holy hello

positive energy

New member
holy hello ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ראיתי שני פרקים מהעונה השביעית קאנסלד וקרייזי קריפלס, את 701 ו703 זה לא מוכן למצוא (בכלל או מקורות) ממה שראיתי, אני יכול להגיד שכמו רוב הפורום, אני מאוכזב קאנסלד עוד בסדר מבחינתי, אבל רואים שחוץ מ5-10 דקות חשובות, הם מרחו את הפרק, הקטע בהתחלה סתם דפוק, אולי הוא קשור איכשהו לפרק עצמו, אבל בקושי, מיותר אקיצר, גם הקטע עם הפלוצים של קרטמן, מילא 3 פעמים, אבל כמה פעמים הם עשו את זה? 7? גם החיבורים של המדען מיצו את עצמם, אפילו לא התחיל להצחיק, החילופים של הדמויות של המפיק ההוא גם מיצו את עצמם, הרוב שמה היה כדי למשוך זמן, נמאס! אבל העלילה הייתה סבירה, והיו כמה בדיחות נחמדות, אבל היו עוד כמה דברים מיותרים, בקרייזי קריפלס אפילו לא חייכתי, הקטעים עם כריסטופר ריב היו פשוט דפוקים, סתומים, אשכרה לא נכנס אפילו להגדרה של סאותפארק וגם עם המלחמת כנופיות היה לא מצחיק, אבל איכשהו סביר עוד, וגם ג'ימי מיצה את עצמו, לדעתי צריך להעיף אותו, פרק אחד נחמד היה לו, השאר מיותרים אני מקווה שההפסקה שמט וטריי לקחו תשתלם, כי אם לא, עדיף לפרוש בשיא של העונה השישית ולא בשפל של העונה השביעית נ.ב למי שיש פה את האייסי שלי, שיפנה אלי, אני מחפש אתר נורמלי להוריד ממנו פרקים, נמאס מתוכנות שיתוף

The MoonWalker

New member
הממ... אתה טועה, לדעתי...

הקרייזי קריפלס, כשכריסטופר אוכל את העוברים... חח זה חולני וזה קורע. הייתי בשוק מול המסך, ואז התפקעתי מצחוק. אם אתה רוצה פרק קורע, זה פרק 705 עם חניפר לופח... דרך אגב, אני דניאל

wanna get high

New member
אני חולק על דעתך...

אתה מזכיר קטעים מאוד טובים... אתה לא תבין מה זה אכזבה עד שלא תראה את 703...

TRIPLEfnH

New member
מסכים

כמו שאמרתי בעבר, העונה ה7 ממש על הפנים, וזה בולט בעיקר אחרי העונה ה 6 שהייתה הטובה מכולן. A Ladder To Heaven The Return Of The...To The Two Towers My future Self And I היו 3 מחמשת הפרקים שהכי אהבתי בסדרה, וכולן בעונה השישית, שבה גם שאר הפרקים היו כולם (למעט הפרק המעפן עם הפרומו לסרט של טראנס ופיליפס עם כל הקטעים המייגעים של ראסל קרואו) מעולים. ואז באה לה העונה ה 7, ולמעט שני פרקים, I'm A Little Bit Country ו Toilet Paper, כל פרק שם ממש זוועה. הפרק Cancelled עוד סביר, אבל Crazy Cripples כמו שאמרת לא מעלה אפילו גיחוך, וגם ב Red Men's Greed יש בערך קטע אחד מצחיק. Lil Crime Stppers הקטע עם הזקנה בהתחלה שהם "פתרו" לה את התעלומה היה ענק, אבל חוץ מיזה פרק משעמם אחו שרמוטה והפרק עם J.Lo היה כל כך מפגר שאפילו בשביל SouthPark זה כבר מוגזם.

למעלה