hi....

draedalus

New member
hi....

hey people..i'm alive i'm in frankfurt in my fathers office so i have no hebrew... any way...it's really cool here and everything is so german ... and man its hot here...25 degres...baaa.... what else? nothing really....the tv here sucks....i'm going now to try find a normal coat ( black, leather, long) and that's it...

נעמצי

New member
חמודה.......... ברוכה הבאה.........

איך פרנקפורט? היום דניאל ורועי יהיו שם בשדה התעופה כי הם חוזרים ממני. והם מחליפים מטוס בפרנקפורט............... תהני פה..........

draedalus

New member
thanks....

frankfurt's is ok...munich is beter..and talking about munich i'm there tomorrow....i'm going to a bar mitzva of this dave raiber guy...i don't know who he is i'm just going with my parents

Odish16

New member
וואי מגניב!!!! :)))

את שם!!!! כשיהיה לך עברית..ספריי ההההכלללל! תהני במקום החדש!

Emc2

New member
אוי ואבוי... ../images/Emo5.gif

מעיל עור שחור ארוך? (קול ציקצוק בלשון) בגרמניה אין "פריקים"... את רוצה לגרום לגרמנים הזקנים התקף לב? :)

draedalus

New member
freaks...errr.

most here r punks and skaters but i saw some freaks (actually a lot) and the clothes here sucks, nothing normal ...baaa and i didn't find a normal coat eather... i'm just gonna wait now 2 weeks until we move into our house and get all our stuff..and my compuer

Emc2

New member
איפה את עכשיו?

גרמניה אין כמעט בכלל פריקים, נדיר לראות אותם, ככה שאני לא כל כך מבין איפה בדיוק ראית אותם... :/

sivani

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה חמודה!
ספרי קצת על הימים הראשונים שלך שם...

mini shaham

New member
אני אישית מתפלל ליום..

שבו כשיהיה בחוץ 25 מעלות אני אגיד שיחסית חם נורא פה! אני כל כך סובל מהחום בארץ! :( ומהלחות איכסההה בכל מקרה וולקאם אני מהאנשים הישראלים שאוהבים להזכיר לאלה מחו"ל קצת את הארץ.. :)

נעמצי

New member
אני לא יודעת איפה אתה חי EMC

אבל, איפה שאני נמצאת לא חסרים פריקים......... זה כמו שתגיד שבבת ים אין ערסים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש פה המון פריקים וכל מיני אנשים שאתה לא מבין באיזה סרט הם חיים............ מאיפה אתה? גרמניה?

Emc2

New member
מזה פריקים בשבילך?

גרמניה מלאה בסקייטרים, נכון. אחר כך יש המון ב"קטע של ההיפ הופ", שהרוב קוראים להם ג'יגאס (GERMAN NIGGAS :)). יש את ה"אסיס" (ASSIS), הערסים של הגרמנים, שזה פחות או יותרהטורקים פלוס כמה גרמנים שנגררים. אחר כך יש את הטורקים ה"מתורבתים", שמדברים גרמנית יותר טובה מרוב הגרמנים. יש אחר כך את הגרמני הטיפוסי של הכפר, השמן שמסריח מבירה (בעצם, הם כולם מסריחים מבירה :)) ואז יש את הגרמנים הרגילים האלה, משקפיים, ג'ינס וחולצות בצבעים כהים , בעברית: חננה פריקים? יש כמה פאנקיסיטים מפחידים פה ושם, אבל פריקים? בגילנו? לא... לפחות לי לא יצא להכיר יותר מדי.

נעמצי

New member
אתה צודק בחלוקת הקבוצות

אבל יש גם פריקים........... אצלי בכתה היו 5 פריקים אולי אם גרת בכפר שם לא ראית פריקים אבל במינכן לא חסר. איפה גרת פה?

Emc2

New member
מינכן זה לא גרמניה :).. זה ביירן :)

או כמו שהם אומרים... באייר!

draedalus

New member
ok

were i live right now in frankfurt there r many punks and freaks in the midrachov there r groups of freaks that sit on the middle of the midrachov and hear heavy metal... i think they r homles freaks....

Emc2

New member
כן... :)

הם ישבו ליד המזרקה מאבן לבנה? או שליד התחנת רכבת? כי שם הם יושבים בדרך כלל. כן רובם הומלסים, ואלה הם פחות או יותר הפאנקיסטים היחידים שיש בפרנקפורט. אם עליהם התכוונת שאמרת שיש כאן פריקים, אז בזה זה נגמר :)

נעמצי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אכן כן- מינכן זה באיירן ותנחשו למי יש מנוי לשנה הבאה??????? oh yah! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי אני הולכת להנות שנה הבאה!

Emc2

New member
מנוי לביירן מינכן?

להנות? את ראית פעם את אוליבר קאהן מקרוב? זה סוס! זה חיה! זה אריה שואג שמוריד אנשים כמו זבובים! לראות אותו משחק זה מפחיד! הקיצר, את לא גרה בגרמניה, אין אפס :)

נעמצי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח לא

לא ראיתי אותם עדיין מקרוב........... אבל אני ארה בעונה הזאת....... כריס אמר לי שאני הולכת להינות ובגדול

Emc2

New member
כן מה זה כיף

לשבת עם חמישים אלף גרמניים שתויים במקום צפוף, שכל פעם שיש מהלך כלשהו הם קמים ודורסים אותך תחת מסת השומן שלהם. מה אני אגיד לך, הנאה מכל רגע. הקהל של ביירן זה קהל מציק ולא נעים כי הם יותר מדי גרמנים, הם גרמנים ממינכן, מה יותר גרמני מזה? יש לך לפחות מקום ישיבה?

למעלה