Honey, I´m home!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Honey, I´m home!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוי ואבוי לא הצלחתי לגשת למחשב בימים האחרונים, כלומר אח שלי ממש התנחל!!!! סליחההההההההההההההההההה אוי ואבוי. אוי ואבוי ואבוי ואבוי. מייל האימה! הוא יתקיף אותיייי!!! הודעת צ´אט, אני יודעת אני יודעת. My name is Michal and I´m a chat-aholic (כרמל
) טובבבבב אז אני אשלח תשובות לכל המסרים
סליחה על פתיחת ההודעה החדשה... ו... אני גם אשלח תשובות לאי מיילים... אופס, אלא אם כן כבר לא נשאר לי מקום ולא קיבלתי... טוב אני אסתום עכשיו. *הולכת לבדוק את מייל האימה* נ.ב - תראו כמה אני אוהבת אתכם, השנייה התעוררתי (אני רצינית) וישר באתי אליכם... *Everyone goes like "Awwwwwwww"* נ.ב2 - אווו אווווו! תראו, *קובץ DOC מצורף* הפנפיק שהכנו לפני כמה ימים!

Gilmore Fanatic

New member
תגידי,

את משתפת פעולה רק עם girls4ever או שאת מוכנה לשלוח את הפנפיקים שלך גם למקומות אחרים (aka- האתר שלי, שצריך כמה פנפיקים טובים כי אני לא יכולה לכתוב את כולם בעצמי...)

שלום שלום שלום!

מה פתאום?! טוב, עוד מעט אני אשלח לך (אי מייל?) 7-8 פיקים... עוד מעט...

*קליאו*

New member
../images/Emo41.gifאוי, זה כל כך מצחיק../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

(אותי כלומר
) כל פעם אני רואה את שתיכן, ונראה לי שזו תמיד את מגיבה לעצמך, כי הניקים דומים כל כך!
(בטח לכן לא, כי לכל אחת יש את הניק שלה מודגש, אבל זה נראה כל כך דומה, ואני כל פעם חושבת שיש שרשור רק של אחת מכן
^^;) טוב, נראה לי שעדיף שאני אתנתק עכשיו..
^^;
לילה טוב

YaLdoNet 4 EveR

New member
מה מי מו?!

מתי עשיתם פאנפיק-פורום לאחרונה?! ולמה אני לא כותבת בו???...
*מרגישה נבגדת*

מממ...

זה איפושהו פה למטה, זה היה לפני איזה יומיים... לא נורא! תמיד יש עוד, נכון? *חיוך מעודד*

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח דההה ../images/Emo13.gif

רורי ישבה על המיטה בחדרה הקטן בשעה שדיברה עם ג´ס (
) בטלפון. לפתע נשמעו צפצופים קטנים. "אממ.. ג´ס, רגע, יש לי ממתינה." (
) "היי רורי." הקול היה מוכר לרורי באופן מפחיד... תמשיכי

לאנה

New member
אממממממ..............

"אתה לא מתכוון ´היי מרי´?" שאלה רורי את האדם בצד השני של הקו. "אז את מזהה אותי, יפה יפה. בכל מקרה החלטתי לוותר על מרי........" ענה לה טריסטן. טריסטן דוגרי. "ולמה זה?, לא שאני מתלוננת, כמובן......" "כמובן......., פשוט, אממ..., החלטתי שאני רוצה לנסות את הקטע של הידידות שדיברנו עליו, ו..., חשבתי שזאת תיהיה התחלה טובה........" רורי חייכה. בלי לדעת איך, טריסטן ידע שהיא מחייכת. אבל הוא העדיף לא להעיר לה על כך, מחשש שהוא יגרום מבוכה. "אני יכולה להתשר אליך עוד מעט, פשוט, יש ממתינה ו......." "האמת היא שאני יוצא. אבל חשבתי עלינו, עלי ועליך, כמה ימים, לכן החלטתי להתקשר כבר עכשיו. אז אני אראה אותך מחר בבית הספר?" "או.קיי, ביי טריס!" "ביי......., רורי." לא ידעתי אם הוא במילטרי סקול, או אם החלטנו לוותר על ההחלטה *הטפשית* הזאת של המפיקים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
על פניה של רורי התפשטה הבעה חולמנית

