מה תוכניות הצפיה שלכם לחג ראש השנה הזה?
*כן, זה קצת באיחור, אבל לא יכלתי להעלות את זה לפני שנהיה רשמית בתוך השנה תשפ"ב
אני צריכה להשלים המון. בפארקס הפסקתי בפרק 3? 5? כדי לחכות לכם, ויש לי את ברוקלין ו what if ומה שקורה בצללים.ראיתי כבר פרק 8 של פארקס.
אני מוכן לסגור את שרשור פתיחת החודש כי גם אני בפיגור ענק בו וזה רק נעשה גדול יותר ויותר מטריד.אני בעד שנסגור את הפורום לכמה ימים עד שאני אתאפס.
אוי באמת?אבל סיימתי סוף כל סוף ובשעה טובה את האחרון של חומריו האפלים ולא רק שהספר כולו היה מתיש, גם הסוף היה ממש מאכזב. פולמן בנה רעיון שבסוף הוא לא הצליח להסביר כמו שצריך וגם לא הגיע לשום פתרון, ככה שכל מטרת הסיפור למעשה היתה מיותרת.
יולי ואוגוסט עדיין נעוצים כי אני תמיד משאיר חודשים אחרונים נעוצים. הבעיה היא שעכשיו אנשים חזרו לכתוב בהם אז זה מבלבל.תיכננתי לענות גם לסיכום חודש אבל צריכה לצאת עוד מעטאולי מחר יהיה זמן.
אגב, למה יולי עדיין נעוץ בעצם? או שזאת נעיצה חדשה?
גרסאות אמריקאיות של תוכניות כאלו הן תמיד טובות יותר מהישראליות כי כוללות הרבה פחות BS של מנחים. וגם אני די לא יכול לסבול את אסי.אז אתמול התחלתי לצפות בסדרת אתגרי המכשולים [ בערוץ 2 היא נקראת "נינג'ה] של נטפליקס הוא נקראת Ultimate Beastmaster. ראיתי שלושה פרקים, מוצא חן בעיניי, ונעדר "זיוני השכל" של ערוץ 12 על סבא/סבתא דודה אחות וגילוי עריות, וגם אין את שני המנחים הבלתי נסבלים אסי הנודניק ורתם הסלעית.
מה מאכזב אותך בסדרה הזו?ותוכניות החג שלי:
נטפליקס:
אולי לנסות עוד פרקים של Q-Force למרות שבנתיים מאוד מאכזב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.