Holiday Edition מישהו שמע על זה?
P Pinky a New member 2/11/05 #3 סימס חדש-תוספת אבל לא נראה לי שתגיע לישראל. אפשר לקנות מהאינטרנט תקנו אותי.
R Rey Mysterio13 New member 2/11/05 #6 זה ממש לא סימס חדש או תוספת זה חפצים בתשלום שמשלמים עליהם תשלום סימלי, לא כמו חבילות הרחבה שמוסיפות המון דברים ועולות מאתיים ש"ח זה עולה בערך 50 ש"ח ומוסיף מעט פריטים....
זה ממש לא סימס חדש או תוספת זה חפצים בתשלום שמשלמים עליהם תשלום סימלי, לא כמו חבילות הרחבה שמוסיפות המון דברים ועולות מאתיים ש"ח זה עולה בערך 50 ש"ח ומוסיף מעט פריטים....
T The Best Of You New member 2/11/05 #4 היי!מיכאל!../images/Emo13.gif ברוך השב תיכנס לסימיל..אני מניחה שאתה יודע מזה.. יש שם מידע
L lilOr New member 2/11/05 #8 ../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
D Dulce Maria13 New member 2/11/05 #10 האאאא מיכאל!! אתה בטוח לא מכיר אותי כי היה לי כינוי קודם שכחתי איך הוא אלך!!!
R Rey Mysterio13 New member 2/11/05 #11 הלך*... ואת יכולה לעשות שתי הקלקות עם הלחצן השמאלי בעכבר על איפה שכותבים את הניק וזה יראה לך את כל הניקים שכתבת איתם
הלך*... ואת יכולה לעשות שתי הקלקות עם הלחצן השמאלי בעכבר על איפה שכותבים את הניק וזה יראה לך את כל הניקים שכתבת איתם