HOMEOVOX

einaty26

New member
HOMEOVOX

אני חייבת את עזרתכם מאוד כואב לי הגרון כל פעם שאני מנסה לדבר או לשתות מים, יש לי בבית הומאווקס האם אפשר להשתמש בתכשיר הזה גם אם אני עדיין מניקה, בתודה, עינת

כאב גרון

זאת התכולה של התכשיר: : לטיפול בהתקררות, חום וצרידות המתחילים באופן פתאומי, שיעול יבש ARUM TRIPHYLLUM 3CH: לטיפול בצרידות ואובדן קול עקב נזלת חריפה FERRUM PHOSPHORICUM 6CH: לשיעול יבש וכואב, המלווה בהתקררות ונזלת, חום עד 38.5C CALENDULA 6CH: מחטא רקמות ריריות POPULUS CANDICANS 6CH: לצרידות פתאומית ואובדן קול טוטאלי MERCURIUS SOLUBILIS 6CH: לזיהום של הרקמות הריריות בדרכי הנשימה, שיעול יבש בלילה, נזלת סמיכה מוגלתית בעלת ריח חזק עם רוק מרובה KALIUM BICHROMICUM 6CH: לגירוי של הרקמות הריריות בדרכי הנשימה, נזלת דביקה וצמיגה HEPAR SULFUR 6CH: לדלקות אקוטיות עם הפרשות במערכת הנשימה העליונה, בסינוסים ובאוזניים BELLADONNA . כל אחד מהמרכבים שבתוכו מכיל עוד הרבה תכונות אחרות שאינן קשורות לבעייתך.. לדוגמא בלדונה(האחרון) ניתן בהתאמה לאנשים רגיזים, מתעצבינים בנקל, חרדות בלילה, פחדים למינהם, כאב ראש חזקים וזה רק חלק קטן.. אם תקחי את התכשיר , כמו שמתבקש מספר ימים ומספר פעמים ביום יש סיכוי שתתחילי לפתח תחושות ואולי אף מכואבים שבאים מכל אחד מהמרכבים שם שאינם קשורים לגרון. (בטח שלא כדאי בהנקה) אם תגשי להומאופת קלאסי הוא יתאים לך פורמולה עם מרכיב 1 שמותאם לך בקפידה שלא רק יוכל לרפא את בעיית הגרון לצמיתות אלא לחזק אותך שהגרון לא ישוב לכאוב ובמקביל הסיבות הפנימיות בגינם אינך חשה טוב ישתפרו, מה שנקרא שיפור רגשי במקביל לפיזי- זו הומיאופתיה קלאסית

למעלה