hi im new here

להב אבל בוא תחלק אותן ל5 בתים

כמו בתכנון המקורי צריכים לחלק אותן לקבוצות דרוג ונערוך הגרלה תן לי כמה דקות ואני מחלק לקבוצות דרוג אם יש למישהו הערות שיודיע

LeBronJames

New member
רגע!!!!!!!!!!!!!!

אני בונה תוכנית בשפת סי שתחלק לבתים (RANDOM המבין יבין).. תנו לי שעה ואני יבנה ויריץ את התוכנית.. היא תחלק רנדומלית ל5 בתים של 5 משתתפות. מקובל?

HFT

New member
אני הבנתי...יפה...גדול!

אני לא ששייכת לפה צבי שלח אותנו....

LeBronJames

New member
ברוכה הבאה

והאלוגית'ה הספציפי הזה לא עובד .. אבל יש אחד שכן עובד! אבל אני לא על האקס פי כרגע ..

HFT

New member
לא יכולה לדעת אם זה עובד....

למדתי פסקל בעעעע

LeB

New member
מכירה את השחקן כדורסל

להברון ג'יימס? הג'ורדן הבא? אז הכינו האמיתי שלו הוא "מלך התיכונים" וזה דומה למלך תיכנותים

SlamminDino

New member
מי יהיה בכל בית?

מי יתמודד נגד מי? אולי נלך לפי קטגוריות של שחקנים, זמרים וספורטאים.. ( כמובן בלשון נקבה) אהה, ויש גם גלריית סופרמודלס. וגם- צריך שנדע מי נמצא בתמונות.. צריכים הסבר. Leb, בתור מארגן האירוע תמצא איך לסדר את הבנות הנהדרות האלה ובאיזה קטגורייה לשים אותם. תודה אגף ההימורים הבלתי חוקיים בספורט..

SlamminDino

New member
מרוצים מהאירוע החגיגי..

היי, אני לא ממציא-- רק תסתכלו על ז'אק ג'ונס. בסדר, אז הוא חבט הום ראן באינינג ה 11 לנצח את המשחק 6-5 לטווינס מול הוויט סוקס אבל אתם יודעים באמת למה הוא מבסוט? הוא סיים את המשחק ועכשיו הוא יכול ללכת הביתה ולצפות בתחרות בשידור חי!!

SlamminDino

New member
כמה טוב שבאת הביתה..

אתם רואים את איי ג'יי פרזינסקי שמה משמאל קופץ לו באושר? אני אומר הוא מצביע לג'סיקה אלבה מהסדרה Dark Angel..

SlamminDino

New member
זה בדיוק למה יש תחרות מיס פורום!!

שלא יהיה לנו עוד מקרים כאלה בעתיד!! אנו עושים זאת לחינוך הדור הבא..

אוקיי החלוקה שלי

אני אחלק את זה לפי מי שאני מכיר (מצטער להב) בקבוצת הדרוג הראשונה יכללו המפורסמות יותר והשוות יותר קבוצה א:
אנג'לינה ג'ולי שיש לה סיכוי גדול מאוד לזכות בתואר חביבת הקהל
ג'ניפר לופז
קמרון דיאז חביבת הלהב
מריה קארי (נכנסה ברגע האחרון)
בריטני ספירס קבוצה ב:
כריסטינה
ג'ניפר לוב יואיט
קייטי הולמס
אנה קורניקובה
כרמן אלקטרה קבוצה ג:
פמלה
קיילי
האלי ברי
ג'ניפר אניסטון
אליסה מילאנו קבוצה ד:
ברוק ברק
טיפני אמבר טיסן
טיירה בנקס (היה מגיע לה בטח מקום גבוה יותר אבל אני פשוט לא סובל אותה)
ג'סיקה אלבה
לטיסיה קאסטה קבוצה ה:
קריסטה אלן
אריקה אלניאק
קארי וורר
ג'רי האליוול
מליסה ג'ון הארט מקווה שלא שכחתי אף אחת אתם מוזמנים לעשות חלוקה משלכם או להתחיל את ההגרלה

ZVI Z

New member
יש לי אובג'קשן

עדיף הגרלה רק אין לי פה לידי קוביה

LeBronJames

New member
זה לא טוב קרושי!

למעשה אתה כבר עשית את הבחירה שלך- יעני קבוצה א אמורה לנצח בכל סקר. זה לא בסדר. אני יבנה תוכנית במחשב שתחלק ..

למעלה