HO HO HO IM BAAACK!

Fall Out Liel

New member
HO HO HO IM BAAACK!../images/Emo168.gif

~מעתיקה מפ.ט~ קולולולולולולו נחתתי בארץ הקודש בשעה שבע וחצי בבוקר אחרי לילה לבן בנמל התעופה המעפן של ספרד, הם סוגרים את הדיוטי והחנויות בתשע בערב, למה?! אז יאללה, נתחיל בחפירה!!! אני ואמא שלי הגענו לנתב"ג בשלוש וחצי לפנות בוקר והטיסה שלנו הייתה אמורה להיות בעשרים לשבע אבל כשהגענו לשם גילינו שיש עיקוב עד שבע ועשרים, אבל לא נורא, עוד זמן קניות בדיוטי! בדיוטי קניתי שלוש זוגות נעליים וקיבלתי זוג נוסף במתנה כי היה מבצע שם אז לקחתי שלושה ואנסים ואולסטאר D: אממ טוב אז אחרי ארבע וחצי שעות של טיסה ואוכל מגעיל שנתנו לנו [קישוא מבושל עם קוביות טופו אף אחד לא נגע בזה, ואני בכלל הרחקתי מזה, זה נראה כאילו הקיאו משהו >< פחדתי שזה יקפוץ עליי פתאום XDD] נחתנו בברצלונההההההה!! זו עיר פשוט מדהימה עם מליונים על גבי מליונים של אזרחים ואלפים על גבי אלפים של תיירים. כל עשרים שניות נוחת מטוס בספרד. זו קבוצה מאורגנת עם מדריך כי זה דרך הבנק של אמא שלי אז נסענו כולם באוטובוס וראינו נופים מדהימים עם מלא עצים ושטחים ירוקים והמדריך ל-א הפסיק לחפור! זה היה פשוט מדהים כמה שבן אדם יכול לדבר! XD הגענו לסגרדה פמילייה שזה מבנה גדול עם פסלים של ישו ומבריה הקדושה וזה מתאר ככה לפי הפסלים את מהלך חיו של ישו עד שצלבו אותו. היו שם מאות תיירים ובכל פינה אפשר לשמוע שפה אחרת. אבל השפות העיקריות הן גרמנית, צרפתית, איטלקית, ספרדית מין הסתם וגם היה אפשר לשמוע כמה רוסים. אחרי שהסתובבנו בכל מיני אתרים הגענו לבית מלון. אני ואמא שלי נכנסנו לחדר ו.. כמעט נחנקנו. סירחון מצחין עלה מהביוב שבשירובטיה [שירותים+ אמבטיה ], וזה היה בלתי אפשרי, אז ירדנו לקבלה והתלוננו והם אמרו שהם יטפלו בזה ורק אחרי שלושה ימים באה אלינו מישהי מהניקיון וריססה מין בושם כזה.. האוכל היה זוועתי, לארוחת בוקר היו ירקות יבשים ומגעילים וגבינות מסריחות, מיליון נקניקים מוזרים ובייקון ושעועית ולחם יבש ובכלל, זוועה. אז אכלתי רק חביתה עם טוסט וחמאה, ככה במשך שבוע שלם, ולארוחת ערב בכלל לא היה מה לאכול כי הכל היה חזיר או מאכלים מגעילים, ואני לא שומרת כשרות אבל זה היה פשוט מגעיל, והיה איזה יום שעברתי במזנון והסתכלתי באוכל וכמעט התנגשתי באיזה חיה שחוטה שהציגו על הדלפק בלי ראש ועור וזה נראה מזעזע, אחרי שראיתי את זה איבדתי את התיאבון, מה הם תוקעים חיה שחוטה בלי ראש בחדר אוכל?!?!!?!?!?!? בכ"א, חוץ מהבית מלון הזוועתי שמזל שבקושי היינו בו כי כל היום הסתובבנו, הייתי בשדרת הרמבלס שזו שדרה ע-נ-ק-י-ת ומפוצצת בתיירים, 500 אלף תיירים מסתובבים שם כל יום! בקושי אפשר לזוז שם! היה גם כולבו ענק של תשע קומות שהוא היה ברוחב שלו בגודל של קניון גבעתיים ובגובה כמו הבניין הקטן הזה של עזריאלי [איפה שעולים לגג] אבל הלכנו שם רק למסעדה כי לא היה זמן לסייר בכולבו. כל קומה שעולים יש שם משהו אחר [צעצועים, בגדים, חשמל, מוצרים לבית, לחצר, ועוד]. היינו גם ברובע הגותי שם אבל רק לציין, הוא ממש לא גותי חשבתי זה יהיה אפל כזה כמו שגותי צריך להיות אבל זה סתם שם שנתנו לסמטאות האלו שאפשר למצוא שם חנויות חמודות וזולות. אממ אני לא האריך יותר מדי כי יש על מה לחפור אבל היינו בפארק פורט אוונטורה שזה דומה ליורודיסני וזה ענק! המקום מחולק לחמישה עולמות. פולינזיה, הים התיכון, סין, מערב פרוע ומקסיקו. כל עולם יש בנוי לפי השם שלו. בסין היה מין חומה שזה חיקוי לחומת סין והייתה שם את רכבת ההרים אחת מהגדולות בעולם עם תשעה לופים בערך וספינים וירידות ועליות וזה היה מדהים, ניסיתי לצלם את כולה אבל זה היה יותר מדי גדול אז צילמתי חלקים XD ועליתי עליה כמובן, וזה היה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי שם, אם לא היה תור ארוך והיה יותר זמן הייתי עושה אותה שוב. והייתי על רכבת ההרים הכי מהירה בעולם שהיא מגיעה למהירות של 135 קילומטר בשלוש שניות בלבד! זו רכבת שהמושבים הם כאילו בחוץ והרגליים באוויר ומתחילים לנסוע ולא הצלחתי לפתוח את העיניים או את הפה בשביל לצרוח מרוב שזה היה כ"כ מהיר! עוד לא הספקתי לנשום וכבר הגענו זה גם היה מדהים. אממ הייתי גם על מין סירה כזו ששטים ויורדים כל מיני מפלים כאלה ונרטבים והייתה ירידה ענקית וכולנו נרטבנו חח והייתי עם פן ואיפור והתחלתי לצרוח "לאאא הפן!! האיפור!!! אני נמסהההה לאא!@$#" XDD אבל זה היה בצחוק, אני לא באמת פקאצה [או שכן? ^^ ]. זה היה פארק ממש כיף רק חבל שהגענו בעשר וחצי [הוא נפתח בשעה כזו] ויצאנו בחמש, אבל התורים לא היו כאלה ארוכים וזה גם עבר מהר ככה שאני לא מרגישה פספוס או משהו, למרות שהייתי שמחה להישאר שם עוד D:

