Honkin' On Bobo

Aeroguy

New member
Honkin' On Bobo

תאריכי היציאה: אירופה- 22.3 יפן- 24.3 ארה"ב- 30.3 ב- amazon.com מוצעת למכירה מוקדמת גם המהדורה הרגילה, וגם מהדורה מוגבלת עם מפוחית על מחזיק מפתחות, שעולה דולר יותר. לא ידוע לי אם המהדורה הזאת תימכר גם בארץ\באירופה. ניסיתי לברר מתי האלבום אמור להגיע לארץ. התקשרתי גם לטאוור וגם לצליל. בשניהם לא ידעו. שאלתי לגבי האם ההגעה באה בד"כ במקביל לאירופה. בטאוור אמרו שכן ("מקסימום יום-יומיים הבדל"), ובצליל אמרו ש"אין חוקיות". עוד פרטים בהמשך.....

Sky Player

New member
תודה גבר

סוף סוף אתה רושם כאן שנים לא ראיתי אותך כבר כאן.

Aeroguy

New member
תקופת מבחנים........

התקופה הלחוצה בחייו של סטודנט....

Sky Player

New member
סתקל משהוא

תיראה את ההודאה שרשמתי למתה בקשר ל 4 שירים ותביא התיפה אם יש

Aeroguy

New member
אני מכיר את העמוד הזה,

שים לב ש- Temprature נוגן פעם אחת בהופעות ו- Shame Shame Shame רק פעמיים, כך שלך תדע אם הם באמת יהיו באלבום. עטיפה ורשימת שירים עוד אין- ברגע שאמצא אביא.

AeroTom

New member
איזו התלבטות יש לי עכשיו...../images/Emo4.gif

קודם כל המחיר של האלבום יחסית יקר-בסביבות 85 ש"ח. קצת פחות כנראה. אבל זה לא משנה. מה שמשנה זה: שאני כמובן רוצה את ה-Limited Edition עם המחזיק מפתחות אבל אם אני יזמין את זה עכשיו אז זה כנראה יגיע אלי עוד אחרי שזה ייצא בישראל וזה יהיה בעסה.וממה שנראה לי הגרסה הזאת לא תגיע לפה אלה רק האלבום הרגיל...אני בהתלבטות אם להזמין את זה מאמזון ואולי גם לקנות את הגרסה הרגילה שהיא תצא בארץ. אם זה היה נכנס לאמזון ביום שישי הייתי כבר מוסיף את זה להזמנה שלי. נראה לי אני יחכה קצת זמן ויראה מה עושים. אם זה באמת יגיע לפה בסביבה של ההותאה באירופה זה יהיה מעולה.

בינג

New member
וואו נראה משהו טוב...

יפה... איך יכול להיות שזה מגיע לאירופה פני ארה"ב או יפן? אני חושב שאני יכין עוד איזה הזמנה באמזון...

למעלה