HONEY

cheshire9

New member
HONEY ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif

I'M HOME ........ טוב - לא ממש בבית. בבית של גרושתי בדרום צרפת - חזרתי עם הילדים אחרי ביקור בפריז אז חזרתי ל"בית" של הפורום - ומישהי מאד מצפה שאחזור ממש ממש לארץ...... אחרי רעידות האדמה שהיו בשדה התעופה בשבוע שעבר הגיאולוגים צריכים להתכונן להתקפה כפולה ומכופלת.....

../images/Emo59.gif../images/Emo3.gif

חיממתי ארוחת ערב הכנתי תה ולא תאמין - אפילו חתכתי סלט
בוא הביתה כבררררררררר

cheshire9

New member
נראה לי

שארוחת הערב תתקרר התה ישאר בכוס והסלט ישאר בצלחת. כשאחזור יהיו לנו דברים אחרים לעשות......

סוף סוף תמונה עם פנים../images/Emo3.gif

אני מקווה שנהנית עם הילדים (והם נהנו איתך
). יאללה תחזור כבר, כואב הלב על הירושלמית

cheshire9

New member
אני דווקא מסתדר

גם בלי פנים .... והחתולה באמת מטפסת על הקירות אבל יש לזה גם יתרון שווה אולי לחכות בשביל הרגע הזה של הפגישה ......

cheshire9

New member
זה חברים זה ?

היו צריכים לארגן לך מסיבה לשכר אותך לגמריי כך שתשכחי מהכל ותתעוררי בדיוק לזמן שאני נוחת ........

תותים5

New member
אל דאגה

יש עוד הרבה במקום שהחיבוק הגיע מימנו.... גם לפעם הבאה.... למרות שאני מקוה שלא תזדקקי

רק שיר

New member
הזוי

הרמוניה כזו ולשהות אצל הגרושה בצרפת. האמת, מעורר התפעלות, הלואי ולרובנו היו יחסים טובים שכאלה.
תהנה לך...הא, ואני לא הייתי בצרפת כבר כמה שנים טובות.. מה עם קצת תמונות מצרפת הסתווית?

cheshire9

New member
עדיין

העיר הכי רומנטית בעולם ....... תקופה ארוכה לא הייתי בה. הילדים גרים בדרום צרפת - 1200 ק"מ משם. אבל אני חושב שהתאהבתי מחדש כבר מתכנן ביקור חוזר - הפעם עם החתולה ביחד........

cheshire9

New member
יאללה יאללה

תמשיכי לקנא יא גלילית ....... פה זה כמו בגליל - אבל משופר

למעלה