.Hold me,you may,drown me,tomorrow

אנוכי

שיר השבוע של פוב: Dance, dance שיר השבוע לא של פוב: Placebo - infra red קליפ השבוע: Bring it אלבום השבוע: From under the cork tree להקת השבוע: Fob ו... פלאסיבו. ו... -BFMV באסת השבוע: לא בטוחה אם זה באסה אבל החברה של ידיד שלי שלחה לי הודעה
דבר טוב שקרה השבוע: שיעור
ציפיות לקראת השנה הבאה: אוניברסיטה, היר איי קום! עולה לכיתה...: אני עולה לאוניברסיטה. וכמובן, תמונת השבוע:

Xx Pinki xX

New member
'I love my lady yup yup

I love my Chick טהבטהטב טנההנה XDD איזה שיר גאוניי D:: שיר השבוע של פוב: Pretty in Punk זה שלהם נכון
? זה פשוט בתיקיה ואני לא בטוחה שזה הם D: שיר השבוע לא של פוב: יש הרבה P: Never Gonna Be The Same-Sean Paul [שתקו ;(] INTA OMRI-dj yahel.[גאוני D:] From First to Last - Such a Tragedy קליפ השבוע: אין P: אלבום השבוע:Dear Diary, My Teen Angst Has a Bodycount להקת השבוע:FFTL. באסת השבוע:כול הכחולים שחטפתי בים ;( דבר טוב שקרה השבוע:כול השבוע הזה דבר טוב D:! ציפיות לקראת השנה הבאה: אמ. שיעורים פרטיים במת' אם אני רוצה להישאר בהקבצה א'
? ואי זאת הולכת להיות שנה מזה כפית נירלי |ריר| עולה לכיתה...:ט'. תמונה: העטאבהכעהנעענ איזה מושלם ~משתגעת~ נהחיבענהיכע אחי הקטן
הנשמאמיהזה
.

DeniDen

New member
קול:):)

שיר השבוע של פוב: dance dance כמובן. שיר השבוע לא של פוב: i write sins not tragedies - p!atd קליפ השבוע: " " אלבום השבוע: לא יודעת :) להקת השבוע: p!atd באסת השבוע: קניתי ג'ינס יפה יפה :( ועכשיו אני לא אוהבת אותו \= חח דבר טוב שקרה השבוע: קניתי עוד ג'ינס יפה :) ציפיות לקראת השנה הבאה: שיהיה לי יותר מ-50 במת' עולה לכיתה...: י' וכמובן, תמונת השבוע: אהההההה הסתפרתי כמו ריאן בתמונה הזאת! קצר עם הקוצים והכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :):)

Xx Pinki xX

New member
תהיה...

היא אימואית מגניבה כבר עכשיו D: היא בוכה הרבה ועושה תמונות כאלה פחפחפח

Charmed Gal

New member
מה קורה.

שיר השבוע של פוב: I Slept with Someone in Fall out Boy and All I Got Was This Stupid Song סתם כי שמעתי אותו המון בגלל שיש לו שם מגניב.
שיר השבוע לא של פוב: What Hurts The Most, Fly, someone's watching over me ו- welcome to my life. סתם כי חרשתי על הרביעיה הזו בריפיט השבוע.
קליפ השבוע: מי רואה קליפים בצבא?
אלבום השבוע: Three Days Grace- 0ne X. להקת השבוע: Three Days Grace. באסת השבוע: צה"ל? ובעיקר הנשק. איכס, לא אוהב לירות. פוי פוי פוי. דבר טוב שקרה השבוע: לא יודע. סופ"ש מהנה בבית?
הו, והמון שוקולד אתמול עם ידידות בנתניה.
ציפיות לקראת השנה הבאה: מה שנה הבאה עכשיו?
לא יודע, להיות מאושר בעיקר, לכייף, ולעבור את השירות הצבאי הזה.
עולה לכיתה...: צבא, סעמק, צבא! >< עולה לסדיר כנראה ביום חמישי הזה.
וכמובן, תמונת השבוע: מה שבא לי? טוב, עשיתי יצירה מהממת אז אני תוקע אותה בכל חור.
אבל האיכות ירודה, אז אם מישו רוצה את זה ביאכות השווה, להקליק כאן.

אאאאאאא יום עצוב ../images/Emo7.gif

שיר השבוע של פוב: ליטל לסס סיקסטין שיר השבוע לא של פוב: פאניק - ליינג קליפ השבוע: ליטל לסס סיקסטין אלבום השבוע: של פאניק להקת השבוע: פאניק באסת השבוע: מחר מתחילים הלימודים- רשמית
בטח מישל מאושרת חחח 0דבר טוב שקרה השבוע: אממ ימי גיבוש?! היה נחמד ציפיות לקראת השנה הבאה: שלא יהיה קשה מדי ושיהיה נחמד ושהאנשים יהיו קולים ושאני וחבריי נמשיך לשמור על קשר כל מיני עולה לכיתה...: ט' וכמובן, תמונת השבוע: מאחלת לכולכם שנה מאגניבה ומוצלחת

xoxFightstarxox

New member
D:

בהצלחה לכולם מחר[נו אני לא נרדמת.X_X] שיר השבוע של פוב: לא יודעת.נתקע לי ציטוט משיר שלהם " i used yo waste my time of being alive" אני יודעת מאיזה שיר זה.אבל כרגע לא זוכרת!>< שיר השבוע לא של פוב:muse - time is runing out קליפ השבוע:רד הוט tell me baby אלבום השבוע- להקת השבוע:fightstar באסת השבוע:באסה? בצפר!!>: קניתי דברים במלא כסף ראר.|: דבר טוב שקרה השבוע:חזרתי לדבר עם הידיד הכי טוב שלי אחרי חודש שלא דיברנו.P: ציפיות לקראת השנה הבאה:אימוקידס בבצפר\שכבה.XD סתם. נקווה שילך לי טוב בבגרויות. עולה לכיתה...:י' וכמובן, תמונת השבוע:הא אני בתגובה מהירה אין כוח לעבור לרגילה.D: -שמנה- לילה טוב.ושוב בהצלחה!3>

DeniDen

New member
אולי זה..

i used to obsses over living now i only obsses over you.. tell me you like boys like me better in the dark lying in on top of you ? get busy living or get busy dying* למרות שבטוח לא התכוונת אליו משעמם לי אז כתבתי אל תייחסו פשוט סתכלו מה השעה ועוד שעה אני צריכה להיות בבית ספר..

sexyvampire

New member
_../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פוב:XO שיר השבוע לא של פוב: new noise- refused קליפ השבוע:לאיצא לי לראות
אלבום השבוע:move along להקת השבוע:all american rejects באסת השבוע:בית ספר/: ~.~ דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי את האייפוד בחזרה? >_<; ציפיות לקראת השנה הבאה:+.+ עולה לכיתה:ט' וכמובן, תמונת השבוע:

re

שיר השבוע של פוב: Stitches and Walkers שיר השבוע לא של פוב: Welcome to the Black Parade, My Chemical Romance קליפ השבוע: Helena אלבום השבוע: ... להקת השבוע: MCR, OBViously באסת השבוע: I had to leave Jerusalem דבר טוב שקרה השבוע: Mari ציפיות לקראת השנה הבאה: Money. Lots of it. עולה לכיתה...: Finished, ha ha, poo on you וכמובן, תמונת השבוע: I'll ignore this and dismiss this as temporary insanity

למעלה