Ho Ho Ho ! חזרתי! עכשיו תגידו שהתגעגעתם כדי שאני ארגיש טוב
E Envenom New member 2/1/05 #4 נינג'ה לא ממשיך לנהל.. אבל בואו כולנו נודה לו על השבוע שהוא הסכים להחליף אותי
R Red Ninja New member 2/1/05 #8 אין בעד מה ../images/Emo13.gif אחלה פורום יש לך פה אין כמעט על מה לשמור..
R Red Ninja New member 3/1/05 #12 כמובן שלא התכוונתי לקצב ההודעות ../images/Emo12.gif גם הפורום שלי בערך ככה, התכוונתי על הקהילה, שאתם אחלה ואין על מה לשמור
כמובן שלא התכוונתי לקצב ההודעות ../images/Emo12.gif גם הפורום שלי בערך ככה, התכוונתי על הקהילה, שאתם אחלה ואין על מה לשמור
B bLAck hALo New member 2/1/05 #3 ../images/Emo24.gif התגעגענו!!! ועכשיו, מה אם הדיסק שלי????????????????.. לא סתם..הכל מאהבה איך היה בגדנע??
../images/Emo24.gif התגעגענו!!! ועכשיו, מה אם הדיסק שלי????????????????.. לא סתם..הכל מאהבה איך היה בגדנע??
E Envenom New member 3/1/05 #13 הפרסים.. כולם נשלחו היום כתוצאה מעיקוב. אנו מתנצלים על העיכוב ומקווים שהפרסים יגיעו בהקדם האפשרי ושתהנו מהם
הפרסים.. כולם נשלחו היום כתוצאה מעיקוב. אנו מתנצלים על העיכוב ומקווים שהפרסים יגיעו בהקדם האפשרי ושתהנו מהם
K KanyeMan New member 3/1/05 #14 תודה וטוהר... למה אני כותב לך תגובה שואל אותך דברים ואתה לא עונה?!?!?
E Envenom New member 4/1/05 #16 זה הכל חלק מהתוכנית שלי.. לשאלתך- לא, אין לי מושג איזו תוכנית. זה סתם נשמע מרושע.
K KanyeMan New member 2/1/05 #6 אווווו חזרת מה המצב? היה כיף? זה אני עידן MC1 אם אתה לא יודע החלפתי כינוי
A angela12 New member 2/1/05 #10 טוהר!!!!! נוו התגעגנו מאוד!! ועכשיו, תתחבר למסנג'ר!! תעזור לי בצרפתית דחווף!! אני לא מבינה מה האישה הזאת רוצה ממני!!
טוהר!!!!! נוו התגעגנו מאוד!! ועכשיו, תתחבר למסנג'ר!! תעזור לי בצרפתית דחווף!! אני לא מבינה מה האישה הזאת רוצה ממני!!