hii!! kan tami!!

tami4 argentina

New member
hii!! kan tami!!

shalom, shmi tami. ani joshevet shanajnu mekirim... ani ktzat pojedet shtijasu alay ki patajti hodaa jadasha... aval lo yadati lean lesharsher... az pashut, tehenu bamifgashim, mazal tov forum, mazal tov leodeded veani mitztaeret shanasati betkufa kol kaj melea... ava keshani ajzor, mifgash rishun sheyesh, ani baa!! jutz mehayom shani nojetet az taasu jaiim, po benataiim 3 balaila... vetenasu lizkor oti, lamrot sheze kashe... tanasu tov, ani -lo- elej lishon... benataiim ani jola po im antibiyotika aval ze lo tzarij lehadig etjem!! atam betaj shamatem shyarad po sheleg!! vekanire shebiglal ze hitztananti... im lo heventem, tevakshu memishehu shenasa lejul vekatav bazman hakarov shyetargem lajem yom tov!! te amo todos!! ohevet et kuljem besfaradit...T_T bye!! -tami-

Yu vi

New member
הווו ושלום גם לשניכם !!! ../images/Emo24.gif

משלומכם ?
ספרו חוויות עד עכשיו!!!

YUVI ../images/Emo13.gif

YESH ARBE MA LESAPER AZ ANI ESAPER KSHYEYE LI MAHSHEV BEIVRIT. KAREGA AZVTI ET BANKOK VAHSHAV ANAHNU BE - KAN G'ENABORI VEEN PO MAHSHEV BEIVRIT
BEYOM SHISHI ANI TAS LE - G'ANG NAY MITGAGEA ALIHEM
VETITHBRU LAMESEN

Miss Roni

New member
הי כאן תמי!

שלום,שמי תמי אני חושבת שאנחנו מכירים אני קצת פוחדת שתכעסו עליי כי פתחתי הודעה חדשה אבל לא ידעתי לאן לשרשר.. אז פשוט, תהנו במפגשים, מזל טוב פורום, מזל טוב לעודד ואני מצטערת שנסעתי בתקופה כ"כ מלאה אבל כשאני אחזור, מפגש ראשון שיהיה אני באה!! חוץ מהיות שאני נוחתת אז תעשו חיים, פה בינתיים 3 בלילה ותנסו חזכור אותי, למרות שזה קשה .. תנסו טוב, אני -לא- אלך לישון.. בינתיים אני חולה פה עם אנטיביוטיקה אבל זה לא צריך להדאיג אתכם!! אתם בטח שמעת שירד פה שלג!! וכנראה שבגלל זה הצטננתי.. אם לא הבנתם, תבקשו ממישהו שנסע לחול וכתב בזמן הקרוב שיתרגם לכם.. יום טוב! טה אמו טודוס! T__T אוהבת את כולכם בספרדית.. ביי!!! -תמי-

תרגום!אה ותמי נחיתה בטוחה!../images/Emo24.gif

שלום,שמי תמי אני חושבת שאנחנו מכירים אני קצת פוחדת שתכעסו עלי כי פתחתי הודעה חדשה אבל לא ידעתי לאן לשרשר...אז פשוט,תהנו במפגשים,מזל טוב פורום,מזל טוב לעודד ואני מצטערת שנסעתי בתקופה כלכך מלאה.... אבל כשאני אחזור,מפגש ראשון שיש,אני באה חוץ מהיום שאני נוחתת אז תעשו חיים,פה בינתיים עד 3 בלילה ותנסו לזכור אותי,למרות שזה קשה,תנסו טוב,אני-לא-אלך לישון בינתיים אני חולה פה עם אנטיביוטיקה אבל זה לא צריךלהדאיג אתכם אתם בטח שמעתם שירד פה שלג!! וכנראה שבגלל זה הצטננתי... אם לא הבנתם,תבקשו ממשהו שנסע לחו"ל וכתב בזמן הקרוב שיתרגם לכם יום טוב!! אוהבת אתכם כולם אוהבת את כולכם בספרדית(לה באמת?
חח)T_T ביי! -תמי-

Yu vi

New member
תמיייייייייי../images/Emo24.gif

מתגעגעת אלייך המון!!!
ותרגישי טוב

OOתמי OO4

New member
שניצל שליייי!!!

תביאי ביס XDDDDD צוחקים צוחקים... מתגעגעת אלייך יא משוגעת!! לא אמרתי לך בכלל מזל טוב!!!!!!!!! אני חברה רעה, רעה רעה! *לב*

OOתמי OO4

New member
>>מי אמר שאי אפשר לכתוב בעברית?<<

אני צריכה להתחיל להתרגל כי עוד שבוע ו3-2 ימים אני חוזרתתתת!!! אני בבית של קרוב משפחה ויש לו מחשב בעברית.... קר פה, ושלא תחשבו שזה כיף שקר פה, לעומת החום, קר פה קור כלבים... טוב לא עד כדי כך אבלל... בא לי לחזור כבר, לראות את כולכם, לצחוק אתכם... לללחזורררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!! בא לי לשחק בסימס...=\ ננסה להתחבר למסן עכשיו... אוהבת את כולכם!! *סמיילי* >תמי<

למעלה