשה כלפי טוד.
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף? לפי דעתי הסוף מדהים וכך הוא היה צריך להיות.
מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? אני מאד אוהבת את כל הסצנה של השיר By the Sea, שהיא מפנטזת שהם מתחתנים וסועדים ומטיילים להם... ופתאום הצבעים הל המסך הופכים מחשוכים וקודרים לבהירים עד כדי בחילה.
ציטוט/ים אהובים מהסרט At last! My arm is complete again !!
ציון סופי לסרט (1-10) מלוא הנקודות - 10.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifThere's No Place Like London...

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? האחרון P: מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? כולם >< מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אף אחד מהם >< מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? כלום... אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש? את ג'ואנה D: חתיכה P: אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם? אין לי שמץ של מושג... איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד? There's No Place Like London שהוא בעצם השיר הראשון D: האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי? לא.... האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים? לא אכפת לי, העיקר שימשיך ליצור סרטים... מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום? של היום >< מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)? שהיא מרושעת, אבל אם היא לא הייתה משקרת הסרט לא היה מתקיים.... אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף? מה שקרה בסוף P: מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? הסצנה של הקרב ספרים, כל הסצנות שהוא משסף גרונות D: ואממממ הסצנה האחרונה... ציטוט/ים אהובים מהסרט: לא זוכר לצערי.... ציון סופי לסרט (1-10): 200

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo13.gif

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם?
לא מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה?
סוויני כמובן, או טובי.. מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה?
בידל הוא מעצבןןןן ומכוער :-S מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם?
שסוויני לא היה הורג את לוסי בסוף
והם היו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה? אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש?
אממ סוויני, אם הוא לא היה מאיים לשסף לי את הגרון.. ואת השופט טרפין רק בגלל שאלן ריקמן סקסי.. אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם?
בערך אותו הדבר.. איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד?
זה שסוויני וטרפין שרים יחד וגם את השיר שמיס לאבט שרה כשרואים אותם בים ומתחתנים וכל זה... האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי?
לא נראה לי.. האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים?
ברור מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום?
של היום מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)? כלבה אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף?
סוויני ולוסי היו בורחים וחיים באושר ועושר עד עצם היום הזה
אממ אבל זה היה הורס את הכל.. אז הייתי משאירה את זה כמו שזה מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט?
שלאבט שרה על איך שהיא הייתה רוצה לגור עם סוויני ליד הים ושהוא כזה בבגד ים מפוספס ציטוט/ים אהובים מהסרט:
לא זוכרת ציון סופי לסרט (1-10)
10

adi dion

New member
סווינייייי ../images/Emo99.gif

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם?
לא מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה?
מיס לאבט וטובי. מיס לאבט היא טיפוס ממש מגניב, וטובי כזה חמוד!!! מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה?
אנתוני וג'ואנה באמת קצת מעצבנים חחח ואני גם לא אוהבת את פירלי הזה.. מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם?
כלום.. אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש?
סוויני ומיס לאבט אם הייתי יודעת שהם לא יאפו אותי
אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם?
קודם כל הוא ידע על ג'ואנה, אז מנסה להציל אותה ואז מנסה לברר על לוסי למרות שאמרו כבר שכביכול היא מתה.. איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד?
By the Sea, The Worst Poes in London, A Little Priest ועכשיו ממש נדבקתי גם לג'ואנה אבל הגרסא הארוכה עם סוויני
האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי?
חחחח אני בהחלט אחשוב על הזוועות מהסרט אבל אני לא אקח את זה יותר מדי רחוק ולא אוכל רק בגלל זה
האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים?
לא... אלא אם כן זה סגנון אפל כזה שממש מתאים לו.. מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום?
לונדון של פעם מדהימה, אבל גם של היום אז לאדעת. נמנעת!
מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)?
יצאה קצת מניאקית חחח אבל הרבה אנשים עושים את מה שהיא עשתה מתוך אהבה, היא לא רצתה לצער אותו עם הידיעה שאשתו התחרפנה לגמרי
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף?
אממ.... נראה לי שהייתי מוותרת על הרצח של לוסי ושל לאבט ושרק סוויני ימות ולוסי וג'ואנה ימצאו אותו... נו זה אמור להיות סוף מבאס מה היתה הפואנטה אם כולם היו חיים באושר ועושר??
מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט?
הסיצנה בסוף של טובי ומיס לאבט
כאלה חמודים! אהבתי גם את כל הסוף ואת הסיצנה של הגרסא הארוכה יותר של ג'ואנה
ציטוט/ים אהובים מהסרט
אחד הציטוטים המצחיקים- אחרי השיר Epiphany כשסוויני מרחף ושקוע במחשבות, כשלאבט שואלת אותו מה הם יעשו עם פירלי, אז הוא לא שמע, ואז היא כזה: Hello??? Do you hear me?
המשפט הזה נחרט בזכרוני
ציון סופי לסרט (1-10)
10!

