HOOCHIE COOCHIE - מה זה אומר?

mujikbjik

New member
HOOCHIE COOCHIE - מה זה אומר?

שלום לכולם!!! תגידו לי בבקשה, מישהו יודע מה פירוש מילים HOOCHIE COOCHIE ? ברוב המקרים בבלוז שרים אותם בתור hoochie coochie man . לפחות תסבירו לי, מה נראה לכם שזה אומר... בכבוד רב, מארק.

seafox

New member
האמת

שחיפוש פשוט היה נותן לך פיתרון. אך למרות זאת לקחתי על עצמי את מלאכת החיפוש: ע"פ מילון אורבאן, ישנם כמה פירושים: verb) 01. Another term for a whore that gives up her Koochie. 02. Koochie another term for a women's cunt

mujikbjik

New member
אני מצאתי משהו גם בעצמי...

אבל מה רלוונטי כאן לביטוי HOOCHIE COOCHIE MAN? --------------------------------------------- hooch Pronunciation: (hOOch), [key] —n. Slang. 1. alcoholic liquor. 2. liquor illicitly distilled and distributed. Also,hootch. hooch Pronunciation: (hOOch), [key] —n. Mil. Slang. 1. a thatched hut of southeast Asia. 2. any living quarters, as a barracks. 3. (esp. during the Korean War) a. a prostitute's dwelling. b. any place, as a house, room, or shack, where a serviceman sets up housekeeping with a local woman. Also,hootch,hooch'ie. --------------------------------------

seafox

New member
דבר ראשון בבקשה,

לגבי החתימה, תודה אבל לא מקורי שלי
כיוון שזה בא מבלוז וממוזיקה של כושים (ובמיוחד מהעובדה שבאותו אתר היה רשום שאם תבקש מאיש לבן להגיד את זה הוא לא יצליח להגיד את המילה קוצ'י כמו שהוא לא יכול להגיד yomama כמו שצריך בלי שכל ה"אחים" מסביב יצחקו עליו, אני חושב שהכוונה היא למה שאני רשמתי קצת יותר למעלה

mujikbjik

New member
בוא תראה מה מצאתי...

http://blueslyrics.tripod.com/blueslanguage.htm#hoochie_coochie_man זהו לינק לכל המושגים המיוחדים של בלוז... ביניהם גם המושג שחיפשתי!! לא יודע איך מצאתי אותו אפילו, אבל זה הכי קרוב שיש!!!

למעלה