HOT מה אתה אוהב??

aaaaa22

New member
HOT מה אתה אוהב??

המשפט של הוט זה הוט מה אתה אוהב? אבל במציאות המשפט הזה מזה לא נכון, ובעיקר בשירות של VOD , בכל הפירסומות הם אומרים שאם יש VOD תוכלו לצפות במה שאתם אוהבים, אז זה ממש לא נכון מגוון הסרטים הם לא כמו בסיפרית וידאו יותר נכון כל הסרטים הלא מוכרים יש מלא סרטים שאנו רוצים לראות ואין אותם, אין את כל הסדרות שכל אדם אוהב וזה מאוד מאכזב ,אז אם המגוון היה רחב הייתי מסכימה עם הסיסמה של הוט אבל בנתיים זה אפילו לא מתקרב. כי חברה שבאמת רוצה טוב ללקוחות שלה אין תירוצים של אין כסף או בעייה של זכויות כי אתם מוצפים בכסף (שאנו משלמים בשביל לראות מה שאנחנו אוהבים).

בסדר הכל טוב ויפה אבל...

תסתכל כמה שירשורים אתה פותח באותו יום על אותו נושא של פלויירסנטה וקטנטנות תאמין לי פעם אחד מספיק ואם אתה רואה שאחרי יום לא עונים תקפיץ את השירשור או תפתח חדש אבל לא במרווח של כל כמה דקות לפתוח הודעה חדשה

ees

New member
aaaaa22 מניע אישי

aaaaa22 יש לך מניע אישי . סה"כ השירות וההיצע בסדר גמור .

טוב בוא לא נגזים השירות בהוט

מאז ומתמיד עוד לפני שזה היה הוט ואני מנוי אילהם כבר מאז שהם יצאו עם הפסקות קטנות לא היה משהו בכלל הבנתי שעכשיו הם עובדים על שיפור השירות... אז כמה המלצות בשבילהם תנו לעובדים שלכם משכורת נורמלית במיוחד לנציגי השירות ותכשירו אותם הכשרה מקצועית לנימוס אדיבות וטיפול בלקוחות ואל תתקמצנו בנושא הזה אני מבטיח לכם שתראו תוצאות

DIGIPOPOO

New member
אה..

נתחיל מזה שהוט מנסה להתאים את התוכן לכלל הציבור וזה שאין שם בידיוק את התוכנית שאתה אוהב לא אומר שהשירות לא שווה. יש בו סרטים ותוכניות רבות. הוט מנסה לשנות את הזכויות הDVD וההפצה והלהפות באופן רשמי את הVOD לספריית וידאו, כלומר כל סרט שיוצא בDVD לספיריות יעלה גם בVOD. ו.. לא אין להם ים כסף, לחברות הכבלים חוב משותף של כ5 וחצי מליארד שקלים.

למעלה