שי אני נוטה לחשוב שאתה צודק
כי גם אריק איינשטיין (שהוא גם אהוב נפשי חוץ מיודה אם להתוודות)ל הוציא שום דבר מעניין כבר כמה שנים (לפחות שנתיים-שלוש לדעתי אבל לא בטוחה) ובכל זאת נבחר. אין לי מושג למה לא בחרו את יודה. ואני מסכימה עם שירן שהטעם היום הפך להיות מאד רדוד. אני חושבת שנינט זמרת גדולה ושרה מקסים וגם לשירי וגבסו (לפחות כותב ומלחין לא רע על הקול שלו אני לא מדברת) וכולם מאדד מוכשרים אבל החומר שלהם..אפעס..רדוד משהו. תוסיפו לזה טלנובלות ושאר רדידויות וזה הטעם של היום. זה מה שאמרתי מקודם, שהפשטות היא המכנה המשותף הכי גדול. וחבל. אנחנו צועדים לקראת רדידות אבל זה בכ להתחומים לא רק במוסיקה. ואני לא מזלזלת בשלמה ארצי חלילה (מלים חלולות אבל לחנים מופלאים והשירים הישנים שלו נהדרים), אבל אם זה מה שהעם בוחר (מאיה בוסקילה?? כמה זמן לדעתכם היא תישאר על הבמה?) אז צריך לשמוח שחלקו של יודה לא שם. ודבר אחרון לפני פיזור- אני חושבת שזמר או יוצר נדממד גם לפי מידת הזמן שהוא מצליח לשרוד כי אז זה אומר שהוא באמת חי את המקצוע ויכול לרגש אנשים כל פעם מחדש. כמה מכל הסינדרלות של היום יישארו? כמה אנשים באמת יכולים לפוצ. הופעות במשך שנים כמו יודה?? אז יש עוד זמרים מוצלחים אבל ייש כל כך הרבה שמפציעים ליום יומיים שנה שנתיים ונ-ע-ל-מ-י-ם. אני לא אומרת שרק המוכשרים מצליחים או שכל מי שנכשל הוא לא, אבל זה כבר סיפור אחר... זו דעתי ושוב אנ יאגיד את זה- ייאסווווווווו יודההההההה