Hi

MiTh

New member
Hi

שלום אני מבקשת להצטרף! אני קוראת סמויה כבר כמה זמן ואפילו ראיתי שמות מוכרים כמו מרב נקודה. אני גם עוסקת ספורט אבל בצורה יותר רגועה מרובכן פה בעברי מרתון ניו יורק (זו עיר מגורי) ולאחרונה חצי מרתון קוינס. אני אוהבת לרוץ למען צדקה וזו הדרך שלי לאסופ כסף למען מטרות אני רצה 2 או 3 פעמים בשבוע בפרוספקט פרק שבו הקפה שווה ל - 5.4 ק"מ. פעם בחודש אני משתדלת לעשות ארבעה סיבובים (אם יש חשק). בד"כ אני רצה 2 סיבובים. אני אף פעם לא מודדת זמנים או דופק, בשבילי זה רק לנקות ראש. בנוספ אני עושה יוגה ביקרם פעמיים עד שלוש בשבוע. זה יוגה שנעשית בתנאים של סאונה בערך וזה מאד פותח את הגוף למרות שמזיעים גלונים וצריך לשתות הרבה לפני ואחרי אני אשמח להשתתף פה

ברוכה הבאה |4ו|

נשמע ממש רגוע הספורט שלך (NOT!) את מצטרפת לחבורה טובה של נשים שמגדירות את עצמן "לא ספורטאיות"

מור שלז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה יופי לראות אותך כאן
אני מאוד אוהבת לרוץ בניו יורק, כיף לך... ריצה למען צדקה נשמע לי רעיון נפלא! כל כך חבל שזה לא כל כך תופס כאן... יוגה בתנאים של סאונה???
נשמע קשה בטירוף....

MiTh

New member
its sad

ריצה לצדקה זה מאד מאד נפוץ כאן המוטיבציה עולה שזה למען מטרה מוזר שלא תפס בישראל אבל אני חושבת שכל עניין תרומה התנדבות שונה מפה לפני עשור שעשיתי מרתון גייסתי למעלה מ- 10 אלפים דולר למען שכנים שבנם אובחן אוטיסט זה נותן טעם בשבילי

מרב.

New member
את יכולה להסביר איך זה עובד?

מי בעצם משלם, מי מארגן או עומד מאחורי זה?

MiTh

New member
here

לרattוב המירוץ מאורגן ע"י גוף הצדקה, לדוגמא מירוץ סרטן המעי או השד כדי לרוץ צריך to pledge להבטיח מינימום מסוים. בד"כ הולכים לכל מי שמכירים וכל אחד נותן משהו בעבור כל מייל שאת רצה. אבל יש הרבה אנשים שפשוט באופן פרטי רצים לשם מטרה מסוימת ואוספים כסף ואז תורמים אותו לגוף אותו הם רוצים לתרום. שאני עשיתי זאת פשוט הלכתי לכל מי שאני מכירה ושכנעתי אותם לתרום כסף בעבור כל מייל. הדפסתי חולצה וזהו יש נכומות גדולה מאד פה לתרום וזה דרך נהדרת לעשות זה

ברוכה הבאה!

את שוכחת שאת נמצאת במקום פחות לחוץ, כאן במזרח התיכון צריך לרוץ יותר רק כדי לשכוח... (אל תשאלי אותי מה אני רוצה לשכוח, לא זוכרת
) תהני כאן, הספורט הוא רק תירוץ לקשקשת ברשת...

ברוכה הבאה לפורום הבחל"סיות

כהגדרתה של סש"נ - בחזקת לא ספורטאיות.... הרי זה ידוע שהכי רגוע זה לרוץ 10-11 ק"מ כמה פעמים בשבוע ומדי פעם גם 20...
הגעת למקום הנכון. שבי איתנו ותהני.

MiTh

New member
well

האמת שאותי זה באמת מרגיע כמו שאמרתי אני לא מודדת זמן ולא דופק ולא עושה ריצה לפי תוכנית אימון אני פשוט שמה את הנעליים ויוצאת לרוץ אני לא קוראת לזה ספורטאי כי אין לי את המחויבות וההתלהבות זה פשוט צורה לשחרר קיטור בשבילי

MiTh

New member
toda

תודה על קבלת הפנים! אני אומרת שאני רצה רגוע רק משום שזמנים הם לא כ"כ משהו שאכפת לי ממנו. יוגה חמה זה באמת מאד קשה כי הגוף עסוק בלהתמודד עם החום )105 פרנהייט ןקרוב ל 80% לחות( אבל ההרגשה אחר כך טובה. אחרי הכל הכל בראש גם בריצה לגבי 20 ק"מ הקצב שלי אטי מאד, לוקח לי שעתיים וחצי להשלים והמטרה היא באמת לנקות את הראש ולשחרר לחץ (גם פה יש)

מרב.

New member
הי!

זכרתי את הניק, שמחה לראותך כאן, ברוכה הבאה! והיוגה שאת עושה לא נשמעת כ"כ רגועה

למעלה