hi

טיףטף2

New member
מתנחל?../images/Emo99.gif

רק המילה הזו כבר מעוררת בי חשק
בהצלחה!

ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הי שי ברוך הבא יא'גבר !!!!! אני פיני, נעים מאוד !! בואנ'א נראה לי אתה המתנחל הראשון שלנו (לא?, תעזרו לי פה...) יאללה כל הכבוד שהחלטת להצטרף אלינו. אני מבטיח לך שלא תתחרט ... יש פה אנשים מדהימים !!!! באמת אחד אחד בצבע .... שיהיה לך הרבה הצלחה במציאת בן זוג... נראהלי שכל מי שפה מייחל ליום הזה שהוא ימצא סופסוף אהבה אמיתית..... אגב, שי זה שם בדוי ? או שאתה מחוץ לארון ?

frid0201

New member
מכיר כמה מתנחלים.. אפילו הייתי בקשר עם כזה

בסופו של דבר כולנו בני אנוש ולא משנה היכן אנו גרים..

כמעט כולנו כאן בארון /tapuzforum/images/Emo13.gif ארון הקודש

/tapuzforum/images/Emo24.gifשיוש זה מן הסתם שילוב של שי+יו"ש. שוב אברכך בברכת ברוך הבא, שמחים שאתה כאן איתנו ומקווים שתמצא בפורמנו זה את הבית השני שלך. ארון הו"ד מספיק גדול ומכיל את כוללללםםםםם...

ספר ריק

New member
כאן זה לא לוח הכרויות.

אתה מוזמן להצטרף לפורום, לדיונים, להתייעץ וכו'-אבל לא מקובל לפרסם פרטי התקשרות ולהעלם.

יהודי לא מגרש יהודי....‏ ‏/tapuzforum/images/Emo6.gif

צודק ידיד נפשי כאן זהו לא אתר הכרויות אך יחד עם זאת אין אנו יכולים להגיד לגולשים שוב ושוב לא לפרסם כאן,‏ זכותו של כל גולש לכתוב מה שירצה.‏ זה רעיון לפתוח קומונה רק לחברי הפורום,‏ ושם נדבר על נושאים שלא שייך לדבר כאן בפורום,‏ או שבעצם יש כבר את קומונת נפש חד"ה -‏ אבל משום מה היא אינה פעילה.‏ טוב אתם יודעים מה עזבו לא צריך לפתוח קומונה קבלו ביטול ! אילינה ביטול בקופה 7‏ ! ביטול ב 7‏ ! עזבו אותכם נשאר כאן וזהו ‏.‏ המשך חג שמח.‏ ‏

ספר ריק

New member
חלילה לי מלגרש מישהו! להפך, הזמנתיו בחום

להצטרף אלינו, ולא להשאיר פרטי התקשרות ולברוח. כי לשם כך יש את לוח ההיכרויות של הפורום.

ברוך הבא שיוש בצל פורומנו...

שמחים על הצטרפותך לפורום הכי הכי בעולם בכלל ובמדינה בפרט. אתה מוזמן להגיב, לכתוב ולהעלות את הגיגיך. נשמח גם אם תספר על עצמך כמובן בדיסקרטיות. מתנחל הומו דתי - צירוף מנצח!!!

Nחמן

New member
שלום שיוש ונועדים לשמחה

אני אוהב מאוד מתנחלים. אני רואה בהם אנשים נפלאים, אידיאליסטים מאין כמותם, שבזכותם אני מרגיש הרבה יותר כאן בירושלים. עם זאת הפורום לא מיועד רק למתנחלים אלא לכל עם ישראל מכח המינים ומכל הצבעים ואפילו לאלה, שאני אישית מתנגד להשקפתם. לכן אני מקדם אותך בברכת
אבל... אל תכעס עליי, אם אימנע מלנהוג בך "איפה ואיפה" ואעיר את מה שהערתי לאחרים. הפורום איננו במת היכרויות אלא לדיונים. אתה רשאי בהחלט ליטול חלק בדיונים השונים ולכתוב את אשר עם לבך ובין השאר לנסות גם למצוא מישהו כלבבך. כעיקרון אני ורבים כמוני רואים בפורום פורום חברתי. לפחות 3 קבוצות קמו מתוך הפורום וכל אחת מהן מעודד מפגשים חברתיים רחבים, שגם בהם אפשר להכיר אנשים כלבבך. אני מקווה, שתקבל את דבריי בהבנה, ושנמצא אותך כאן גולש ומשתתף בקביעות. שלך נח

למעלה