historias de sexo de gente comun

Skaat Girl

New member
historias de sexo de gente comun

אוקיי אז קודם כל אני יגיד שהיה םרק מ-ע-ו-ל-ה בין הטובים בסידרה!!!!!!!!! אז ככה דייאגו(חואן)עבר תאונה (נתקע בו אוטו) והוא נכנס לבית חולים הקטע הכי מצחיק זה ששוב עשו אותו בסיגנון סגונדו מאני צועני....חחח זה היה כ"כ מצחיק!!!!!! בזמן הניתוח ובכלל בזמן שהוא שכב בבית חולים יש את הרוח שלו(לא הוא לא מת)יעני זה רוח בסיגנון סגונדו כמו שהיה בפלוריסיינטה אבל פה זה היה מצחיק כי הוא עושה לו יאללה תחלים בוא נלך לזונות וכל מיני שטויות כאלה...קיצר היה פרק מעולה!!!!!! עכשיו סוף סוף היה לי זמן לצלם לכם קצת תמונות... קיבלתי מצלמה חדשה ככה שתהמונות הרבה יותר קרובות ובאיכות טיפה יותר טובה...יש כמה תמונות קצת מטושטשות אז תיסלחו לי מראש... אז תתכוננו כי יש תמונות בלי חולצה( :

Skaat Girl

New member
תמונה 7-תמונה אחרונה...

סורי שהתמונות קצת מטושטשות ניסיתי שהן ייצאו הכי טוב שיש!!!! מקווה שתהנו ממה שיש ממני שחר( :

מתי המגפה הזאת תיגמר?!חחח

מתי המגפה של אתרי טיפו תיגמר?למה הם חיבים להעתיק מאתרים אחרים עדיין לא מצאתי אתר של טיפו שלא מעתיק..חח...

חח זה הפרק האחרון נכון?!

יש לי אותו במחשב חח איך כשהאחות מטבלת בוא הוא כזה אומר לו משו על התחת שלה לא ממש זוכרת חח...ואו שהוא אומר לו ''תמיד חלמתה להיות עם שתיהן באותה המיטה נכון?כמובן שלא מיטה של בית חולים'' חחח או משהו כזה..כבר אמרתי אני חולנית על הרוח והינה תמונה של המושלם מהקטע!

Skaat Girl

New member
זה לא פרק האחרון!!!!!

יש עוד פרקים אני לא מבינה מי אמר שזה נגמר?????שבוע הבא גם יש פרק... זה עדיין לא נגמר!!!!!

Skaat Girl

New member
כנראה.....כי אתמול היה פרק 8

ולא הגיוני שזה נגמר כמו שזה נגמר אתמול!!!!! בכלל לא נראה לי שטלנובלה תהיה 8 פרקים!!!!!! קיצר אני אומרת לכם יש עוד פרקים זה עדיין לא נגמר וזהו

El PrinCipe

New member
../images/Emo41.gifאני אמרתי "פרק אחרון" כי...../images/Emo41.gif

בסוף הפרק שאני ראיתי שבוע שעבר..היה כתוב מה יהיה בפרק הבא ואז היה כתוב "פרק אחרון" בספרדית...אז חשבתי שזה פרק אחרון , גם אני לא ממש הבנתי..כי 8 פרקים באמת לא הגיוני
..מצטער על ההטעייה
קבלו תמונה מ
ה
מ
מ
ת
של אסטפנו..ממש תמונה יפה
צ'או..לילה טוף

למעלה