HIMYM חודשה לעונות 7+8

OKDeSign

New member
HIMYM חודשה לעונות 7+8

איך עדיין לא דיווחתם על זה כאן? http://www.deadline.com/2011/03/cbs-renews-how-i-m... *הידיעה נגנבה מפורום סדרות של יס - 1150* אני רק מקווה שיגלו לנו מי האמא לפני! אני לא יודעת איך הם הולכים להישאר עם השם של הסדרה, אבל זה מתחיל להיות גם לא בסדר עם הגיל של הילדים..די...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifזה לא חדש שזה עד עונה 8 ../images/Emo2.gif

טוב כנראה עכשיו נסגר רשמית או משהו
וכן גם אני מקווה שיודיעו מי האמא, זה כבר מתחיל לעצבן חחחח למרות שלא נראה לי. אבל הם כן יכולים להראות את ההיכרות שלהם ואת כל החיזור וזה וזה, וזה עדיין שומר על השם... בערך. כי זה ההיכרות שלהם חח. למרות שמצד שני לדעתי הכי קלאסי לסיים את הסדרה עם הצצה אחת באמא. או בכלל לא
... טוב אני צריכה להחליט על עצמיXD תודה!

OKDeSign

New member
השחקנים היו חתומים, לא הסדרה

זה משהו שגם אני לא מבינה עד הסוף, אבל רק השחקנים היו חתומים על חוזה עד עונה 8, הסדרה עצמה הייתה חתומה רק לעונה הזאת...(בד"כ לא מחתימים עונות ליותר מעונה-שתיים מראש...)

or19951

New member
התיאוריה שלי לגבי השם

זה שבסוף העונה ה6 טד יפגוש את האמא ואז הוא יגיד: "Kids, their somthing i didnt told you. Each one of you is from another mother" ואז השם ישתנה: How I met your mothers

elad218

New member
מהלא בסדר בגיל של הילדים? ../images/Emo4.gif דווקא יושב בול.

ו-וואו, איך שהזמן עובר... אני זוכר איך חיכיתי שיצאו פרקים חדשים מעונה 3 כאילו זה היה אתמול, ועוד מעט סוגרים 6

OKDeSign

New member
השנה כבר 2011

העתיד הוא מה 2030, ונגיד שהילדים לא מעיל 15... זה אומר שעם הילד הראשון צריך להיכנס להריון ןב2015, וכמו שאנחנו מכירים את טד קודם הוא צריך לפגוש את האמא, להתאהב, להיזרק, לחזור להתחתן...ובואו נגיד שהזמן קצר :O

elad218

New member
ככה אנחנו מכירים את טד? בדיוק ההפך לדעתי.

טד אחרי היכרות של פחות מיום עם רובין אמר לה שהוא מאוהב בה, אחרי חצי עונה שהוא הכיר את סטלה הציע לה נישואין. לא מבזבז זמן, הבחור. הוא אפילו כבר קנה בית. הכל מוכן, רק תביאי את הכלה.

OKDeSign

New member
חחח כן

אבל קצת תקופת הכרות משהו.. בקיצור זה מאוד צמוד לדעתי..

למעלה