עזרהנפשית
העתקתי את הטקס קבלה לתוך הודעה (איזה נחמד אני): {ההודעה הבאה נכתבה ע"י כלל חברי הפורום בהזדמנויות שונות שהם לא שמו לב שהעורכת שמה לב אליהן. רצוי לא לדלג על סעיפים, וכתוב תשובות מלאות ולא ליגע את הקוראים} כדי להתקבל לפורום בעל הקלאסה שלנו, צריך לענות על מספר שאלות קלות, כמו למשל- א) הוכיחו באינדוקציה שלכל n טבעי מתחלק הביטוי מימין במספר משמאל ללא שארית: n(n+1)(n+2)(n+3) ב-24. ב) כמובן: 1. מהו הספר האהוב עליכם? 2. מהי הדמות האהובה עליכם? 3. כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים /סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? 4. מהו הקטע האהוב עליכם? 5. מהו הציטוט האהוב עליכם? 6. מה המקור לכינוי שלכם? 7. בצעו את המבחנים שמופיעים בקישורים וספרו לנו על התוצאות. מספר הערות: 1. אני מודעת לעובדה שבלתי אפשרי לבחור אחד שאתה הכי אוהב, תבחרו אחד מבין האהובים עליכם. 2. לנמק! ובפירוט! למרוח! כן! 3. הבה נעמוד על ההבדלים בין ציטוט לקטע: ציטוט- "אם זה נגמר באיזשהו מקום, זה נגמר כאן." קטע: הקטע שדיבלר שר בגשם (נגיד) ג) השאלון המורחב (I) 1. מה אתה לובש? 2. אתה אוכל שוקולד מריר? 3. קראת את מעשי קסמים? 4. יש לך מזגן? (במידה וענית על 4. את התשובה 'כן')- 5. איפה אתה גר? ושאלת בונוס: 6. ראית במקרה לאן נעלם לי ספר הבישול של נני אוג? ד) השאלון המורחב (II) 1. איזה חיה היית מעדיף להיות: שועל/סמור/לווייתן/קופיף בוטנים? 2. מה דעתך על סנאים? 3. עם מי היית מעדיף לצאת לדייט: לבנים - לכלוכית/סינדרלה/נני אוג/יונית לוי ? 4. לבנות - המלך ארתור/יהושע הפרוע/סמל נובי/עמנואל הלפרין? 5. מה השעה? 6. האם לדעתך מישהו באמת יגיע לכאן ויענה על הסקר? !@####$##%%%%%^%*%&)&)_)*%^$^@#$&_(P*&^%%$(( אם יש לך נטיה לא להבין את אחת הבדיחות הפרטיות של ותיקי הפורום, אם בא לך להרגיש בבית, אם משעמם לך או לא היית בצ'אט ההוא.... בוא לרענן את הזכרון עם קובץ להיטי הסברים מאת טובי הפורום (בלי להזכיר שמות) !@####$##%%%%%^%*%&)&)_)*%^$^@#$&_(P*&^%%$(( קצת נדפק להם השכל {לד' וק'}. {נכתב ע"י נ'} אתמול היינו בצ'אט, ודיברנו על המפגש פורום הצפוי מתישהו בחופש, אז קרניאלה כל הזמן ברברה על כך שהיא רוצה מזגן. לפני כן, אם תסתכלו בפורום, תראו שערכנו דיון רציני בנושא 'האם מעשי קסמים ספר חלש', שטיעוניו המנומקים היטב היו, "הוא כן!" "הוא לא!" "הוא כן!" "הוא לא!". ואז קרניאלה אמרה לדביר שכמו שלמרות שכל שוקולד טעים אז תמיד יש סוג אחד שאוהבים פחות, אז דביר אמר שהוא הכי פחות אוהב שוקולד מריר. עד כאן הכל מובן? יפה. אז כל מי שנכנס לצ'אט שלנו, ראה את המשפטים הבאים: היי, מבוגר מהמרכז, קראת את מעשי קסמים? אתה אוהב שוקולד מריר? יש לך מזגן? מאיפה אתה? ואחר כך החלטנו להגיד שמעשי קסמים הוא סרט פורנו )מאוחר יותר- ספר פורנו תלת מימדי) כדי שאנשים יבואו לדבר איתנו ונהיה פופולריים, אז שאלנו גם מה הם לובשים. מישהו אמר מגבת, ואז גם התחלנו לשאול אנשים אם יש להם מגבת. אני לא זוכרת איך הגענו לחומוס. לסיכום: היי (שם של מישהו), קראת מעשי קסמים? יש לך מזגן? אתה אוכל שוקולד מריר? איפה אתה גר? מה אתה לובש? יש לך מגבת? יש לך חומוס? והנה אני: אני לובשת מכנסיים שחורים וחולצה כחולה, אני מעדיפה שוקולד חלב, אתם יודעים שקראתי את מעשי קסמים, יש מזגן בקומה השניה, פה יש רק מאווררים, אני גרה באריאל, אין לי מושג איפה הספר בישול, הייתי מעדיפה להיות שועל לדעתי, סנאים הם בסדר, והייתי מעדיפה לצאת עם ארתור. ---------------------------------------- איך נכנסים לעזאזל לצ'אט {מאת ק'} בואי נעשה תרגיל. בראש דף זה יש לוגו 'תפוז'. מתחתיו יש שורה ובה הפריט השני הוא "צ'אט". עמדי על פריט זה, לחצי כפתור ימני, ואז "פתח בחלון חדש" או "Open in New Window". מיד תקבלי מסך ובו שתי עמודות של צ'ט. הסתכלי בעמודה השמאלית של "צ'אט בסיסי" ולחצי על "כניסת חברים" אמור להפתח לך חלון, ובמרכזו בלוק לבן של www.netfun.co.il (החברה שיצרה את הצ'ט), ותוך כ-5 שניות להפתח הצ'ט. אם הצלחת - יופי, את בפנים. אם הבלוק הלבן לא מופיע בכלל, ואת משתמשת ב windows - XP, כנראה שפשוט מעולם לא הורדת את הג'אווה. כנסי לאתר www.java.com, הורידי את הג'אווה משם, תתקיני אותו, תעשי ריסטרט, ואז נסי הכל מחדש - הפעם זה יעבוד. האתר www.java.com הוא אתר של חברת sun, אחת מחברות המחשבים הגדולות בעולם. מאד בטוח להוריד משם. אם לא נפתח לך הצ'ט בכלל, את יכולה לנסות.