hispasat

BlackAdder1976

New member
hispasat ../images/Emo24.gif

שלום הלווין החדש hispasat1D שוגר בהצלחה והוא אמור להחליף את הלווינים 1A ו 1B ,למרות שבאתר של עלי רשום שהם יגבו,אבל המילה שהחברה משתמשת בה היא- replace אז כל הערוצים מ1A\1B עוברים ללויין החדש לאלומה europe שלפי ה-footprints אמורה להגיע אלינו בעוצמה של 45DB שזה בתרגום לס"מ משהו בסביבות ה 120-150 !!!!! אז נשאר רק הלווין 1C ,ואני כבר יודע שניתן לקלוט את הhispasat עם צלחת 180,אז השאלה היא איך ה 1C יחסית ל1A\1B בכל הקשור לעוצמת האות ??? אם ה1C הוא חזק יותר מה1A\1B אז זה חדשות טובות לבעלי צלחת 180. להתראות

זכי היקר.....

שלום אחי איך אתה מרגיש מזמן לא התראנו. שמעתי שהתענינתה ב HISPSAT ,האם אתה קולט ב1.80 ?ומה אתה רואה? ומה סוג ה LNB ? להתראות

BlackAdder1976

New member
יוסייייייייייייי !!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

שלום מה המצב ???? אני מקווה שאתה מרגיש טוב,כי אני מרגיש זוועה......
אני עדיין לא קולט את ה fispasat ,אבל אני יקלוט בקרוב מאוד. ידוע לי שניתן לקלוט אותו בצלחת 180 עם lnb 0.6 טוב. לילה טוב

m8m8

New member
hispasat 1d

הי בקרוב מאוד אהיה TESTING IOT על HISPASAT 1D אני אבדוק את עוצמת הסיגנל כמו על HB 6 ועל ATANTIC BIRD 1 בי

רמי א

New member
אני לא בטוח בזה.אני מציע לך

גם להתכונן לגרוע מכל.כי נראה לי שיהיו שם 2 אלומות אחת לאירופה צלחת 2.7 מטר השניה למזה"ת שתקלט בצלחת קטנה אבל יהיו בה שידורי זבל. בדיוק כמו הלוין ב5W אטלנטיק בירד 3. ערוצי האיכות מצרפת צלחת ענקית ורק ערוצים הקיימים או ערוצי זבל לדוגמא הרויטרס המשודר גם ב21.5W נקלטים טוב.בצלחת קטנה כלומר רק שידורי זבל.דרך אגב מה זה ידוע לי שאפשר ליקלוט אותו בצלחת 1.8 עם 0.6 בצורה טובה.?ראית את זה בעיניים. אני גם יכול ליכתוב שאפשר בארץ ליקלוט בצלחת 60 ס"מ בלוין הוט בירד ליקלוט את הערוץ מארה"ב CBS .אבל אני רק אומר לא ראית את זה בעינים. כנל עם ההיספסאט.

למעלה