HIV של חתולים...
אני רוצה לברך על פתיחת הפורום. יש לי בעיה לא קטנה... חתולה סיאמית בת 15 שחולה ב-HIV. היא כמובן מטופלת אצל וטרינרית מקסימה אבל אולי ישנה עוד דרך לעזרה ... החתולה הפסיקה לאכול ביומיים האחרונים, היא כבר אחרי ניקוי שיניים ועיקרת חלק מהן, מקבלת פעם בחודש סטרואידים, מקבלת כדורים שפותחים לה את התאבון (ע"פ הוט' שלי הכדורים עובדים על המוח לפתיחת התאבון)... עכשיו שבועיים לאחר שהיא קיבלה סטרואידים היא שוב הפסיקה לאכול
, לפני חודש שזה קרה נתנו לה מעט וואליום וכמובן אינפוזיה (ללא הרדמה כי הגוף שלה לא יעמוד בזה). לאחר ההקדמה הארוכה והמבובלת ... האם יש עוד דרך להקל עליה או שזה בעצם הזמן שלי להרים ידיים ... שנה כמעט שאנחנו (אני והוט') מצליחות להחזיק אותה עוד איתנו ואני תוהה אם אני מחזיקה אותה עדין בחיים בגללי או בגלל שאני לא מוכנה לקחת את ההחלטה... אולי אתם יודעים על עוד איזה טיפול שיכול לעזור לה ? ועל פי איזה קריטריונים בעצם לוקחים החלטה שזהו.. עד פה, ומרדימים ? תודה על כל עזרה שהיא
אני רוצה לברך על פתיחת הפורום. יש לי בעיה לא קטנה... חתולה סיאמית בת 15 שחולה ב-HIV. היא כמובן מטופלת אצל וטרינרית מקסימה אבל אולי ישנה עוד דרך לעזרה ... החתולה הפסיקה לאכול ביומיים האחרונים, היא כבר אחרי ניקוי שיניים ועיקרת חלק מהן, מקבלת פעם בחודש סטרואידים, מקבלת כדורים שפותחים לה את התאבון (ע"פ הוט' שלי הכדורים עובדים על המוח לפתיחת התאבון)... עכשיו שבועיים לאחר שהיא קיבלה סטרואידים היא שוב הפסיקה לאכול