HLP PLZ!!!

evil plate

New member
HLP PLZ!!!

שלום לכם,יש שיר ששמעתי אותו כמה פעמים ומאז אני רודף אחריו ללא הצלחה. הבעיה היא שאין לי מספיק פרטים. אני כנראה סתם משלה את עצמי שאני חושב שמישהו פה יצליח לזהות אותו,לא שאני מזלזל חלילה,זה משום שמה שאני יודע על השיר זה:הוא כנראה של alice in chains(לא בטוח),הוא מתחיל במוזיקת גיטרות חזקה,ויש קטע שהזמר צועק(בסוף השיר) brother!!!,הקטע הולך ככה:יהאי יה אה אה אה אה אה יה אי יה brother!!!(זה שתי השורת בסוף השיר),מקווה שמפה תבוא הישועה:)תודה

Cheezus

New member
הממ. זה לא ממש מצמצם אפשרויות..

יכול להיות שהוא צעק Love Hate Love?

evil plate

New member
מממ...יכול להיות

השמיעה שלי בשירים באנגלית כל כך גרועה שהכל יכול להיות,מה שם השיר שממנו לקחת את השורה הזאת?אני אבדוק את ההתחלה ואז אני אדע

evil plate

New member
מה אז השם של השיר של פרל-ג´ם?

אוקיי רשמת משהו שם למטה-gotta be with the moving forward,אני מנחש שזה לא השם של השיר כי הוא לא קיים וזה רק החתימה שלך,אז בבקשה מה השם של השיר הזה ששייך לפרל ג´ם?

star lili

New member
Brother

כמה מפתיע. זה בי סייד די עתיק שלהם, נראה לי מ 90 או 91.

evil plate

New member
מה!?

יש עוד גירסה לשיר הזה,כי ה brother שאני מכיר זה שיר די שקט,לא ידעתי שיש גירסה רועשת וישנה,הבעיה היא שהיא בלתי ניתנת להשגה(בקזה הוא יתן לי את הגירסה היותר חדשה),אוף יש לך איזה רעיון איך אני אשיג את זה? בתודה;)

star lili

New member
אולי-

אתה חושב על שיר אחר שנקרא Brother (לא נראה לי שיש רק אחד!) כי אני לא מכירה גירסה שקטה של השיר הספציפי הזה

evil plate

New member
רצינית!?

דווקא השקטה זה הכי נפוץ בכל מקרה,נתקלתי פעם אחת במקרה בגירסה שאני מחפש אך פירמטתי את המחשב ומאז אני מחפש אחר זה שוב ולא מוצא:( הנה הגירסה השקטה והמפורסמת: Frozen in the place I hide Not afraid to paint my sky With some who say I´ve lost my mind Brother, try and hope to find... You, were always so far away I know that pain So don´t you run away like you used to do Roses in a vase of white Bloodies by the thorns Beside the leaves that fall because my hand is Pulling them hard as I can You, were always so far away I know that pain And I won´t run away like I used to do Pictures in a box at home Yellowing and green with mold So I can barely see your face Wonder how that color taste You, were always so far away I know the way So don´t you run away like you used to do Like you used to do אם את מכירה רק את מה שאני מחפש אני אודה לך מאוד מאוד אם תשלחי לי את זה או שפשוט תגידי לי איך למצוא את זה.ובאותה הזדמנות אני אמליץ לך לשמוע על הגירסה השקטה של brother שהיא מקסימה(אני מקווה שאין פה איזה שהיא אי הבנה כי יש לי הרגשה כזאת...:))

evil plate

New member
ועוד משהו:)

דרך אגב חשבתי שזה לא פרל-ג´ם כי אני ממש מת עליהם ויש לי גם את ten בבית,ואני חושב שהייתי מזהה אם זה הם,בכל מקרה לא ידעתי שיש לאליס שתי גירסאות של השיר הזה,אני אישית מעדיף את הישנה יותר,אבל אין לי מושג מאיפה להשיג,הלוואי וזה היה ב sap או משהו אבל אני חושש שהגירסה השקטה תהיה שם,אם יש לך את הגירסה שאני מחפש או שיש לך איזה מושג איך אני אשיג אותו אני אודה לך מאוד מאוד מאוד:)

star lili

New member
קבללל:

הנה המילים. יכול להיות שאנחנו מדברים על שני שירים שונים לגמרי You should be happy with what you got... You should be hard to be a brother... You should be happy with what we give you... Hand over my face. I am related to my enemy. My house on fire, And my big brother come put the blame on me. He´s a-pushin´...I´m being pushed from above. Oh, and a brother, back to back to back, Better back off of him. You should not question at all his authority... Use a flag as a bandage. Stick ´em up, show us your pocket hypocrisy. In the closet, my pleasures ´Cause my big brother don´t want to just let me be. Oh, and I´m pushin´...oh if I could get above... Oh, and a brother back to back back, Keep your back off. Oh, and I´m pushin´...I´m being pushed from above. Oh, and a brother, back to back to back, Better back off of him... Face down...brother... Face down... Face down... Face down... In my mind there´s a clearing. Black clouds flow through grey still skies. And the birds don´t even whisper. I´m flying out...I´m flying... Back to back back, better back off... Back to back to back, a better, better, better... Back to back to back, back to back back...brother... Face down...brother... Face down... Face down...brother... Face down...almost...fired... Face down...I got a gun... Face down... I got a gun...I got a gun... Face down...I got a gun... Face down... Aah, fuck it, I´m just gonna go home, turn on the fuckin´ TV... Watch the nightly news and drink a beer... Like I could even change the world, yeah right... אז זה זה?

evil plate

New member
OMG!!!!!!../images/Emo24.gif

זה זה,זה זה!!!!!!!תודה רבה לך!!את מלכה! אז רגע זה של אליס?!ואיך בדיוק קוראים לשיר,ואיך להשיג אותו?plz את חייבת לעזור לי!זה בדיוק זה!תודה!!!

star lili

New member
איזה חמוד

אני אוהבת כשאנשים מתלהבים
זה מה שאמרתי- שיר ישן מאוד ונדיר (בדקתי עכשיו- הוא אפילו לא בי סייד, הוא מעולם לא יצא) של Pearl Jam לא יודעת, תנסה בתוכנות השיתוף הרגילות (Kazza, iMesh וכו´) ככה אני מצאתי אותו. בהצלחה

evil plate

New member
אל תעשי לי את זה:(

אם לא בא לך לשלוח לפחות תגידי לי את השם שלו.

evil plate

New member
:)

אוי איזה אדיוט אני,מרוב שימחה לא שמתי לב שכבר ענית לי על זה ואמרת לי שקוראים לזה brother,בכל מקרה-מצאתי את זה וצדקת ,את גדולה ואת כל התודות אני חייב לך:)))))))

למעלה