HOME

HOME

לפני חודשיים בערך מישהו כאן התווכח איתי ואמר שמרטין שר את HOME ולא דייב. בדיוק עכשיו ראיתי את הביצוע של מרטין ב One Night In Paris (ההופעה) והוא שר את זה בצורה שונה לגמרי מהביצוע בULTRA. לכן, גם אם מרטין כתב את השיר, אני משוכנע שדייב שר אותו (ובצורה הרבה יותר טובה יש לציין).

טבע dj

New member
מרטין שר את home.

גם בהופעה, גם באלבום וגם בקליפ לצורך העניין
לפעמים השיר נשמע אחרת מאשר באלבום אז קח את זה בחשבון.. אבל מרטין שר אותו

טבע dj

New member
חוץ מזה..

שאת השירים שמרטין שר באלבומים, הוא גם שר אותם בהופעות, וכנ"ל לגבי דייב, וכנ"ל לשירים ששניהם שרים ביחד או לקולות רקע וכו'..

pimpf

New member
לא תמיד, לפעמים יש שינויים...

באקסייטר טור מרטין שר את Sister Of Night (וזו רק דוגמה אחת), בהופעה שהיתה בדצמבר ב- KROQ, הוא שר גם את שייק דה דיזיז, ויש עוד דוג' אבל זה על קצה המזלג...

pimpf

New member
כן, ברור... ../images/Emo13.gif

וההפתעות האלה הן הכי כייפיות...

אלסיס

New member
ואת סורנדר....

הוא שר באקסייטר טור בחלק מההופעות ובטורינג ד'ה איינג'ל הוא שר את שייק ד'ה דזיז אוח, ההודעה בראש השרשור הזה הרגה אותי....... פחחחחחחחח

pimpf

New member
במקום להתווכח עם אנשים ../images/Emo3.gif

למה שלא תכנס לאתר הרשמי של דפש מוד ותיווכח בעצמך??? תסתכל כאן Home Lead singer: Martin L. Gore Songwriter: Martin L. Gore ואגב, את הקליפ לא ראית?!

pimpf

New member
../images/Emo6.gif על האש!

בקליפ רואים בבירור את מרטין שר

לדעתי ...

זה זמן טוב להזכיר גם את somebody שמרטי שר בצורה הכי נוגעת ללב, הכי מצמררת והכי מורידה דמעות אם אתם לבד בבית והווליום חזק ואף אחד לא מפריע, ועוד פעם נסחפתי יותר מדי ....

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif צריך אוזן עדינה שמכירה טוב טוב

את הלהקה כדי לקלוע ומייד. מרטין שר בקול הרבה יותר גבוהה מדייב... הוא הרבה יותר קליל ונשי בקול שלו (יחסית). מותק, זה מרטין ומרטין בלבד
תקשיב גם ל ONE CARESS ותבין
(ואיפה רשימת המוזיקה השחורה שהבטחת לי
) BAV.

למעלה