כל הקטע של הודעות חדשות שהתוכן שלהן הוא "בנג'י HOT" "בילי ה<!0!ן" ו"איזה חוצפן ג'ואל אני אעבור לבנג'י" גורם לפורום להיראות כמו פורום גרופיס של גוד-שארלוט. די עם זה >.<
מה שיש לעשות בפורום <למרות שאני לא חושבת שהם כ"כ יפים כמו פעם> כי אפחד לא אוהב תמוזיקה שלהם אז על מה ידברו? כמעט כל השירשורים שיש בפורום הם אוף lol *כל זה נאמר ברוח טובה*
אומנם אני לא הכי פעיל פה אבל ממה שראיתי, בכל השרשורים של השירים של השבוע וכל מה שאתם רושמים, הרוב רושמים שאין שירים של ג"ש שהם אוהבים. לדעתי מפורום ג"ש זה הפך לפורום חברתי. לא שיש בעיה עם זה אבל נראה לי ששכחתם מהנושא של הפורום.
הנחתי שאתם כבר לא שומעם שירים שלהם בגלל שאתם בקושי מדברים עליהם בפורום <לא שיש כ"כ על מה לדבר אבל לעומת פורומים אחרים הכל יבש> ואני לא מתכוונת לעזוב את הפורום רק בגלל זה כי נחמד לי איתכם. כי תכלס אני גם אוהבת אותם ואת המוזיקה אבל אני נגיד לא שומעת תדיסק השלישי (האחרון שהם הוציאו) ואפשר להגיד שאני לא שומעת שירים שלהם <אולי רק פעם ב...>אבל אני עדיין אוהבת תמוזיקה....ד"א-אתם שמים לב מה רשום בצד?-won'a have fun?
שתירקב!!!!! היא כל פעם מקפיצה אותי מחדש!! שמעברים עליה את העכבר היא אומר "היי וואנה הב פאן" לא אני לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תסתמי כבר!!! את מעצבנת!!!!!!!!!