Hi lads

JEmig

New member
Goog qust my friend

,I´m riding supercross for 10 years now in the states .Won a few rounds & chap´s, and looking for the next thing in the biz ?Didnt you hear about me in Israel .Crossing fingers for u in Ramalla Jeff

fazer_1000

New member
מה אתה לא מכיר??? הלוא זהו ג´ף...

ג´ף אמיג...
ג´ף רוכב באיזו סדרת סופרקרוס קטנה (משהו בארה"ב אני חושב?...) כבר איזה כמה שנים... די הרבה אפילו (לא הגיע הזמן להתקדם למשהו יותר טוב מהסופרקרוס האמריקאי???). הוא היה רוכב על KX בקבוצה לא כל כך מוכרת, אמממ, משהו גרין. היה לו מספר 14, או 41,44, 1484544042454, 4 או משהו כזה... בקיצור איזה אלמוני פלוני, אנחנו לא מכירים אותו בכלל.... ד.א, עכשיו קצת רצינות, חליל, עם כל הכבוד לי אליך, בחייאת רבאק... למה נראה לך שמר אמיג, אפילו שלא זכה בשבע אליפויות עולם רצוף, יכנס במקרה לפורום שלנו... ועניני רמאללה הם באמת לא ענינים ברומו של הטייבל בשבילו...

fazer_1000

New member
אתה ממש פו הדוב... D-:

האמנת לקשקוש הזה??? בחייך... הדובון המפולפל האמין לכך שג´ף אמיג נחת אצלנו? מי עוד? ג´רמי? הפסטרמה? מאד מייק ג´ונס??? (אם מישהו מצליח להביא אותו אני משתחווה- יש לי כמה שאלות לשאול אותו... הוא או טרנטרס...)

JEmig

New member
Well, guys!

Good morning, Looking for answers? My wife Debby was born in Israel, So I hear much about your country almost every day now. Lately, She was surfing for Israely bike web sites and got in to - fullgaz.co il - a good one. I´v went in, and was quite amazed by it´s capacity & unique atmosphere. So far, Debby translate everything for me, Including your speeches here. We are planing a trip later this year, Visiting Debby´s family. (By the way, I was visiting Israel two years ago, for about a week, Tel aviv, Masada, Nazerath, Eilat) So, we´ll see, Meeting the Israely local nobility will be my pleasure. keep on writing Yours Jeff

לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא יכול להיות. נשמע טוב מדי. עוד יסתבר שאתה יהודי בנפש. דבי, אם את אכן קיימת... נא תאמי עימנו את הביקור, אלק... רק טלפון ישכנע את חליל.. ח.

לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fazer_1000

New member
צ´מעו חבר´ה... מה אני אגיד לכם...

ההודעה הנ"ל אולי נשמעת קצת יותר משכנעת אבל ההודעה השנייה של הבחור הייתה פשוט צחוק של ילד בן 13... מחזיק אצבעות בשבילכם ברמאללה? אה באמת... זכיתי בכמה מרוצים ואליפויות (יענו אתם יודעים, זכיתי בכמה אליפויות סופרקרוס, פגשתי כמה פרגיות, סידרתי את המחסן בבית, חידשתי את הביטוח לאוטו ועוד כל מיני כבדרך אגב...) ועכשיו אני מחפש את הדבר הבא. חשבתי לבוא ולהתחרות ב"סדרת הארינה/סופר/מרקט/מוטו קורס הישראלי" (על טהרת שני המסלולים)... בחייכם. מה זה ה"נקסט ט´ינג"? דר איז נו נקסט ט´ינג!!! יורז טרולי, א.זומר

למעלה