Hi

RoniAB

New member
Hi

היי לכולם, אני די חדש פה... קוראים לי רוני, אני מתופף עכשיו בהרכב ממש אחלה, כבר הוצאנו סינגל אחד (השני ייצא עוד 10 ימים). יש לי מערכת Premier Mapple Artist שהיא ממש פיצוץ, אני מאוד מרוצה... יש לי 3 קראשים של Zildjian 2 17" מסדרות Z וK ועוד אחת 15" מסדרת A. הרייד שלי הוא גם Zildjian מסדרת K 20". יש לי גם ספלאש Zildjian מסדרת A 8" ומיני צ´ינה 12" מסדרת K. אבל רק ההיי האט שלי הוא של Paiste 13". לא יודע, אני הכי אוהב את ההיי האטים שלהם. בכל מקרה, אני למדתי הכל לבד בכל הנוגע לתיפוף, אמנם אני מודה שמעט יסודות אכן חסרים לי אבל אני חושב שאני מפצה על זה בכך שיש לי סגנון שהוא מאוד שלי אפשר לומר, מה שאי אפשר לומר על רב המתופפים שהולכים ללמוד אצל מישהו ולבסוף מוצאים עצמם מתופפים בדיוק כמוהו וללא סגנון משלהם.... עוד נדבר... ביי ביי

Kodak997

New member
שלום!

וברוך הבא לפורום
כמה זמן אתה מנגן? יש לך הקלטות של ההרכב?

צו

New member
שלום!

איזה יופי שעוד אחד מצטרף לפורום. אבל לא הבנתי-אם לא לימדו אותך איך אתה יודע לנגן? פשוט התיישבת ליד מערכת וניגנת?

RoniAB

New member
Hi again

אהלן, לשאלותיכם: כן, פשוט התיישבתי (לפני הרבה מאוד שנים) ליד מערכת תופים והתחלתי לנגן (היה ביננו ממש "קליק" מהרגע הראשון) והיה אחלה ומאז השמיים הם הגבול. כנ"ל דרך אגב עשיתי עם בס וגיטרה, אבל אני לא מגיע לרמה ש\באילה כמו לזו של תופים וכמובן תופים זה הכלי האהוב עליי. גיטרה ובס זה יותר כתחביב, אבל זה גם חשוב כי לי אישית נמאס ממתופפים שלא יודעים כלום חוץ מהמשבצת שלהם, וז גורם גם לזה שהם לא כותבים ולא יודעים להלחין. רק תחשבו, איזה כוח יש למתופף שהוא יכול להגיד לזמר, לבסיסט ולגיטריסט מה לעשות ואף יכול לעשות זאת בעצמו!!!! מעבר לכך, שאני מאוד אוהב "ליצור" וחלק מהשירים שאני עושה עם ההרכב שלי הם שירים שאני כתבתי , הלחנתי ועיבדתי. דבר נוסף, (לשאלה נוספת), כן יש לי דברים על דיסקים עם ההררכב הנוכחי בMP3 אבל אין לי SERVER לעשות להם UPLOADS. TILL NEXT TIME Drum your brains out !!!

למעלה