לו ולמדוזה, צמד חמד.
E eleberth New member 24/5/03 #15 איך אתם יכולים להזיל ריר על בר כשיש כל כך הרבה בנות הרבה יותר שוות....כמו אליסון הנאיגן ובנים כל כך הרבה יותר שווים כמו דודי והאחד והיחיד מאט דימונד החתיךךךךךךך
איך אתם יכולים להזיל ריר על בר כשיש כל כך הרבה בנות הרבה יותר שוות....כמו אליסון הנאיגן ובנים כל כך הרבה יותר שווים כמו דודי והאחד והיחיד מאט דימונד החתיךךךךךךך
T TwelveEyes New member 24/5/03 #16 בע, סתם אחת. מה שווה בה? יש לה פרצוף עכברי וחזה של ילדה בכיתה ח'. ואם תוריד ממנה את האיפור, תאמין לי שאף אחד לא ייסתכל עליה פעמיים.
בע, סתם אחת. מה שווה בה? יש לה פרצוף עכברי וחזה של ילדה בכיתה ח'. ואם תוריד ממנה את האיפור, תאמין לי שאף אחד לא ייסתכל עליה פעמיים.
P Pervy Elf Fancier New member 24/5/03 #21 זה מאט דיימון. והוא חמוד, לא חתיך. משמין לעתים קרובות ובכלל לא יפה במיוחד, פשוט הוא די מתוק. לאליסון האניגן יש גוף מאוד סקסי (לטעמי בלבד, כנראה?) ופרצוף מכוער. אקיצור, אני מציעה לך למצוא איידולז חדשים.
זה מאט דיימון. והוא חמוד, לא חתיך. משמין לעתים קרובות ובכלל לא יפה במיוחד, פשוט הוא די מתוק. לאליסון האניגן יש גוף מאוד סקסי (לטעמי בלבד, כנראה?) ופרצוף מכוער. אקיצור, אני מציעה לך למצוא איידולז חדשים.
ה הרמיוניDanger New member 25/5/03 #36 היא מאוד מאוד מאוד חמודה ../images/Emo13.gif אבל בהחלט לא יותר מזה.. רוצים לראות מה סקסי? הנה לכם אתם מבינים, לא צריך שום פורנוגרפיה בוטה. ממש לא. זו אחת התמונות הכי סקסיות שראיתי בחיים שלי...
היא מאוד מאוד מאוד חמודה ../images/Emo13.gif אבל בהחלט לא יותר מזה.. רוצים לראות מה סקסי? הנה לכם אתם מבינים, לא צריך שום פורנוגרפיה בוטה. ממש לא. זו אחת התמונות הכי סקסיות שראיתי בחיים שלי...
T TwelveEyes New member 25/5/03 #38 *זה* לא בוטה? את רוצה להגיד לי שאת לא רואה את הפאליות בכך שהקצה של הברדס שלו מחודד וגדול?!
F featherhead New member 24/5/03 #23 change yout taste in men ../images/Emo11.gif עומר ברנע?! חבל. חבל מאוד. פלסיבו (אולי) באים לארץ אושרררר!
change yout taste in men ../images/Emo11.gif עומר ברנע?! חבל. חבל מאוד. פלסיבו (אולי) באים לארץ אושרררר!
I Iris Carmon New member 24/5/03 #24 עוד מעריצה של פלסיבו? אנחנו מתרבים, בטח יש איזה 20 בכל הארץ!! זה כל כך לא אמין, להקה מצויינת כמו פלסיבו וארץ ישראל... אבל הלוואי שזה יקרה
עוד מעריצה של פלסיבו? אנחנו מתרבים, בטח יש איזה 20 בכל הארץ!! זה כל כך לא אמין, להקה מצויינת כמו פלסיבו וארץ ישראל... אבל הלוואי שזה יקרה
F featherhead New member 24/5/03 #25 אני זכר, מותק../images/Emo150.gif ואני לא יודע עד כמה אפשר לכנות אותי "מעריץ". מה שכן, להופעה אני בטוח אלך (רק למה אביב גפן נדחף לכל מקום?!)
אני זכר, מותק../images/Emo150.gif ואני לא יודע עד כמה אפשר לכנות אותי "מעריץ". מה שכן, להופעה אני בטוח אלך (רק למה אביב גפן נדחף לכל מקום?!)
T TwelveEyes New member 24/5/03 #28 וואלה? שמעתי על זה, אבל הנחתי שזו סתם שמועה חסרת-בסיס. אם הם באים, זה יהיה ממש מעולה מה אתם אומרים, יש מצב למיני-מפגש פורום בהופעה? תבואו בהמוניכם, אנשים! הלהקה תשבור ת'בית! הסולן הוא בי! w00t!
וואלה? שמעתי על זה, אבל הנחתי שזו סתם שמועה חסרת-בסיס. אם הם באים, זה יהיה ממש מעולה מה אתם אומרים, יש מצב למיני-מפגש פורום בהופעה? תבואו בהמוניכם, אנשים! הלהקה תשבור ת'בית! הסולן הוא בי! w00t!
R resputin New member 25/5/03 #29 הם מגיעים, להופעה עם אביב גפן. ובלי אביב גפן ש"נדחף לכל מקום", הם לא היו מגיעים הנה מלכתחילה.
P Pervy Elf Fancier New member 25/5/03 #30 המף. זה לא שהוא יוצר לא טוב או משו, אבל הוא באמת נדחף לכל מקום.