HOT חיחייחי

HOT חיחייחי

shoohy

New member
נמ../images/Emo11.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

עד כמה שבנגי HOT [והוא מאוד אם יורשה לי לציין] זאת לא סיבה לפתוח שירשור תמונות חדש...
או שכע...
לא!.. וזיהו
במיוחד שיש כמה הודעות מתחתיך שירשור תמונות

היא חדשה בפורום אז אל תהיו קשים אית

וחוץ מזה זה ב=נ=ג'=י ומתוך הכרות אישית עם ירדנה אני יכולה להגיד לכם שבנגי זה לא סתם מישו...<בשבילה>

Unaffected

New member
וואו.

כל הקטע של הודעות חדשות שהתוכן שלהן הוא "בנג'י HOT" "בילי ה<!0!ן" ו"איזה חוצפן ג'ואל אני אעבור לבנג'י" גורם לפורום להיראות כמו פורום גרופיס של גוד-שארלוט. די עם זה >.<

G i N g N i T

New member
חחחח../images/Emo54.gif

בילי ה<!0!ן זה נורא שיעשע אותי למשהוא מה שאמרת..XD

FIRE GODDESS

New member
תאמת? זה

מה שיש לעשות בפורום <למרות שאני לא חושבת שהם כ"כ יפים כמו פעם> כי אפחד לא אוהב תמוזיקה שלהם אז על מה ידברו? כמעט כל השירשורים שיש בפורום הם אוף lol *כל זה נאמר ברוח טובה*

shoohy

New member
אפחד לא אוהב את המוזיקה שלהם?!../images/Emo93.gif

+
אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלהם....:\ אל תעשי הכללות ושיט..><

tnx

New member
לדעתי זה דיי נכון,

אומנם אני לא הכי פעיל פה אבל ממה שראיתי, בכל השרשורים של השירים של השבוע וכל מה שאתם רושמים, הרוב רושמים שאין שירים של ג"ש שהם אוהבים. לדעתי מפורום ג"ש זה הפך לפורום חברתי. לא שיש בעיה עם זה אבל נראה לי ששכחתם מהנושא של הפורום.

yardenbm

New member
אהמ אהמ

זה שאין שיר של ג"ש כשיר השבוע זה לא שאין שירים שאני אוהבת פשוט כשיר השבוע אין שיר של גוד שארלוט פשוט לא מצאתי שיר שבלט

FIRE GODDESS

New member
אני לא עושה הכללות ושיט -אני

הנחתי שאתם כבר לא שומעם שירים שלהם בגלל שאתם בקושי מדברים עליהם בפורום <לא שיש כ"כ על מה לדבר אבל לעומת פורומים אחרים הכל יבש> ואני לא מתכוונת לעזוב את הפורום רק בגלל זה כי נחמד לי איתכם. כי תכלס אני גם אוהבת אותם ואת המוזיקה אבל אני נגיד לא שומעת תדיסק השלישי (האחרון שהם הוציאו) ואפשר להגיד שאני לא שומעת שירים שלהם <אולי רק פעם ב...>אבל אני עדיין אוהבת תמוזיקה....ד"א-אתם שמים לב מה רשום בצד?-won'a have fun?

®NuLy®

New member
אוייי הפירסומת הזאת../images/Emo46.gif

שתירקב!!!!! היא כל פעם מקפיצה אותי מחדש!! שמעברים עליה את העכבר היא אומר "היי וואנה הב פאן" לא אני לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תסתמי כבר!!! את מעצבנת!!!!!!!!!

למעלה