HOME

ג ל 29

New member
HOME

היי כולם... למי מודה מרטין בשיר המדהים home? קראתי איפשהו שזה שיר על הלהקה אבל אני לא בטוחה אז אני אשמח אם תעשו לי קצת סדר בעניינים :)

הגר26

New member
אני לא חושבת

שהוא מודה למישהו ספציפי. סברה אחת אומרת שהשיר הזה נכתב על ההתמכרות שלו לאלכוהול.

AlterNova

New member
אחד השירים הראשונים שהתאהבתי בהם

זה באמת שיר יפהיפה, ונורא חזק בעיני יש כאן מישהו שיודע על עוד שירים בעלי משמעות ספציפית? (חוץ מ precious ו blasphemous rumors? )

ו א נ ס ה

New member
אני באופן אישי לא אוהבת

למצוא את הפירוש האמיתי לשיר. אני אוהבת לקחת את זה למקומות שלי. ממולץ בחום

Speak and Spell

New member
מסכימה אתכם... מצד אחד יש גם בי

את הסקרנות הזאת לגות על מה נכתבו שירים מסוימים, אבל מצד שני הפחד לאבד את המשמעות שלהם גדול יותר, הפחד שאם אני אדע שהמשמעות של השיר היא לא מה שאני הבנתי ממנו החיבור הזה שיש לי אליו יאבד. ואת זה אני לא מוכנה לסכן.

steelwater

New member
גם אני מסכימה חחח!

מצד אחד זה כיף לדעת את הפירושים של השירים וזה ממש מעניין וחשוב כי השירים האלו הם חלק גדול מהחיים שלנו, מצד שני לפעמים זה ממש הורס ואני יודעת שהיו כמה שירים שממש אהבתי והמשמעות שלהם קצת הרסה לי והירדה לי מהאהבה שלי אליהם אז אני אל תמיד רוצה להסתכן. למשל ל-U2 יש שיר בשם Staring at the sun שפעם היה השיר האהוב עלי. הוא שיר ממש מדהים וישלו מילים ומוזיקה מדהימה והמילים נראו ממש מילים כאלו של איזה שיר מלא משמעות ומחאה על המצב בעולם ועל איך שאנשים לא רוצים לראות מה קורה בעולם כי זה עושה להם רע והם מעדיפים לא לדעת ולא להתמודד עם זה. גילתי שכנראה בונו כתב את השיר הזה על זה שהוא אלרגי ליין וזה ממש הרוס לי. גם לא מצאתי את הקשר בין המילים לזה. אני חושבת שזו אחת הסיבות שהוא כבר לא השיר האהוב עלי, אלב אני ממש אוהתב אותו. Home הוא פשוט שיר מדהים. אחד האוהבים עלי ביותר של דפש מוד. אני פשוט ממש אוהבת אותו. הוא כל-כך מדהים ואני בשוק מכמה שהוא יפה.

הגר26

New member
זה נכון, אבל מצד שני

אני יכולה להגיד לך שקרה לי המון פעמים שדווקא אחרי שגיליתי מה עומד מאחורי שיר מסויים, זה גרם לי לאהוב אותו יותר.

adiville

New member
תשמעו את הדבר הכי הזוי...

פעם כתבתי שיר שאחרי זה מישהו הלחין והבנאדם נתן לשיר (באמצעות המוסיקה) משמעות הפוכה לגמרי ממה שהתכוונתי
האמת שבסוף, לדעתי, הגישה שלו היתה יותר טובה.

ו א נ ס ה

New member
גישה נכונה!

משהו שאי אפשר להחזיק אותו עדיף לשחרר! ז"א, אין לך שליטה על איך אנשים יתחברו לשיר שלך או איך יפרש את זה מי שילחין אותו, אז עדיף לשחרר ולתת לדברים לזרום מעצמם.

adiville

New member
היה מעולה ! קיבלתי את הויזה ../images/Emo45.gif

מממממממ.........כמה בריטים חתיכים יש שם
אבל אני שומרת לעצמי את הזכות לחנוך אותם באנגליה

dirty boots

New member
שרון בן עזר פעם כתבה

שהוא כתב את זה על הלהקה. זה דווקא נשמע משהו שהיה מתאים לדייב לכתוב בהקשר הזה. אבל אין לדעת

AlterNova

New member
איזו התנגדות גורפת!

לא אמרתי כלום... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הממ...HOME נכתב על הלהקה?... אני לא יודעת, משום מה לא נראה לי כל כך מתאים שמרטין (אני מניחה שהוא כתב את השיר הזה) יכתוב משהו כל כך אמוציונלי (והשיר הוא נורא משתפך) על דייב ופלטש... או שאולי הם שמעו את זה ועשו חיבוק קבוצתי..
כנראה שלעולם לא נדע.

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifלא ממש הבנתי למה את אומרת ש...

לא מתאים למרטין לכתוב שיר כזה...

זהר25

New member
לי אישית ממש.....

לא מפריע לדעת פרשנות של שירים במיוחד של דפש מוד ,לדוגמא אם דיברו כבר על home , תיקחי קבוצה של אנשים לכול אחד תהיה פרשנות אחרת על השיר הזה וביגלל שהטקסטים של דפש מוד ידועים כמורכבים לכול אחד יש פרשנות מישלו.אבל אני אוהבת לדעת מה עומד מאחורי כול שיר.ויש שירים שלא צריך יותר מידיי לישבור את הראש כמו Blasphemous Rumours שמספיק ליקרוא את המילים. ואצל דפש מוד קשה לדעת מה עומד מאחורי כול שיר כי הם לא אומרים וחבל הייתי רוצה לדעת. בקשר ל home אני תמיד אמרתי שהוא מדבר דווקא על מוות......... וStaring at the sun של יו2 זה על אלרגיה ליין ?

little 14

New member
צודקת

גם אני אוהבת לדעת את הפרשנות של השירים כי לדעתי אחרי שיודעים למה הכוונה באמת אז מתחילים להיסתכל על זה קצת אחרת וזה לא חייב להרוס

למעלה