Hit and Rock

royritter

New member
Hit and Rock

יום שישי הבאה 26.09.03 תחרות Hit and Rock בSkykef , כל אחד יכול להשתתף. מטרה- לנחות קרוב כמה שיותר למטרה, או באיזור (זה ממש לא משנה). מיד לאחר הנחיתה מורידים את הרתמה, רצים למטרה, רצים עוד 10 מטר לשולחן שעליו יש טקילות ושותים "שוט" טקילה. מיד לאחר מכן רצים עוד 10 מטר ומתישבים על כסא.

ERHAMU

New member
לא רציני

עם כל הכבוד זה נראה לי גימיק לא רציני ודי מסוכן תגיד אחרי כמה שוטים תאסור על הצנחן לעלות למטוס ? או שזה משחק של יעף אחד בלבד וסוגרים את היום זה באמת נראה לי כל כך חובבני ולא מתאים או יותר נכון מתאים למשחקי חברה בכיתה ז ולא למועדון צניחה מתחיל שרוצה להפגין קצת רצינות ובטיחות ולהפיג את הרושם הרע שדבק בו לאחר התרסקות המטוס בעובדה אני מקווה מאד שלא יתחיל לך ברגל שמאל אבל לפי הכוון שאתה מתווה {צניחות לילה וכו} נראה לי שהצורך שלך למשוך לקוחות גובר על הצורך לשמור על בטיחותם .

ניתרו

New member
לקפוץ ממטוס זה רציני?

מה קרה פה, אין לאנשים שום מושג של כיף יותר? שכחת למה נכנסת לספורט בכלל? התחרויות הכיפיות האלה קורות כל הזמן במועדונים גדולים בארה"ב איפה שאנשים באים בשביל להנות ולא בשביל להריץ פוליטיקה בפורום. יא אללה, אני לא מאמין שאני צריך להגן על זה אפילו. ערן, מומלץ להרגע ואולי גם לנסות את זה לפני שאתה תוקף. התחרות היא בדרך כלל ביעף האחרון כך שאין בזה שום סכנה. ומה קשור בכלל נחיתת האונס שהייתה לפני שנתיים לזה?

ERHAMU

New member
ידידי היקר

בתור אחד שהכיר את הצד הפחות נעים של הספורט הזה אני רוצה לומר לך שכנראה עדיין אין לך את הנסיון המספיק בכדי להבין עד כמה הדברים הם כן קשורים ואל תקשקש לי את הבולשיט של מועדונים גדולים בארה"ב כי שם באותם מועדונים ממש גם נפצעים קשה ונהרגים עשרות אנשים בשנה אז נכון שכולנו באים להנות אבל דע לך שבטיחות וחינוך לבטיחות ככלל מגיע מהדרג הניהולי של המועדון ולצערנו הרב גם בסקאי קלאב לשעבר חוו את המחיר של בטיחות רופפת צר לי מאד שאתה רואה בדברי "פוליטיקה בפורום" אין לי הרבה מה להוסיף על זה רק דע לך שבספורט הזה הגבול בין ההנאה האולטימטיבית לבין 6 חדשים בבית חולים במקרה הטוב או כסא גלגלים ומוות הוא דק מאד ואני חושב שאין מישהוא שמבין וחווה את זה יותר ממני ערן

ניתרו

New member
אבל אין קשר

בין תחרות Hit and Rock ובטיחות. כו שאמרתי, זה יעף אחרון. זה כיף, זה מצחיק. אה וזה שבארה"ב נהרגים אנשים קשור לזה שנעשות שם מאות אפי אם לא מיליוני צניחות. עושים שם בסוף שבוע מה שפה בשנה, אז הסטטיסטיקה אומרת שדברים כאלה פשוט קורים. בקיצור, ערן, זה דבר נחמד, מקובל ולא קשור כלל לבטיחות. אין לי מושג מה קורה ב skykef, אף פעם לא הייתי שם, אבל אני יודע שהם עורכים הדרכות בטיחות ולפי מה ששמעתי מאנשים שהיו שם, הם מקפידים על בטיחות. להגיד שתחרות Hit and Rock זה אומר משהו על המועדון זה פשוט מוזר - ולכן זה הריח מפוליטיקה. ערב טוב

a d i o s

New member
לערן..

בתור שופט לשעבר באחת מהתחרויות שהתבצעו אצל רוי אכן התחרות ביעף האחרון מי ששותה לא עולה יותר ואין ספק שההנאה מרובה

למעלה