Fall Out Liel

New member
וכי אני עדיין חופרת ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אממ הייתי גם בפארק המים מרינלנד שזה היה פארק מים כיף אבל ימית 2000 הרבה יותר טובה ממנו. למרות ששם היו הופעות של דולפינים, כלבי ים ותוכים ואלו היו מופעים מדהימים! הדולפינים וכלבי הים היו כ"כ ממושמעים וחכמים שזה פשוט מדהים! יש לי כמה סרטונים שאני צריכה להעביר למחשב ואז להעלות ליוטיוב ואני אשים פה למי שירצה להסתכל . היינו גם במזרקות המזמרות שזו בעצם מזרקה ענקית עם מלא מזרקות בתוכה והיא משמיעה מוזיקה ועושה מופעי מים כאלו, משהו יפה, לא היו שם הרבה תיירים שראו, רק איזה 200 אלף.. ומשהו כמו 75 אוטובוסים ענקיים שחיכו בכל הרחוב..XD אממ שטנו בסירה כזו בתעלות המלאכותיות וראינו וילות מדהימות שלכל אחת יש יאכטה שעוגנת שם וראינו את הבית של מדונה, מייקל ג'קסון, נראה לי בון ג'ובי ועוד כמה מפורסמים. היינו גם בשיט בספינה ועגנו בחוף ים מדהים שהמים בו היו קפואים אבל ממששש נקיים! אפשר לראות את הקרקעית וזה בעומק של עשרה מטרים בערך, כשפה בישראל אפילו את היד אי אפשר לראות ואין שם מדוזות או דגים או עצות מגעילות, פשוט נקי וכיף. ועוד משהו שכל הבנות בטח יתלהבו זה כמובן....הבנים! כ-ל ספרדי, פשוט כ-ל אחד ואחד מהם מדהים ביופיו, אפילו ספרדי מכוער אחד לא ראיתי! הם כוסוני על ודוגמנים שזה מדהים כמה יופי יכול להיות בעם הזה, הבנות שם יותר מעפנות וזה טוב בשבילנו חחח ובכלל, כל צעירי העולם בגילאי 16-18 נמצאים שם! מכל רחבי העולם באים צעירים ומבלים שם במועדונים. הלכנו ערב אחד אני, אמא שלי ושתי חברות שהכרתי מהקבוצה עם ההורים שלהן וטיילנו ברחוב הראשי ובטיילת ופשוט אלפי צעירים נמצאים שם! כל ערב יש מסיבה במועדונים ויש שם איזה 100 מועדונים בערך, ופשוט פצצה של אנשים. אז אמרתי שבחופש הבאר אני נוסעת עם חברות ואנחנו חייבות לנסוע לשם. שכחתי להזכיר שהמלון שלנו לא היה בעיר עצמה אלא שעתיים נסיעה משם בלורט דה מאר שזו רצועת חוף מדהימה ביופייה רק היינו באיזור די מעפן והבית מלון היה מגעיל ואני בחיים לא חוזרת אליו. והיינו בקוסטה ברבה ובעוד כל מיני מקומות שאני לא זוכרת אותם אני לא יודעת ממש ספרדית אבל הצלחתי קצת להסתדר שם ואמא שלי מדברת איטלקית וזה ממש ממש דומה לספרדית אז היא דיברה איתם. קניתי שבע זוגות נעליים, כל מיני בגדים, שני תיקים, היינו במוזיאון שוקולד פשוט מדהים וקניתי כמה קוביות טעימות ומשמינות P:, קנינו מוצץ מהחנות של האצטדיון של קבוצת ברצלונה לאחיין שלי. ומי שלא יודע הכדורגל אצלהם זה הטופ, הדבר הכי חשוב שם וכולם מתייחסים לזה ברצינות. וספרד הרי ניצחה ביורו אז כולם התרגשו. ו.... בכלל, לספרד אין מלחמות וזו מדינה שמונה משהו כמו חמישים מיליון אזחים ועוד מליוני תיירים שבאים לבקר אותה וזו מדינה עשירה כ"כ ונקייה. יש להם מלך שלפי מה שהמדריך סיפר לנו הפך את ספרד למדינה מדהימה. שכר המינימום שם זה 6000 ש"ח שזה סכום טוב כי הם לא משלמים תשלומים נפרדים [ארנונה, מים, חשמל] אלא סכום אחד כולל על הכל שזה לא יוצא הרבה, ככה שכל ספרדי שם מחזיק בבית נוסף ושתי מכוניות. יש לילדים שם, 85 ימים של חופש גדול לעומתנו שיש לנו רק 60 ימים! איזה כיף להם ~.