Hot כבר לא זונות !!!

Hot כבר לא זונות !!!

ההופעה של טורי ב-Hot VOD עכשיו בחינם עד ה-28.10.08. yay

נצל"ש "קומיק טאטו בוק"

אבא'לה נוסע ל-USA ורציתי לבקש ממנו שיקנה לי את הספר. מה מומלץ לקנות - כריכה רכה ? כריכה קשה ? מהדורה מיוחדת ? כמה זה יעלה ? והכי חשוב - כמה זה שוקל ??? שלא יעצרו אותו במכס....או לחילופין שהוא לא ירצח אותי.... כל אינפורמציה נוספת תתקבל בברכה
יום טוב שיהיה, ליבי

shiray

New member
לדעתי כריכה קשה

ספר כ"כ עבה וגדול בכריכה רכה לדעתי ייהרס בשניה ורבע... והמהדורה המיוחדת לא כזו מיוחדת. אם יש מבצע כלשהו ואין הבדל במחיר אז סבבה, אבל לא שווה לשלם על זה יותר לדעתי. ועכשיו לקטע הבעייתי- הוא כבד! הוא ממש ממש ממש כבד!

מישהו מוכן בבקשה לשקול את הספר ?

לא נעים לי להפיל על אבא שלי - תרתי משמע - משהו כזה כבד בלי הודעה מראש....
ומה המחיר בארה"ב - give or take ? שוב תודה, ליבי

noosh

New member
שקלתי אותו בשבילך

ואני לא יודעת כמה המשקל שלי מזייף, אבל הוא שוקל אצלי 3 קילו בכריכה הקשה. אם אבא שלך מתארח באיזה מלון כמה ימים ואפשר לשלוח את זה אליו מאמזון, אני ממליצה כי זה יותר זול אצלם בהרבה והמשלוח בתוך ארה"ב לא לוקח יותר מכמה ימים בד"כ (תבררי את זה) ולרוב בחינם.

rfranko

New member
זה מרגיש הרבה יותר, כי זה ממש גדול -פרופשונל

אבל אני ממש מבסוטה ממנו יש לו אה אטמוספירה משלו אצלי בחדר הוא סנוב שלא מדבר עם הספרים האחרים ונופל לי לעיתים על הרגלים אבל אבל אבל הוא מדהים ויצירתי ויפיפה וברור שכריכה קשה אחרת הוא יהרס בשניה

תודה רבה (-:

עזבי, לאבא שלי ממש לי יהיה כוח לשטויות ואמאזון ובלאגנים. 3 ק"ג נראה לי בקטנה עליו (וגם אחי נוסע איתו, והוא בלי עין הרע יש עליו) נסיעה טובה לך ולשירה. ליבי

shagook

New member
"אחי, זה לא ספר זה אנציקלופדיה"

ביקשתי מחבר שיביא לי מארה"ב, וזה ה SMS שהוא שלח לי חזרה. ולא, הוא לא קנה לי את הספר.

Gremshnit

New member
רק חבל שאת השירים הכי שווים חתכו...../images/Emo7.gif

אבל עדיין, שווה. הולך להזמין על בטוח (למרות שפעם כבר הזמנתי, בתשלום). אז זה אומר שכבר אין הופעות מהשבוע הקודם, נכון? חבל, נורא רציתי את הדורס...

הם מחליפים כל שבוע את ההופעות שבחינם ../images/Emo79.gif

אז כנראה שפיספסת. אני כל הזמן חיכיתי לראות אם הם ישימו את טורי וקללתי אותם כל שבוע מחדש (מאז תחילת אוקטובר).

למעלה