"רורי?!" זה היה קולו של ג´ס. הממתינה נותקה וג´ס שוב היה על הקו. "אה, כן - סליחה" היא קפצה. "ג´ס אני נורא נורא מצטערת נדבר מחר ביי". (היא אמרה את זה מהר) וניתקה לג´ס בפרצוף (
). מעבר לקו, לג´ס נמרחה הבעת תדהמה על הפרצוף. אחרי שבוע של השעיה - היא שוב תראה את טריסטן! בתוכה משהו געש ורחש (
WTF?!). היא הרגישה כאילו מחר לא הולך להיות עוד סתם יום רגיל..

זיושי

New member
--בבית הספר--

רורי ניכנסת לכיתה טריס היה שם רורי:היי מה המצב? טריס:סבבה! ואיתך? רורי:מצוין, טריס חשבתי על זה כול היום והבנתי שאני רוצה אותך טריס מתחיל לדבר(אבל לא גומר את המילה)והמורה ניכנסת...

YaLdoNet 4 EveR

New member
רורי שולחת מבט נואש אל טריסטן

והוא מושך בכתפיו. כעבור שעה וחצי של זיוני שכל מצד המורה, הם קמים וההמולה הגדולה של הרמת הכיסאות, התיקים, והרגליים שעומסות שוב את משקל בעליהן, מנעו מרורי ומטריס להיפגש שוב. שניהם נדחפו החוצה ואיך שרורי התחילה ללכת לכיוון טריסטן עצרה אותה יד מוכרת. "לאן את חושבת שאת הולכת?" (((זאת בת!! חבל"ז לכם אם אתם לא ממשיכים שזאת... פריס
)))

זיושי

New member
המשך...

פריס:הילד הזה הוא רק צרות רורי: על מה את מדברת? פריס: כול בת שהוא רואה הוא מתאהב בה *מושכת אותה למקום אחר* רורי צועקת:תתקשר עלי....................

M o o n G i r l

New member
טאמ טאמ טאממממ ../images/Emo9.gif

הנה זה בא: פריס: "לאן את חושבת שאת הולכת..?" רורי: "אממ..לא עניינך..למה?" פריס: "את הולכת לטריסטן נכון..? רורי: "אולי..ואולי לא" פריס: "תיזהרי ממני רורי גילמור..הוא שלי ואת יודעת שהוא שלי!!.." תמשיכו

YaLdoNet 4 EveR

New member
בעע לא המשכתם כמו שרציתי! הנה המשך

רורי: פריס, אני ממש ממש צריכה ללכת.." *מבט נואש אל עבר טריס* פריס: *קולטת את טריס מחכה לרור בזוית עיניה* יש לנו פגישה של הפרנקלין. רורי: מה?! פריס: *רוכנת מעל רורי ולוחשת לה* טריסטן שלי, רורי. הוא שלי. ואם תנסי לעשות עליו את התרגילים שלך שוב, זה לא יהיה נעים.. פריס קמה ומיישרת את חצאיתה. רורי: *בוהה בה* *מתעשתת* אולי ניתן לטריסטן לבחור?
בעע זה יבשושי..
הלכה לי המוזה!

LillipooT

New member
*פורצת בבכי* מדהים ../images/Emo70.gif

כל כך מרגש! חחח.. כל הכבוד לכולם !! וממ.. שמתם לב לגניבה של כל הקטע ג´ואי-פייסי? you think or you know? I know .. זה במיוחד מה שריגש אותי.. זה כזה יפה..אויש..אחח..החיים יפים

למעלה