~ אממ מה עוד מה עוד?.... לסיכום, ספרד מדהימה, אני מתכוונת לחזור לשם שוב ואולי אפילו לגור שם כמה חודשים כי זה נראה כ"כ כיף וטוב ויש שם ספרדים אז מה רע? בנוגע לטוקיו, לא ראיתי התלהבות מי יודע מה אבל ראיתי פעמיים שתי בנות עם חולצות שלהם, בכל מיני דוכנים חולצות שלהם ובאיזו חנות היה פוסטר קטן עם הודעה שיש להם את הדיסק סקרים החדש או משהו כזה..>< ו....אני ממליצה בחום לטוס לשם ולראות הכל להינות. ומשהו שנזכרתי בו עכשיו היה שאחרי שחזרנו מהםארק מים הלכנו כל הילדים ואיזה אבא של אחד מהם לעשות קארטינג, היה אחד הדברים XD נסעתי כמו מופרעת ושלוש פעמיים התנגשתי בגלגלים בצד בגלל שהעיפו אותי, פעם אחת התנגשתי עם עוד קאטינג וזה היה ממש חזק אז קיבלתי מכה יזקה ברגל ועכשיו יש לי כחול, אבל זה לא כואב חח, והספקתי להרוס קרטינג והשני שהביאו לי במקומו גם התחיל לקרטע לקראת הסוף אז אח"כ ששאלו אותנו איך היה האבא הזה שבא איתנו אמר שאסור לתת לי רשיון נהיגה XDD ביום האחרון היינו שוב פעם בשדרות רמבלס ואני ואמא שלי נכנסנו לאיזו חנות וכשיצאנו ראינו שהכל רטוב, כשנכנסנו לחנות מתנו מחום וכשיצאנו ירד מבול זלעפות! לרגע לא הבנו כמה זמן כבר היינו בחנות שזה הספיק להשתנות ככה XD וכשיצאנו עוד ירדו טיפות קטנות כאלו אבל אז התחלנו ללכת לכיוון מקום המפגש עם שאר הקבוצה והמדריך [כי זה היה סיור עצמאי באותו יום] ואז התחיל לרדת מבול, אבל מזה מבול, וכולם ברחו וכל אחד היה עם גופיה כי היה יום חם, והיו שלוליות ענקיות ונהרס לי הפן ונמרח לי האיפור שוב XD אבל אני וחברה רקדנו ושרנו בגשם וחיכינו מתחת לבניינים ובתוך החנויות לאוטובוס שיבוא והיו שם עוד תיירים כל פעם שבא אוטובוס צעקנו "זה האוטובוס שלנו!" וכולם התחילו לרוץ בגשם ואז גילינו שזה לא זה אז רצנו בחזרה להסתתר וכמה איזה שש פעמים עד שהאוטובוס שלנו בא ואז נסענו לשדה תעופה ונכנסנו כשכולם רטובים והתחלנו לפתוח מזוודות ולהחליף בגדים ולהתארגן, ואז מה? גילינו שהטיסה מתעכבת בשעתיים וכל החנויות היו סגורות והיה די שומם ועוד בגענו איזה שלוש שעות לפני הזמן ככה שיצא שהיינו צריכים להעביר את חמש שעות בשדה תעופה שומם שכל החנויות בו היו סגורות חוץ מכמה בתי כמה פה ושם שגם התחילו לסגור אז מה הילדודס עשו? התחילו לשחק בעגלות האלו של המזוודות! XDD ובגלל שגם לי התחשק לחזוק לגיל חמש, היו כמה שישבו בעגלה וחלק הסיעו אז שיחקנו תופסת והתחלנו לרוץ עם העגלות ברחבי השדה ולהתנגש אחד בשני ולעשות רכבת וזה.. ואני כל הזמן אמרתי למבוגרים "רק הישראלים יעשו ככה" XDDD היה גדול והתגעגעתי המון המון המון המון המון!!#@$#%$#@ וכפי שראיתם הצלחתי להיכנס פעמיים למשך כמה דקות ולראות מה הולך בפורום, ותודה ששמרתם אותו יחסית טוב ושהקפדתם על החוקים, אז ח"ח לכם נ.ב: יש לי מלא תמונות מכל המקומות ואני אעלה אותן לבלוג מחר אז מי שרוצה לראות: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=554019