theEscapist

New member
או,סופסוף עוד מישהי שלא עונה אוטומטית "לונדון

של היום"! אחח, לונדון של פעם
פשוט כ"כ יפה!

adi dion

New member
../images/Emo3.gif

כל הענתיקות האלה של פעם, זה דבר כזה יפה

y a m i girl

New member
נכון, יש בזה משו, אבל../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

בדיוק בגלל זה אני אמרתי שאני כבר לא בטוחה. לונדון של פעם, עם כמה שהיא יפה וענתיקית, יש בה דברים קצת... לאיודעת, מזוהמים( גם היום, אבל פעם יותר) היא נוראאא מלוכלכת, מלאה בעכברושים, רעב, מחלות, סיפורים כמו לונדון שעלתה באש, שכל לונדון נשרפה כמעט עד היסוד... לאיודעת...

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifנכון.. בגלל זה גם אני אמרתי

לונדון של היום... כי גם אני התלבטתי..

adi dion

New member
אמממ כן, גם נכון..

ובדיוק בגלל זה אמרתי שאני נמנעת
כמו שענבר אמרה- מבחינת המראה והארכיטקטורה, לונדון של פעם פשוט מדהימה :) מה שטוב זה שנשארו קצת ענתיקות בלונדון של היום שאפשר לבקר שם

y a m i girl

New member
סוויני../images/Emo99.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? כלל וכלל לא מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה?נראה לי שגברת לאבט, למה?דבר ראשון- הלנה, דע! סתם.. לאיודעת... מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? לאיודעת, טרפין מניאק בןזונה בעיקר... סוויני, הוא דמות שקצת קשה לי להתחבר אליו, בעיקר בסרט, לאיודעת , בסרט נראה לי שלא כל הדמות עוברת, הוא פשוט מכונת רצח, זהו, במיוזיקל הוא קצת יותר אמ... אנושי? אנתוני- לא, הוא חמוד, קצת טיפש, אבל חמוד. ג'ואנה- בונא, עם כזה קול גבוה איך אפשר לאהוב אותה? אני שומעת אותה ורוצה לתת לה כאפה. איך קוראים לו, העוזר של טרפין ממש מעצבן... לאיודעת... וטובי, קצת מציק, טוב, יותר מקצת מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? עושים את סוויני קצת יותר כמו במיוזיקל, קצת יותר אנושי, מעביר משו, לאיודעת... אה, והייתי עושה את מה שאני תמיד רוצה בסרטים של מחזותזמר, שמה את כל השירים ולשירים ששמתי שמה את כל השיר, לא קוטעת, זה ממש חבל לי שעושים אתזה ככה.. אילו מהדמויות בסרט הייתם רוצים לפגוש? את גברת לאבט, כדי לחבק אותה
אבל לברוח אם היא רוצה לאפות אותי\להאכיל אותי במשו ( בשר, או בשר אדם, מה זה משנה?) אם הייתם במקומו של בנג'מין ברקר - מה הייתם עושים כדי להשיב לעצמכם את משפחתכם? לאיודעת, אני מניחה שלא הולכת וטובחת בעולם כולו איזה שיר מהסרט אתם אוהבים במיוחד? ואו, הפסקול מושלם, מתה על הרבה שירים, לא יודעת מה לבחור האם כבר לעולם לא תרגישו אותו דבר כשתאכלו פאי? מי אוכל פאי בשר? בשר זה רצח. אבל אם יש פאי כלשהו, לא משנה מה אני בדרך כלל נוטה ללכת ולהראות אותו לחברה שלי שקצת בטראומה מהסרטXD האם אתם רוצים שטים יביים עוד מחזמרים? כןןןן, טייים!!!
מה עדיף - לונדון של אז או לונדון של היום? לונדון, איזה מקום... אולי היום? לאיודעת, לא בטוחה כבר מה אתם חושבים על כך שמיס לאבט שיקרה לבנג'מין? (ידעה שאשתו בחיים אך לא אמרה לו)? במיוזיקל אפשר לראות את זה אפילו יותר טוב! אמ, אני חושבת שהיא לא בסדר והתירוץ ש"היא עשתה את זה בשבל אהבה" לא תופס, ותראו למה זה הכניס אותה בסוף. אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים - מה היה קורה בסוף? זה היה נשאר כמו במיוזיקל, מי אני שאני אשנה משו? מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? לאיודעת, אבל לדעתי סרט מחולק ל 2 חלקים, החלק השני פשוט טיפה יותר מידי טבח ודם וחסר יותר מזה... לאיודעת, קצת מוגזם ציטוט/ים אהובים מהסרט יש יותר מידי... ציון סופי לסרט (1-10) 8, למרות שאני מתהמתהמתההה על הסרט הזה, אז דברים כמו השירים, הדמות של סוויני, קונפליקטים, הגזמה קצת עם נושא הדם, הפריעו לי, היה צריך לעשות את זה קצת יותר כמו המיוזיקל...

