hiii from new york

magy

New member
evele..................

How are you ? Do you osa haiim there? When do you hozeret back? I nora envy otah. Let us shomim from you only "good besires" Yallllla .....larevedere

שבת שלום איב,מגי וכולם

ובהמשך לתהיות של בן אהרון שכועסת עליו נורא...בדיחה פוליטית. שגריר ישראל ויאסר עראפת יושבים ודנים בנסיון להשיג הסדר למצב באיזורנו. השגריר הישראלי מבקש, אם יורשה לו, לפתוח בסיפור קטן, ואומר: "כשמשה הלך במדבר 40 שנה עם בני ישראל, העם היה צמא, ומשה פנה אל אלוהים וביקש ממנו מים. הפלא ופלא, תוך שניות הופיע לפניהם אגם מים. כל העם הרווה את צמאונו ושתה ממי האגם, ואחר כך נכנסו גם כולם לרחוץ בו ולהתרענן. גם משה עשה כך, אך למזלו הרע, כשיצא מן המים, גילה כי בגדיו נעלמו. ´מה זה, איפה הבגדים שלי?´ קרא משה, והעם ענה לו: ´ הם אינם, הפלשתינאים גנבו אותם!´ בשלב הזה קם יאסר ערפאת, ובטון מלגלג קרא לעבר השגריר: "יא סלאם! בכל מאשימים את הפלשתינאים, הא?! לידיעתכם, לא היו בכלל פלשתינאים אז במקום הזה!!" זה בדיוק הרגע לו חיכה השגריר. בנימה של עו"ד שסיים בזה הרגע לשטוח את טענותיו, אמר: "תודה רבה לך! עכשיו, אנחנו יכולים להמשיך את הדיון מנקודה זאת והלאה..." עמישראל חי! (עד מתי....)

magy

New member
תכעסי עליו עוד קצת

אולי זה ישכנע אותו להגיע ....
PPP

לא מאמינה

חושבת שזו הזדמנות טובה לנהל שיחה של ממש ולא במברקים וקפיצות.. לומשנה (בעצם כן אבל מילא) יהיו עוד אנשים טובים באמצע הדרך....

שקדי

New member
אולי נעשה את המפגש הבא.......

אצל איבב בניו יורק???? זה מה זה מתאים לי פתחי ניו יורק שערייך ואבוא

magy

New member
מה יש לך בניו יורק שאין לך כאן?

ריבוק נייק פאקו ראבאקקקקקקקק קיט קאט פסק זמן.... הכל יש פה...... רק איב לא פה.....

magy

New member
יוצא מזה........

שמי שאוהב להתגעגע, מוטב לו להיות במקום אחר........ ולהתגעגע ......משם....... הגיוני מאד.......... צ´מע.......שיכנעת אותי.......... איך לא חשבתי על זה קודם...........?

Michelle1

New member
אם כבר ניו-יורק

אפשר לקנח את המפגש אצלי. אולי אזכה מן ההפקר וסופסוף פנטוש תסכים לבוא לבקר את אחותה
לכל מקום בו אני נמצאת, אני מביאה איתי מזוודה מלאה געגועים למקומות אחרים ובזמן שהותי, ממלאה מזוודה חדשה של געגועים שאני עוד אתגעגע בעתיד.

למעלה