Hot Prime תעשו לי ילד!

Mr Mustard

New member
Hot Prime תעשו לי ילד!

אחרי שעשיתי כושר לצלילי הפסטיבל אקספרס שמשודר פה פחות או יותר בלופים, אני רואה עכשיו הופעה חייה של פרינס (לא יודע אם רוק, אבל בטח שאגדה!), אחרי זה יש סרט צרפתי (זה בד"כ טוב), סרט איראני (כן, בישראל, בפריים טיים, מי היה מאמין?!), ואחרי זה "השטן ודניאל ג'ונסטון" שאמור להיות סרט מצויין על אמן רוק אלטרנטיבי. לא ראיתי (ואני כנראה לא אצליח לראות, אבל הסרט אמור להיות מעולה ובהחלט יעניין חלק מכם). האח אולמן, יש מצב שמאוד מאוד תהנה מזה. בקיצור, אני חייב להגיד באמת כל הכבוד להוט שלאחרונה בהחלט מביאים לנו סרטי איכות לעומת הזבל שהיו משדרים בערוציי הסרטים בעבר. הנה כמה טובים שראיתי שם לאחרונה- "חנות תקליטים", "התאגיד" ו "The New York Dolls", וזה לא בא בכוונה, זה הכל היה בהדלקה מקרית של הטלוויזיה. תהנו חברים!

וב-hot drama כרגע התחיל

Grand Theft Parsons, הסרט על "חטיפת" גופתו של גראם פארסונס ע"י פיל קאופמן וחברים.

melancholy man

New member
וב yes עכשיו

"זמנית לא לקלוט את השידורים, אנא נתקו בזהירות את הממיר מהחשמל וחברו חזרה, אם הבעיה חוזרת, התקשרו *2080" מה שבאמת מעצבן זה לא שזה קורה כל פעם שיש גשם, אלא שזה הדבר הכי טוב שהיה לי בטלוויזיה כבר הרבה זמן

לא הפסדת הרבה

הסרט לא רע, אבל הוא לא מדוייק מבחינת הנפשות המעורבות והארועים.

noosh

New member
גם היה שם לא מזמן את Helter Skelter

אני משערת שאפשר להבין על מה הסרט. אבל האמת שהוא היה די פסיכי, ובאמצע הלילה, אז החלטתי לוותר באמצע.

למעלה