HOT - ../images/Emo185.gif + |ספויילר|
ולא, זה לא עוד חדשות רעות מהם, זו רק הפינה הקטנה והצנועה שלי
. קשר משפחתי - ויקטור וניקולס ניומן
רקע: יחסיהם של האביר השחור ובנו היו מורכבים תמיד, בעיקר מפני שויקטור העדיף מאז ומעולם את ויקטוריה, הבת הבכורה. לפני כשנה רכש ניקולס את בית הקפה קרימסון לייט, בניגוד לרצונו של אביו, ומאז הפחית ויקטור את נוכחותו של ניק בתאגיד, כך שלכאורה שניהם אמורים להיות מרוצים. מה קרה: ויקטור לא מבין למה בנו מתעקש להתחיל מאפס, ולהתפשר על מנהלים לא מנוסים שכשרונם המוכח היחיד הוא בהכנת הפוך מוצלח. ניק לא מבין למה אבא שלו לא סומך עליו אף פעם ומתעקש לסרס אותו ולפקפק ביכולותיו העסקיות. הפיתרון: לפעמים כל מה שצריך בשביל להבין שמשפחה היא הדבר הכי חשוב בחיים זה משבר רציני. בקרוב מאוד מאט/קרטר יפליל את ניק, ויגרום לו להסתבך עד מעל הראש ולהיעצר ללא אופציה לערבות. אבא ויקטור יעודד וינחם, ובחושיו החדים יחשוף את פרצופו האמיתי- תרתי משמע- של קרטר/מאט. שורה תחתונה: כשאבא שלך זה ויקטור ניומן, הוא תמיד, אבל תמיד צודק. מיה אבידן, "רייטינג" (משבוע שעבר)
וגם ב"רייטינג" של אותו השבוע הספידו את וויליאם בל:
נפרדים מוויליאם בל
וויליאם ג'יי. בל, היוצר האגדי של צח"מ והיפים והאמיצים (יחד עם אשתו לי), הלך לעולמו ב-29 באפריל בגיל 78, בעקבות סיבוכים של מחלת האלצהיימר. בל, שהחל את דרכו ככותב ראשי ב"אור מנחה" ואח"כ שימש ככותב הראשי של "ימי חיינו", הוא אביהם של לורלי בל (כריסטין, "צעירים") ובראדלי בל, המפיק והכותב הראשי של "היפים והאמיצים". הדמיון, הכשרון והלב של ביל הביאו לחיינו את הדמויות האהובות ביותר בעולם הסבון", הספידה אותו ברברה בלום, האחראית על תוכניות היום הסי.ביאס, "אנט מודים למשפחת בל על שחלקה אותו עמנו". גם אנחנו.
היכונו לעוד חדשות וידיעות בהמשך השרשור...
ולא, זה לא עוד חדשות רעות מהם, זו רק הפינה הקטנה והצנועה שלי