קראתי הכל D:

יוו תחדשי על הדברים שקנית
שמחה שנהנתD: חח ושאלה :איך היה הטיסה?:) זה מפחיד?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifגם אני קראתי הכל D:

חחחח היה לי מזה דה ז'ה וו XD הייתי בכמעט כל המקומות כמוך [חהחהחה אני הייתי בששטוס לפני 5 שנים
] שמחה שנהנית

AdiA12

New member
היייי!!!! ../images/Emo226.gif

נשמע שהיה כיף P: אממ.. עידכון קטן - בזמן שלא היית, אני חזרתי לפורום. כמובן, שאלתי אם אפשר את הבנות פה, ואמרו לי שכן, מקווה שאת תשמחי שאני חזרתי אם את לא כועסת עליי עדיין.

Fall Out Liel

New member
תודה לכן ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

כיף לחזור
ועדי- אני לא כועסת, ברוכה השבה

גמאני קראתי הכל D: ../images/Emo60.gif

וואי ממש נהנית P: ספרד נשמעת ארץ מדהימה DDD: תחדשי על הכל.. וברוכה השבה D:

קראתי הכולל ../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif

אני מתכוונת לשקול לטוס לספרד ^^ תהנייי
וד"א אני חייבת לדבר איתך דחוף בקשר לחולצות, מה יהיה איתם?! אז נעשה את זה במסר/מסן
שוב, תהניי ותעשי כיף חיים

למעלה