HM CRE300X\R VS GAS GAS3004T

גם בHM ממלאים את פיהם מים ,אבל מה זה משנה ?

בגלל שלא יהיה יבואן לא תרכב על האופנוע ?? מי כמוך יודע שזו שטות גמורה בתור אחד שרכב רק על מוטוקרוסים בשנים האחרונות.

אם אין לאופנוע יבואן ,לא בהכרח שלא תשיג לו חלקים ,כמו שהיית מזמין מחו"ל חלקים ,גם לקטמים ,גם לימאהה (כי המחירים היו בשמיים) אז במקום לרכוש בHM (למרות שיש שם שפע של חלפים במחסן - לדעתי יותר מבמחסן של "מאיר") תרכוש ב"מאיר" או באיביי.

בגלל זה לפסול אופנוע ?

כולנו (כולל אותי) מחכים להתפתחויות בשוק בין דילר מקומי לRED MOTO .שיהיה מה לפרסם - יפורסם ,כרגע אין לי אפילו מחשבה למכור את הHM המצוין הזה ,עם או בלי היבואן המקומי שלו ,זה בכלל לא פקטור.

כמו שרשמתי לעניות דעתי הגסגס קניה עדיפה מכמה

סיבות ולא רק הסיבה הזאת.

מחיר עדיף ,זמינות חלפים עדיפה בארץ ועתיד ברור יותר ליבואן עושים את שלהם.

זה השנקל שלי לעדן .
שכל אחד ימליץ לו כראות עיניו ע"מ שיקבל תמונה מלאה .

M O R M

New member
קשה להתחרות עם המחיר של הגאס גאס

אבל חלפים לגאס גאס יותר קשה למצא מאשר HM.

בעיקר בעיית החלפים נמצאת בתחום שמחוץ למנוע המצויין של ימהה המותקן בגאס גאס.

אז אם אופנוע חדש לדעתי המחיר עושה את ההבדל.

אם אופנוע משומש שמצריך חלפים רצוי הונדה עם שפע חלפים בארה"ב.

Mtntz

New member
חלפים לגאס גאס

רכשתי אחד לא מזמן(דו"פ)..ולגבי עניין החלפים והאייבי, אם מראש האופנוע (והחלפים?) בארץ במחיר שפוי למה אני צריך את איביי? כי אני רגיל לקנות שם כי פעם דפקו אותי במטרו?

סתם הרהור...

eden2T

New member
הבנתי שקשה למצוא חלפים..

לדוגמא סט פלסטיקה אם נדרש..
אשמח לדעת אם ניתן להשיג אצל היבואן..?

יש חלפים לגאסגאס,והמחירים במטרו שפויים יותר

מפעם.

רק מה,גאסגאס תוכל למצוא חלפים בשלוחות איביי האירופאיות ,המחירים בארץ די סבירים,אז אני לא ממש יודע כמה שווה להתקשקש עם איביי.

a c t i v e X

New member
אין בעיית חלפים בארץ לGG

לרוב יש את החלפים במלאי במחיר הוגן
מנועי ה4T כידוע הם ימאהה ואם מסתכלים על נזק בעלות גבוהה, לרוב זה יהיה נזק מנוע
חלקים היקפיים יש מעט באיביי ובחנויות אונליין "יעודיות"
חפירה קטנה מוצאת בקלות את היצרנים של הרבה מה"היקפיים" פלסטיקה של פוליספורט, ידיות של מגורה (בRים) אגזוזים שי לFMF

בקיצור, השיקול הזה הוא די אידיוטי. אפילו אני בתור חובב איביי מגחך על תיאוריות החלפים של מורמ, שאולי היא נכונה (יש יותר חלפים להונדה מאשר לGG), אבל המשקל שלה כ"כ זעום

M O R M

New member
נתחיל מזה שמדובר ביבואן נהדר והוגן

אין לי מילה ואפילו לא קמצוץ מילה רעה על HM בנושא החלפים למרות שלקנות חלפים מהאיטלקים שקונים מיפן וגוזרים רווח זה לא ממש מוצלח.

אולם המדיניות של גאסגאס בתחום החלפים בהחלט מעולה.

גידי נושא החלפים לא קשור לכמה אופנועים נמכרים בישראל הפיצפונת - CRF250X של הונדה נמכר כמו לחמניות טריות כבר הרבה שנים בארה"ב - אין להשוות את כמות החלפים המשומשים , החדשים והחליפיים בין האופנועים.

אני כחסיד של קניית חלפים בזול מארה"ב מתקשה לדמיין את עצמי מתקשקש בגרמנית או בצרפתית על חלפים מאירופה לגאסגאס .
לא רק מבחינת מגבלות השפה , בעיקר מבחינת המבחר בתחום החלפים הלא אורגינליים.

גם אם אני צריך חלק OEM פשוט כמו כבל קלאץ (אני מעדיף בהונדה HM אורגינלי כמה שניתן ) אחפש אותו בארה"ב יצא לי יותר זול מאירופה.

לכן סיכום : הניצחון לא בנוקאוט לאור מחירי הגאסגאס המעולים , הניצחון להונדה בנקודות בודדות בשל הכמויות האדירות של חלקי חילוף משומשים וחליפיים.

אל תשכח שאיכות החליפיים עולה עם העליה במכירות

של דגם כזה או אחר ,למרות שעם התפוצה של משפחת הCRF לא ממש כדאי לקנות תחליפי.

למעלה