HOT -
+ |ספויילר|

HOT - ../images/Emo185.gif + |ספויילר|

ולא, זה לא עוד חדשות רעות מהם, זו רק הפינה הקטנה והצנועה שלי
. קשר משפחתי - ויקטור וניקולס ניומן
רקע: יחסיהם של האביר השחור ובנו היו מורכבים תמיד, בעיקר מפני שויקטור העדיף מאז ומעולם את ויקטוריה, הבת הבכורה. לפני כשנה רכש ניקולס את בית הקפה קרימסון לייט, בניגוד לרצונו של אביו, ומאז הפחית ויקטור את נוכחותו של ניק בתאגיד, כך שלכאורה שניהם אמורים להיות מרוצים. מה קרה: ויקטור לא מבין למה בנו מתעקש להתחיל מאפס, ולהתפשר על מנהלים לא מנוסים שכשרונם המוכח היחיד הוא בהכנת הפוך מוצלח. ניק לא מבין למה אבא שלו לא סומך עליו אף פעם ומתעקש לסרס אותו ולפקפק ביכולותיו העסקיות. הפיתרון: לפעמים כל מה שצריך בשביל להבין שמשפחה היא הדבר הכי חשוב בחיים זה משבר רציני. בקרוב מאוד מאט/קרטר יפליל את ניק, ויגרום לו להסתבך עד מעל הראש ולהיעצר ללא אופציה לערבות. אבא ויקטור יעודד וינחם, ובחושיו החדים יחשוף את פרצופו האמיתי- תרתי משמע- של קרטר/מאט. שורה תחתונה: כשאבא שלך זה ויקטור ניומן, הוא תמיד, אבל תמיד צודק. מיה אבידן, "רייטינג" (משבוע שעבר)
וגם ב"רייטינג" של אותו השבוע הספידו את וויליאם בל:
נפרדים מוויליאם בל
וויליאם ג'יי. בל, היוצר האגדי של צח"מ והיפים והאמיצים (יחד עם אשתו לי), הלך לעולמו ב-29 באפריל בגיל 78, בעקבות סיבוכים של מחלת האלצהיימר. בל, שהחל את דרכו ככותב ראשי ב"אור מנחה" ואח"כ שימש ככותב הראשי של "ימי חיינו", הוא אביהם של לורלי בל (כריסטין, "צעירים") ובראדלי בל, המפיק והכותב הראשי של "היפים והאמיצים". הדמיון, הכשרון והלב של ביל הביאו לחיינו את הדמויות האהובות ביותר בעולם הסבון", הספידה אותו ברברה בלום, האחראית על תוכניות היום הסי.ביאס, "אנט מודים למשפחת בל על שחלקה אותו עמנו". גם אנחנו.
היכונו לעוד חדשות וידיעות בהמשך השרשור...

יש כבוד../images/Emo70.gif ריק הרסט קרטר/מאט בצח"מ

זו הפעם השנייה ברציפות שב"צעירים חסרי מנוח" מלהקים לתפקיד הנבל קצר המועד שחקן שווה במיוחד, שמעבר למראה מושלם גם ממש יודע לשחק. בפעם הקודמת היה זה ריקי פול גולדין, שגילם את דמותו של גארי- המעריץ המטורף אך המהמם שחטף את ויקטוריה ניומן, נתפס והוכנס לבית משוגעים, ומאז נעלמו עקבותיו. עכשיו, בזכות חזרתו של מאט קלארק המרושע על פרצופו המחודש, זכינו לקבל את ריק הרסט- מהשחקנים היותר מוערכים והיותר מבוזבזים בסבון. מי מצופי הסדרה לא פנטז שהבחור שחור השיער, בעל העיניים החומות והיוקדות יסחוף את שרון ניומן מעל רגליה ויפריד בינה לבין ניק, בעלה הצנוני? אין ספק שהיינו שמחים אם הרסט היה נשאר איתנו יותר זמן- אבל נכון להיום הוא ממוקם היטב ב"בית חולים כללי", שם הוא מגלם את ריק לאסינג. לא פייר בכלל. "רייטינג" של השבוע. ובאותו "רייטינג" התפרסמה גם הידיעה על הפסקת צח"מ ל-4 חודשים, ונועה כבר העתיקה את הידיעה לכן אין טעם שאעתיק אותה שוב. (גם ככה חדשות רעות כאלה מספיק לקרוא פעם אחת
)

ג'ס וולטון ואריק בריידן- פנאי פלוס!

