Holyday Watch לראש השנה 06-08/09 🐟

טוני החתול

Well-known member
מנהל

מה תוכניות הצפיה שלכם לחג ראש השנה הזה? 🐟

*כן, זה קצת באיחור, אבל לא יכלתי להעלות את זה לפני שנהיה רשמית בתוך השנה תשפ"ב

Lhuna3

Well-known member
ראיתי כבר פרק 8 של פארקס.
וכמה פרקים של הטיהור (עוד לא בטוחה כמה עוד אראה מזה אם בכלל).
וממשיכה עם עונה 2 של סופרסטור.

dilia snake

Well-known member
לייט נייט, להמשיך לראות אנשים מנתחים למוות את הטריילר של כישור הזמן, ואולי סדרות חדשות.

ולקרוא(בעברית!).

מילי08

Well-known member
ראיתי כבר פרק 8 של פארקס.
אני צריכה להשלים המון. בפארקס הפסקתי בפרק 3? 5? כדי לחכות לכם, ויש לי את ברוקלין ו what if ומה שקורה בצללים.
אני בעד שנסגור את הפורום לכמה ימים עד שאני אתאפס B-|.

אבל סיימתי סוף כל סוף ובשעה טובה את האחרון של חומריו האפלים ולא רק שהספר כולו היה מתיש, גם הסוף היה ממש מאכזב. פולמן בנה רעיון שבסוף הוא לא הצליח להסביר כמו שצריך וגם לא הגיע לשום פתרון, ככה שכל מטרת הסיפור למעשה היתה מיותרת.

תיכננתי לענות גם לסיכום חודש אבל צריכה לצאת עוד מעט :-( אולי מחר יהיה זמן.
אגב, למה יולי עדיין נעוץ בעצם? או שזאת נעיצה חדשה?

נערך לאחרונה ב:
אז אתמול התחלתי לצפות בסדרת אתגרי המכשולים [ בערוץ 2 היא נקראת "נינג'ה] של נטפליקס הוא נקראת Ultimate Beastmaster. ראיתי שלושה פרקים, מוצא חן בעיניי, ונעדר "זיוני השכל" של ערוץ 12 על סבא/סבתא דודה אחות וגילוי עריות, וגם אין את שני המנחים הבלתי נסבלים אסי הנודניק ורתם הסלעית.
אחר כך או לפני כן, מצאתי בהןט סרטים שני חלקים של סרט שבוים ע"י כריס פאלמר מ- 2021, על באטמן - ליל כל הקדושים. התחלתי בחלק 1, מרתק. שוב ושוב הרויי דנט נבדק, ולטעמי ובטח לטעמם של סוציולוגים וחוקרי תרבות אופנתיים זה בגלל משבר המנהיגות בארה"ב אך גם בכל העולם.
מעבר לכך - עומד לסיים חיבור של הרדר מהמאה - 18 על מוצא השפה, חיבור היסטורי על פועלו של ביאליק בוועד הלשון העברי, מנסה את טוהר, עדיין של פונזאן אך כנראה ארים ידיים. לוטש עיניים לספרו החדש של שמעון אדף "הלשון נושלה" [פילינדרום], ספר פנטסיה, בטוח סופר אינטיליגנטי, כי זה שמעון.

LeR@nch

Well-known member
השלמות של 2 פרקים של סטארגירל, אתגר הנינג'ה מאתמול, Heels, Only Murders in the Building, הסדרה התיעודית של נטפליקס על 11/09, עונה 4 של בואו לאכול איתי, אגדות המחר, סופרגירל, מה אם...?, ריק ומורטי ופשע אמריקאי: מוניקה לווינסקי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני בעד שנסגור את הפורום לכמה ימים עד שאני אתאפס B-|.
אני מוכן לסגור את שרשור פתיחת החודש כי גם אני בפיגור ענק בו וזה רק נעשה גדול יותר ויותר מטריד.
אבל סיימתי סוף כל סוף ובשעה טובה את האחרון של חומריו האפלים ולא רק שהספר כולו היה מתיש, גם הסוף היה ממש מאכזב. פולמן בנה רעיון שבסוף הוא לא הצליח להסביר כמו שצריך וגם לא הגיע לשום פתרון, ככה שכל מטרת הסיפור למעשה היתה מיותרת.
אוי באמת?
האמת שאני ממש לא זוכר איך הספרים הסתיימו. אבל אולי זאת הסיבה.
תיכננתי לענות גם לסיכום חודש אבל צריכה לצאת עוד מעט :-( אולי מחר יהיה זמן.
אגב, למה יולי עדיין נעוץ בעצם? או שזאת נעיצה חדשה?
יולי ואוגוסט עדיין נעוצים כי אני תמיד משאיר חודשים אחרונים נעוצים. הבעיה היא שעכשיו אנשים חזרו לכתוב בהם אז זה מבלבל.
אז אתמול התחלתי לצפות בסדרת אתגרי המכשולים [ בערוץ 2 היא נקראת "נינג'ה] של נטפליקס הוא נקראת Ultimate Beastmaster. ראיתי שלושה פרקים, מוצא חן בעיניי, ונעדר "זיוני השכל" של ערוץ 12 על סבא/סבתא דודה אחות וגילוי עריות, וגם אין את שני המנחים הבלתי נסבלים אסי הנודניק ורתם הסלעית.
גרסאות אמריקאיות של תוכניות כאלו הן תמיד טובות יותר מהישראליות כי כוללות הרבה פחות BS של מנחים. וגם אני די לא יכול לסבול את אסי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ותוכניות החג שלי:
נטפליקס:
להמשיך עם Sex Education וכנראה לסיים את עונה 2
אגדות המחר שני פרקי הסיום
אולי לנסות עוד פרקים של Q-Force למרות שבנתיים מאוד מאכזב

אמזון:
Nine Perfect Strangers
פרק שבועי
להמשיך עם צפיה יומית של מחלקת גנים ונוף

אפל:
מר קורמן
שני פרקים
אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו

דודים:
Miracle Workers
פרק של שבוע שעבר ופרק שבועי
Heels הצטברות של שני פרקים כבר
Reservation Dogs פרק שבועי
אולי להתחיל את Only Murders In The Building
Us
אולי להתחיל את הסדרה הקצרה

ואולי קצת להתקדם בספר של Cemetery Boys

ותוכניות החג שלי:
נטפליקס:

אולי לנסות עוד פרקים של Q-Force למרות שבנתיים מאוד מאכזב
מה מאכזב אותך בסדרה הזו?
אני דווקא שמחתי על הרפרורים לסרטי גיבורים, מתח, ריגול, סדרות רצח וכו'
אותי אכזב רק הפרק האחרון, והאמת צפיתי די ברצף, למעט הפסקה אחת של יום.

ומענין לענין באותו הענין - ממשיך עם פרנקי וגרייס, BEASTMASTER, ריאלטי על סידור פרחים, ריאליטי על אהבה [האם אהבה עיוורת - אני צופה בדילוגים, כי הענין של הדברת די משעמם אותי], ולאחר שבני האהוב המליץ פעמיים, התחלתי לצפות בשליטי היקום:הגילוי, סיימתי שני פרקים ומשיך.
כמו כן, "טוהר" של פנזן תפס אותי בקישקע סוף סוף. מסע של 600 עמודים מחכה לי, בשמחה.

למעלה