How a lion becomes a mouse

How a lion becomes a mouse

קצת קשה לבחור,ואי אפשר לסנג'ר את נועה לבחור במקומי כי היא רואה סרט, ובכלל עצם היותי חולה משהו (איך שמתחיל הקיץ), עשה חשק ל-Black Dove אז הרי לכם השאלון השבועי: -מה החודש האהוב עליכם בשנה? -מה מפחיד אתם? -מה הצבע השחור מסמל בשבילכם? -מה אתם צריכים בשביל לחיות את החיים שלכם כמו שצריך? -הייתם רוצים לחיות בגלקסיה אחרת? -יש לכם עולם משלכם? -אילו סערות מתחוללות אצלכם? זה טוב? -מתי אתם מרגישים קטנים (לא בהכרח בגיל)? -לאן אתם חייבים להגיע? -מה הייתם נותנים בשביל להגיע לשם? -מרגישים שיש טירוף מסוים במה שאתם? ה-By the woods הזה לא עושה לי כיף. עוצב באמצעות תפוז-פד

רעוּת

New member
מסקרה זה ה-../images/Emo190.gif

-מה החודש האהוב עליכם בשנה? אוקטובר
-מה מפחיד אתם? נורית גלרון -מה הצבע השחור מסמל בשבילכם? "השופט לובש שחור כי זה עושה אותו רזה!" נו, זה מהקומדי סטור, לזקנים שבינינו שלא היו בני 3 כששידרו את זה... -מה אתם צריכים בשביל לחיות את החיים שלכם כמו שצריך? סרניטי....נאוווו... -הייתם רוצים לחיות בגלקסיה אחרת? אולי, בשביל לראות מה יש שם. -יש לכם עולם משלכם? אומרים לי את זה לפעמים... -אילו סערות מתחוללות אצלכם? זה טוב? לא יודעת. ולא. -מתי אתם מרגישים קטנים (לא בהכרח בגיל)? כשיש מעליי אנשים טיפשים שנותנים לי פקודות וצועקים עלי
-לאן אתם חייבים להגיע? להחלטות
-מה הייתם נותנים בשביל להגיע לשם? את אמא שלי. (אבל הייתי נותנת אותה בלי קשר) -מרגישים שיש טירוף מסוים במה שאתם? טירוף? אני???

behappy

New member
every sha-la-la

(באלוהים, אני שומעת טריביוט לקרפנטרס. אלי הטוב) -מה החודש האהוב עליכם בשנה? יולי -מה מפחיד אתם? כאב -מה הצבע השחור מסמל בשבילכם? אלגנטיות
-מה אתם צריכים בשביל לחיות את החיים שלכם כמו שצריך? אהבה וחום -הייתם רוצים לחיות בגלקסיה אחרת? לא -יש לכם עולם משלכם? יש מצב -אילו סערות מתחוללות אצלכם? זה טוב? פחדים. לא הכי טוב. משתדלת להתגבר עליהם -מתי אתם מרגישים קטנים (לא בהכרח בגיל)? ליד עץ בן 200 -לאן אתם חייבים להגיע? למיטה עד 12 בלילה היום אם אני רוצה לקום מוקדם מחר! -מה הייתם נותנים בשביל להגיע לשם? צחצוח שיניים -מרגישים שיש טירוף מסוים במה שאתם? מסוים. לילה!

by the woods by the woods..

הו ילדו, תודה על זה. -מה החודש האהוב עליכם בשנה? יוני. כי זה כמו יום שישי של חודשי השנה, לפני השבת של החופש הגדול. וכי זה החודש שלי. וכי הוא יפה כ"כ. -מה מפחיד אתם? שאף פעם לא יהיה לי שוב מדהים ככה. -מה הצבע השחור מסמל בשבילכם? חולצות יפות?
סתם. אמ.. כהות.. אולי עומק, לאו דווקא במובן טוב או רע. -מה אתם צריכים בשביל לחיות את החיים שלכם כמו שצריך? אהבה. מיצוי עצמי. מספיק שינה בלילה..
-הייתם רוצים לחיות בגלקסיה אחרת? תלוי איך שם! [בעקרון פה זה אחלה.] -יש לכם עולם משלכם? יותר מדי.. -אילו סערות מתחוללות אצלכם? זה טוב? שאלה טובה
-מתי אתם מרגישים קטנים (לא בהכרח בגיל)? הרבה מאוד מאוד מהזמן. בייחוד לאחרונה. בייחוד כשאני מבינה כמה העולם הזה נורא לפעמים וכמה אין לי שליטה על זה.. -לאן אתם חייבים להגיע? לא בטוחה אם יש משהו כזה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע. -מה הייתם נותנים בשביל להגיע לשם? -מרגישים שיש טירוף מסוים במה שאתם? כן. לא הייתי מוותרת עליו אבל נראה לי שכדאי שאלמד להצליח למתן אותו קצת..

noosh

New member
songs are like tattoos

-מה החודש האהוב עליכם בשנה? אין אחד ספציפי -מה מפחיד אתם? מים עמוקים, וחרקים עוקצים (דבורים וכד'( -מה הצבע השחור מסמל בשבילכם? שומדבר ספציפי, אבל זה מזכיר לי את הציורים שלי בתיכון, ואיך אח שלי כל הזמן היה אומר שאני "בתקופה השחורה שלי" -מה אתם צריכים בשביל לחיות את החיים שלכם כמו שצריך? אנשים שעושים לי טוב, מרחב להתפתח וליצור, ושעות שינה נורמליות. ועצמאות -הייתם רוצים לחיות בגלקסיה אחרת? תלוי כמה היא מגניבה -יש לכם עולם משלכם? כך רעות טוענת
-אילו סערות מתחוללות אצלכם? זה טוב? לא. -מתי אתם מרגישים קטנים (לא בהכרח בגיל)? כשאני חושבת על העולם, וכשאנשים מתנשאים מעליי ומצליחים לגרום לי להרגיש חסרת חשיבות ותועלת. -לאן אתם חייבים להגיע? לברצלונה ולבוליביה, ולהחלטות -מה הייתם נותנים בשביל להגיע לשם? לא -מרגישים שיש טירוף מסוים במה שאתם? תמיד
סתם, תלוי במה, אבל כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק
איכ.

Hope there is someone

-מה החודש האהוב עליכם בשנה? הייתי אומרת יולי. אבל בקרוב אני אהיה בת 18
. ז אפריל. כי מפסיק להיות חורף. -מה מפחיד אתכם? כל מה שאפשר לפחד ממנו. -מה הצבע השחור מסמל בשבילכם? הגג של עזריאלי בחגים. -מה אתם צריכים בשביל לחיות את החיים שלכם כמו שצריך? לתקן את כל מה שמקולקל. להפסיק לפחד. -הייתם רוצים לחיות בגלקסיה אחרת? לא יודעת. -יש לכם עולם משלכם? לא ממש. ואולי כן ממש. זה לא ברור. -אילו סערות מתחוללות אצלכם? זה טוב? לא. -מתי אתם מרגישים קטנים (לא בהכרח בגיל)? כשלוחצים אותי. וגורמים לי ללכת אחורה. וגם קצת. -לאן אתם חייבים להגיע? להבנה, החלטה כלשהי. מהות. -מה הייתם נותנים בשביל להגיע לשם? אני חייבת. אני לא בטוחה שאני רוצה. -מרגישים שיש טירוף מסוים במה שאתם? אם לא היה, הייתי הרבה פחות מגניבה.

למעלה