hi im new here

LeB

New member
ממש לא

אפילו לא בין הארוכים יש הרבה פורומים של שרשורי תמונות יש שם 600 תמונות בערך

LeB

New member
אני מתבייש לכתוב ת../images/Emo43.gif

יותר נכון |תפו!!| כמה השקעתי בפורומים, וזה מה שהם עושים לי. זאת התודה?? כמה מילים כתבתי, במשך יותר משנה. והם מעיפים אותי. זונות.

LeB

New member
בית א' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיד יבואו התמונות של בית א!! קיילי מינוג ג'סיקה אלבה ברוק ברק קמרון דיאז מריה קארי

LeB

New member
יהודים יקרים

להברון ג'יימס נחסם מתפוז (אני בניק אחר) נחשו למה תפוז העיפו אותיי.. הפרוייקט ממשיך בכל מקרה!

LeB

New member
פורנו, כנראה כמה תמונות שלXXX

בטעות כמובן אני לא רואה מה אני שולח לי יש במחשה אלפי תמונות מקווה שמיינתי טוב

HFT

New member
גדול!!!!!

זה אחת הסיבות הכי מצחיקות לעוף מתפוז...אותי ניראה לי עומדים להעיף מפורום עברי לידר בשל כתיבת הודעות מיותרות בלי
בכותרת... אבל שלך יותר טוב!!!

LeB

New member
חחח לא יעיפו אותך

שאלתי את החבר'ה פה בפורום כמה הודעות אוף אני כתבתי, הרבה מכל אחד אחר בתפוז... דוגמא אחת מרבים!

ZVI Z

New member
לברון אתה ענק

מוריד בפניך את הכובע! תפוז,לא יעזור לכם,הפרוייקט חזק יותר מהכל. ויש תחרות..לפי הסיבובים שפירטת מקודם אה חופית 'ואני לא ידעתי שאת כזאת..' תהנייי

LeB

New member
הה הה!! מעניין מאוד...

למה אתה כל כך מודה לי? הממ...
בכל מרה, FUCK TAPUZ סיבוב ראשון 5 בתים של 5 מועמות לפי ההגרלה שערכתי, 2 עולות (סה"כ 10) סיבוב שני- 2 בתים של 5 מועמדות 2 עולות (סה"כ 4) סיבוב שלישי- בית אחד של 4 העולות לגמר!! דינו, תתחיל לערוך את הסקרים!

LeB

New member
עכשיו ישעו אותי בפעם השנייה

כי "FUCK TAPUZ" זה הסתה, נוגד את התקנון בטח ...

ZVI Z

New member
הודעה שהשארתי בפורום הביתי שלי

תגיד לי אם זה בסדר. כולם מוזמניםלהצטרף לפרויקט פורום בייסבול מכריז על: תחרות מיס פורום בייסבול כל 1 רשאי/ת להיות בצוות השיפוט(רק תגידו שם שאתם רוצים) כל 1 רשאי/ת להציג מועמדות(רק תשאירו שם כמה תמונות) התמונות אינן רשאיות לכלול פורנו קשה.כל היתר מותר וכל המרבה הרי זה משובח.תהנו.

LeB

New member
משובח. WELL SAID

גם אני מתכנן לפרסם את הפרוייקט, אחרי שאני יוסיף עוד תמונות

HFT

New member
אפ אפ אפ אפ אפ

סורי מותק אתה לא הכללת אותי בתחרות!!! אני רצינית לגמרי אני מועמדת בסעיף מיוחד של בלי תמונה!!!!!!

LeB

New member
אל תדאגי, את תמיד תהיי מקום ראשון

אצלי
בלי שום תחרות, יופייך מנצח.

למעלה