HOLA בנות

HOLA בנות

My name is Maia. I am mom to Yuval (3 years old) and Yoav (10 months). I am from Argentina, seven years in Israel. Is it ok to write in english? I can read hebrew though, but don't kknow to write...is that ok? Thanks! Maia

Hola tu ../images/Emo13.gif

ברוכה המצטרפת אלינו
נשמח להמשיך לקרוא אותך, באנגלית או בעברית.

תודה!

תודה רבה, בנות...אני אשתדל לכתוב מעברית אבל מאוד קשה לי...למדתי רק באולפן ורק השקתי בדיבור! אני מיאה, אמא ליובל בן 3 וליואב בן 10 חודשים. נשואה לאלדל ואנחנו גרים במושב בנתניה "הדר עם". יש לי עסק פרטי יחד עם אחותי למתנות ליולדות. קורים לו בייבי בסקט מתמות ללידה (www.babybasket.co.il) אולי מישהי בפורום קיבלה מתנות מאיתנו? אני אשמח לשמוע דגובות...:) בכל אופן, אני רציתי לשאול לגבי חיסונים. ליובל נתתי את כל החיסונים שנותנים בטיפת חלב ועכשייו עם הקטן שלי אני מתלבתת. במיחד לגבי החיסון שאומרים ליכול לגרום מחלות נאורולוגיות..מה אתן חושבות? המון תודה בראש וסליחה על השגיות בכתב!! מיאה www.babybasket.co.il

הילהל

New member
תכתבי בעברית - את מובנת וברורה

יש לי חברה שממש כך התקדמב בכתיבה בעברית. העיזה לכתוב בפורומים. את יכולה לצרף לחתימה שלך משהו כמו "אני עולה חדשה, אתם מוזמנים לתקן את השגיאות שלי בנימוס" אני אישית מחסנת נגד הכל, אבל לא תמיד בגיל שנקבע בטיפת חלב. בעיקר חיסונים שיוצאים בחורף - כי גם ככה המערכת החיסונית שלהם תחת התקפת וירוסים וחיידקים.

תודה על ההמלצה!

תודה הילהל...אני אשתדל לאמשיך לכתוב בעברית...פשות לוקח לי המון זמן! אכשייו אני צריכה לשקיב את החברה. מחר אני אחזור! לילה טוב.. מיאה

ע פ ר ל ה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

דפקא מוצאכן בעיניי השגיאים המתגלגלים שלך...
יש בהם מתיקות
תהני...

פלג מים1

New member
יופי של שמות ../images/Emo222.gif

ברוכה הבאה, ממש אהבתי את שמות הילדים, לבן שלי קוראים יובל וכשיהיה עוד אחד יואב הוא אחד הפייבוריטים

שם הכי יפה!

תודה! יובל הוא שם באמת מקסים...יובל שלך גם אוהב מוסיקה? אמברו לי שיובל הוא השם של המוסיקיי הראשון בתורה...ביובל שלי מוסיקלי בטרוף!

אני משטדלת...

אני חושבת שהייתי צריכה לעשים יותר לב בשיורים באולפן אבל הייתי הצלנית...מיסקנים הילדים שלי שיהיו בבית ספר...לא אוכל להזור להם עם השיורי בית!!

פלג מים1

New member
"אבי כל תפש כינור ועוגב"

אכן יובל היה המוסיקאי הראשון בתנ"ך
וזו הסיבה שבחרנו את השם המקסים הזה...

למעלה