איך היא עושה את זה?
מה הסוד של ג'ס וולטון (ג'יל ב"צעירים חסרי מנוח")? הנה תורה על רגל אחת. ג'ס וולטון נשאלה מהו סוד היופי שלה. "מייק אפ!", היא צוחקת, וממשיכה: "לא, בסיס הסוד הוא אם את מאושרת, ויש הרבה דרכים לעשות את זה. אני שוחה פעמיים ביום, עושה יוגה שלוש פעמים בשבוע, ומנסה לרכוב על אופני כושר כל יום במשך עשרים דקות בזמן שאני צופה בטלוויזיה. אני יודעת ששינה זה דבר מאוד חשוב, אבל לצערי אני לא ידועה כישנונית גדולה. ג'יל מנסה לשלוט בכל דבר ובכל אחד, אבל אני לעומתה כל הזמן עובדת על איך לא לשלוט. אני קולטת שהדבר היחיד שאני יכולה לשלוט בו, הוא אני עצמי והתגובה שלי למצבים שונים". הצ'ק או האקשן?
כבר 25 שנה אריק בריידן מתגלח על "צעירים חסרי מנוח". איך הוא לא מתעייף. זו השנה ה-25 בה הוא מגלם את ויקטור ניומן האגדי בצח"מ, ולמרות ששקל לעזוב כמה פעמים, אריק בריידן עדיין שם. האם זו המשכורת, או שיש עוד סיבה לכך? "הצ'ק שמגיע באופן קבוע- זה פשוט נפלא, אין ספק בכך", הוא אומר, "אבל מה שבאמת מחזיק אותי כאן, זה שאני חייב להיות בפעילות ולא יכול להתבטל. כאן העבודה מתקדמת בקצב מדהים, ואנחנו עובדים כ"כ מהר. האתגר הזה עדיין מקסים ומרתק אותי. כשאתה מצלם סצנה קרובה למציאות, אתה אומר לעצמך 'אלוהים, איזו הרגשה טובה'. מצד שני, לפעמים אתה מצלם סצנה ואומר, "למה לעזעזל זה לא הולך לי". זה תהליך מרתק שאני לעולם לא מתעייף ממנו. אם הייתי מתעייף, מזמן לא הייתי פה. בסך הכל אני אדם עם הרבה מזל. פגשתי רק אנשים נחמדים. אתה נוסע לתל אביב, לפריז או לאיסטנבול, והאנשים מקבלים אותך בכל כך הרבה חום. זה נפלא". חוץ מניקי ואשלי, יש מישהי בסידרה שוויקטור היה רוצה להיות איתה? "טוב, ברור שזה לא יקרה, אבל יש הרבה כימיה בין ויקטור לשרון (שרון קייס), שהיא בעצם כלתו". אתי איתן, "פנאי פלוס"

ועוד... מלחששים על הכוכבים ../images/Emo41.gif

בשר ודם: פיליס (מישל סטאפורד מ"צח"מ), יקירתנו, הולם אותך להתהלך עם פרפרים בבטן בגלל ג'ק (פיטר ברגמן). זה עושה אותך כל כך נעימה ו... אנושית!
ציטוט: "כשהייתי בתיכון ניסיתי להיראות נורא מבוגר ורציני, במקום ליהנות מנעוריי. הייתי פשוט פאתטי." פיטר ברגמן,ג'ק אבוט ב"צח"מ", מכה על חטא.
אהבה זה כואב
: בילי (דיוויד טום) מצח"מ, ברור לנו ולך שאתה מאוהב במקנזי (אשלי באשיום). עד מתי תעמיד פנים שהיא מטרד?
כמה פתטית:
אוליביה (טוניה לי וויליאמס), מזמן כבר נמאסת! תתאפסי ותרדפי אחרי גבר שאולי יהיה מעוניין בך!
בדיחת המאה:
"הוא זורק אותך לרחוב הקר במעיל דק ושמיכה?", מנסה ליאנה מצח"מ להסית את דיאן נגד ויקטור. מסכנה דיאן, ממש רחמנות. היא הרי יכולה בחצי דקה לקנות כמה מעילי פרווה, או יותר טוב, בית מלון מפואר, ועדיין ישארו לה עוד כמה מיליונים טובים. הציטוט של פיטר לקוח מ"רייטינג" וכל שאר ההגיגים מ"פנאי פלוס..." מקווה שנהנתם...

liat t

New member
אני חייבת להגיד

שכל פעם שאני קוראת "פנאי פלוס אני מתבעסת כי את רוב החומרים שלה היא מתרגמת ישירות מ"סואפ אופרה דייג'סט" או וויקלי, ב"רייטינג" יש לפחות מקוריות. ונראה לי שכדאי לשלוח למייל שלה הצהצרות בנוגע לצח"מ. אני כבר שלחתי והיא כבר ענתה לי שהיא לא הולכת לוותר.

מי ענתה לך שהיא לא הולכת לוותר?

ו"רייטינג" בכלל יותר מקוריים מ"פנאי פלוס"...

שמחה לשמוע!! ואת יכולה לפרסם כאן

את הכתובת של "רייטינג" כדי שכולם כאן יוכלו להציף גם אותם במכתבים.

Dawn12

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

ובקרוב זה יצורף לפינת העיתונות שלך.
את יודעת, עם כל הפרסום שאת עושה כאן בפורום ל"פנאי פלוס" ו"רייטינג" - מן הראוי שהם ידאגו לאינטרסים שלנו במאבק הזה מול הוט, לא?

למעלה