Ho my god!

SaberTooth

New member
תמונה מדהימה!!!!!

תאמינו לי אתם לא רוצים לדעת מאיפה השגתי את התמונה הזו! נ.ב. תיסלחו לי אבל העייפות גורמת לי להישתמש במילים כמו "מדהימה"

SaberTooth

New member
משער של איזה מגאזין....

הכותרת אומרת הכל.... התמונה הבאה לקוחה משער או מכתבה באיזה מגאזין...

SaberTooth

New member
הסבר לתמונה שלמעלה...

לפי מה שאני הבנתי, התמונה למעלה לקוחה מה"גירסה המקורית", אל תישאלו אותי מה זה אומר! זה מה שהיה כתוב באתר...

SaberTooth

New member
אוו אוו אווו עוד אחת!

אני חשבי... אולי נהפוך את זה לשרשור תמונות! יאאלה! (כמובן אם לין מסכימה...) בכל מקרה... הנה עוד תמונה יפה...

SaberTooth

New member
לא תאמינו אבל עוד אחת!!!!

זו תמונה מהעונה הראשונה, מהפרק עם השד ג´אווה, אחד הפרקים האהובים עלי!

SaberTooth

New member
תמונה של כולם (מהעונה הראשונה....)

תמונה של כולם מהעונה הראשונה, כולל אנדי(
) ופרו (
) נ.ב. שימו
איך ליאו נראה!!!!

Ophel McNeil

New member
וול....

א. התספורת של אנדי מפחידה אותי בטירוף... אימאל´ה. ב. ופייג´, איפה? ג. ליאו נראה כמו ילד בן 18. ומכיוון שלפי הסדרה הוא באמת בגיל הזה, אז זה בסדר. ד. לפרוש? למה? כל כך אהבתי את התמונות שלך! (סימן ציניות גדול ומודגש, למקרה שלא הבנת).

Woogyman

New member
שמתם לב

שאין אף תמונה של כל הצוות של העונה הראשונה ביחד? או לפחות אני לא ראיתי אחת. ואני לא מתכוון לתמונה כמו שהוא שם. ממש תמונה שכולם מצטלמים ביחד כמו שיש לשלושת האחיות. זה מוזר, בדרך כלל בסדרות אחרות תמיד יש כאלה...

Woogyman

New member
ברצינות לא הכרת את כל התמונות האלה?

התמונות ששמת פה הן בין המפורסמות ביותר שיש. קיימות בכל אתר שני. (במיוחד התמונה הראשונה ששמת, היא ממש מפורסמת). סורי אם נשמעתי מתלהב שחושב שהוא יודע הכל על הסדרה, פשוט התמונות באמת נפוצות נורא... (עוד מישהו יכול פשוט להסתכל לנצח על כדורי אנרגיה ושאר האפקטים בסדרה?! מדהים. פשוט מדהים [ע"ע תמונה מצורפת]).

SaberTooth

New member
את התמונה הראשונה הכרתי, את השאר לא

התמונה הראשונה נראתה מוכרת, השאר דווקא לא הכרתי בכלל.... אם את מכירה, יופי! תהני ותמשיכי לחיות בעולמך המושלם!

Ophel McNeil

New member
אווו....../images/Emo12.gif

א. סם (וויגמן) הוא בן. ב. התמונות האלה באמת מאוד מאוד פופולריות. ג. אתה מפחיד אותי...

Woogyman

New member
אני בן, בתור התחלה

דבר שני, כבר ציינתי שהנחמדות פשוט נוטפת ממך? רואים את זה בכל הודעה שאתה כותב...

למעלה