Hola de Polonia..

Zidan de Toledo

New member
Hola de Polonia..../images/Emo168.gif

Hola queridos amigos ya estoy en Europa pa' un ratito, de momento en polonia no hay mucho flamenco aqui, pero he visto hoy que esta noche hay un concierto de Javier Ruibal, dicen que es flamenco, pero claro que no. lo connozco de Espana, es un cantautor que me gusta, a lo mejor voy a verlo. bueno, un abrzao fuerte a todo el mundo y hasta pronto

תיזהר זידאן, תיזהר...

הפולניות יפות מאוד אבל הן ישבו לך על המצפון ועל מנגנון רגשות האשם שלך וכל זאת מבלי שתהיה אשם בכלום! פולניות...

חבל שאתה לא כותב בפולנית

כל הכבוד שאתה כותב בספרדית, אבל אפילו שזה פורום פלמנקו, לא נראה לי שיותר ממחצית המשתתפים יודעים ספרדית. תהנה!

gizmonti

New member
תרגום חופשי בקצרה אם זה מעניין אותכ

ם שלום חברים יקרים, עכשיו אני באירפה ולזמן קצר בפוליןאין פה הרבה פלמנקו אבל ראיתי היום שיש הערב קונצרט של חויאר רוביאל אומרים שזה פלמנקו אבל כמובן שזה לא. אני מכיר אותו מספרד הוא זמר שאני אוהב (כאן נראה לי שהוא טעה בהגייה והתכוון ל cantaor ולא cantautor) מוטב שאלך לראות אותו טוב חיבוק חזק לכל העולם ולהתראות בקרוב יאלה ביי

Zidan de Toledo

New member
lo siento

pensaba que es una opertunidad escribir en catellano,como es un forum flamenco..pero no digo nada importante asi que la proxima vez escribire en un idioma normal

למעלה