theEscapist

New member
אני רק רוצה להגיב על כמה דברים../images/Emo9.gif

דבר ראשון, בעיניי סוויני כן מעביר משהו. גם כאב- כאב מאוד אנושי- כשהווא מדבר\שר על לוסי וג'ואנה. דבר שני, פסיכופטיות. כן, בעיניי דווקא העובדה שג'וני דפ הרבה פעמים משחק ככה שכאילו אין רגשות מייצגת את הדמות נפלא. כי זה כל הרעיון- שהוא לא היה אנושי לחלוטין. כלומר- הוא כן, אבל רוצח סדרתי כזה הוא בכ"ז קצת פסיכופט, ולפסיכופטים הרבה פעמים אין רגשות. אני ממש אהבתי במשחק של ג'וני בדיוק את הניכור הזה, שדווקא הפך את סוויני לאמין בעיניי. דבר שני- מתי הספקת לראות את המחזמר?
דבר שלישי- מה שמיס לאבט עשתה... לאן זה הכניס אותה בסוף? לתנור
אבל לא הבנתי למה בדיוק התכוונת כשאמרת ש"רואים את זה יותר טוב במיוזקל". רואים את מה? את זה שהיא ידעה? את זה שהזאתי המטורללת את אשתו בכלל? לי היה נחמד ש"לא ידעתי" עד הסוף, ואז פתאום הכל נהיה הגיוני, כולל (בעיקר) את ההתנהגות של מיס לאבט כמה פעמים...

adi dion

New member
יש את המחזמר כולו ביוטיוב למי שרוצה-

טוב כמובן שיש לזה המון גרסאות אבל אני אישית מצאתי את הגרסא הזאת במלואה באתר: זה החלק הראשון http://www.youtube.com/watch?v=83F_OHrnhgo ומשם בצד תראו קישורים לשאר החלקים. יש סך הכל 27 חלקים
ואגב אני בטוחה שזה מאוד יעניין אתכם
מיס לאבט בגרסא הזאת, היא אותה אחת שדיבבה את גברת תיון בסרט היפה והחיה!

theEscapist

New member
ידעתי את זה!../images/Emo6.gif (על מיס לאבט...)

וזה הרס לי את הילדות

adi dion

New member
נראה לי שאני סיפרתי לך את זה לא? ../images/Emo3.gif

כשהיינו בקניון XD

y a m i girl

New member
אז ככה../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אני מבינה את מה שאת אומרת, בגלל זה טיפה קשה לי להחליט סופית עם הנושא הזה, כי הסרט נפלא, אבל במחזמר הרגשתי קצת.. משו נוסף, לא יודעת באמת איך להגדיר. ולא, לא ידעו כל המחזמר שהיא ידעה, רק בסוף, כמו בסרט, אבל משהו בדמויות ובאווירה מרגיש שונה ממש, לא יודעת. והגרסא של המחזמר ( המלא!^^) שאני ראיתי זאת זאת http://www.youtube.com/watch?v=HR1z0yW_ELc שהיא נורא מוזרת ולאבט ממש ממששששש מוזרה ולקח לי קצת זמן להתרגל, אבל תוך כדי התרגלתי לדמויות ולשירה... אני לא יודעת, אחרי שראיתי את המיוזיקל משו הרגיש לי אחרת... אני באמת לא יודעת להגדיר אתזה וטיפה מסתבכת, אז לראמשנה

למעלה