hi l-kolmmmmm!!!!!!!

yealosha

New member
hi l-kolmmmmm!!!!!!!

hi anshim ma koreee??? zot "yaelosh charmanitosh" v-ani b-hawaii az bigll ze ani kotevet kacha...aval hbasa hyachid ze shani lo roa michala v-ani mze mitgagat!!!!!!!! zho rak rziti lhodia sheme achshav ani po !!! v-ani mit adkent col yom.... bay lebynataim!!!

gulil

New member
יעלוש../images/Emo70.gif הוואי../images/Emo99.gif איזה כיףףףף

תהני לך שם

אביב לא מצאתי אבל...

אני יודעת באיזה אתר יש..אבל אני לא יודעת ת'כתובת של האתר... זה אתר שכתוב שם כרטיס אישי על מפורסמים..פעם מישו שם את זהעל נתי. וגם אניי חכי אנייעשה חיפוש מתקדם

perfecta

New member
יעלי!!!

(יעלוש חרמניתוש) חחח... אני מקווה שאת נהנת בהוואי!!! חח... כנראה אין להם שם במקלדת אותיות עבריות...חחח...תהני!!! מוואה!!!

yealosha

New member
toda ....achshav azli.....

achshav azli 4:00 bbokerrr!! ani lo aife...yesh li po eize letaa mazbenet!!!! vani mod nanat machar ani olechet lyam (chof nodistim)chchchchc!!!

yoooni

New member
היי יעלי ../images/Emo9.gif

אגב הנה סוף סוף אפשר לפרסם תמונה שלך מהבית החדש של מיכאלה וגיא

yealosha

New member
alkkkkk!!!

ma hm kbar avro??? why col kach hrbe dbrim avro vani lo roaaaa!!!! aaa vani chozeret od eize 3 shabot....

yoooni

New member
אגב - יש לך מקלדת וירטואלית

לכתיבה בעברית מתחת לשדה כתיבת ההודעה יש את המיל [עברית] לחצי עליה ותיפתח לך מקלדת וירטואלית
ואז תכתבי ברור

yealosha

New member
aaaa v-yoni.......

chalmti alicha v-al bar(shamati she azva v-ani adain hmoma!!!)avl kizr chalmti alicha ...chchchchchch!!!

יווווווו יעלוש יה איזה כיף כל אלה

שבחול כותבים אלינו. ועוד עכשיו יש לך עברית אז בכללל סבבה. נו איך הוואי יפיפיה כמו בתמונות? כבר הית בחוף שבו מת ד"ר גרין(מ אי.אר למי שלא הבין). תכתבי לי במסר אפילו על כל החוויות אני מתה לדעת. חחחח איזה יופי עוד 3 שבועות את חוזרת, בדיוק בזמן לשידורים החוזרים של הסידרה מההתחלה

למעלה