Hi, I wanted to share my story too

bcnbcn

New member
Hi, I wanted to share my story too

Hi, I can´t write hebrew becuase I´m in Barcelona, Spain. I´m with a south american boyfriend. We met in Israel but we left for Spain to try to solve all the problems that you were talking about and examine our friendship. Now we have to leave here and we´re thinking where to go next. Well, I wish you all the best and hope to keep in touch. D.

GalGula

New member
bcnbcn ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

כיף לשמוע גם מברצלונה... שמעתי שנפלא לחיות שם! תספרי לנו קצת על החיים שם? נשמח גם לדעת מה הוביל אתכם דוקא לשם. ואיך הכרתם... ו... ו... בעצם נשמח לשמוע הכל! - כל מה שאת מוכנה לשתף איתנו כמובן
. בתור התחלה, בני כמה אתם? שמחים שהצטרפת
, ומקוה שאת יודעת שאת יכולה להרגיש ב
... גל

bcnbcn

New member
תודה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo9.gif

ברצלונה באמת נפלאה! אנחנו כאן כשנה וחצי. הסיפור שלנו קצת ארוך, אז לא ממש אפרט כעת אבל אפשר לומר שהשפה הספרדית אחראית במידה מסוימת לקשר. זה גם מה שהוביל אותנו לכאן. אני עובדת במחשבים ומצאתי כאן עבודה ובן זוגי בא לכאן בתור סטודנט לשפר את הידע במחשבים שכבר היה לו. למרות שהוא מדבר עברית די טוב (הוא למד גם באולפן בישראל) חשבנו שללמוד חומר מקצועי במחשבים יהיה לו יותר קל בספרדית. ברצלונה ממש מגניבה! זו עיר של חגיגות תמיד יש להם סיבה למסיבה. כיף לי לחיות בספרדית אבל זה מאוד קשה בעניין הויזות, ולכן אולי נצטרך לעזוב בקרוב. לפני 4 שנים נסעתי ל-9 חודשים לדרום אמריקה וזו היתה חוויה בלתי נשכחת. כך התאהבתי בשפה הספרדית וכך כשחזרתי לארץ חיפשתי חברתם של דרום- אמריקאים. מפה לשם הכרתי את חואן קרלוס וכשנתים וחצי אנחנו ביחד. בארץ היה קשה בגלל הויזה בשבילו וגם מבחינה חברתית. אני הופתעתי מדעתם השלילית של חברים טובים שלי אבל הם כמובן לא הצליחו לשנות את דעתי הנחושה להמשיך בקשר. היציאה לספרד נועדה מבחינתי גם לבחון את הקשר ולשמחתי יש סוף טוב לסיפור: אנו מתעתדים להתחתן בעוד כחודש וכך גם אולי יקל הדבר על החזרה לישראל. טוב, זהו להפעם. רק אומר ששמי דפנה ואני בת 31. חואן קרלוס בן 27. בני כמה אתם? קצת היה לי קשה לעכוב מי בן זוג של מי, מי נפרד ממי וכו. שוב תודה על קבלת הפנים החמה נשתמע...

אניטה007

New member
דפנה ברוכה הבאה ../images/Emo145.gif

סיפור יפה יש לכם. למען האמת כשהייתי בגרמניה אצל החבר שלי ולמדתי לפני כמה שבועות (גרמנית...שפה לא קלה בכלל) למד איתי בחור דובר ספרדית, ובאמת הספרדית שפה די מרשימה
לפני כן לא ממש יצא לי לבוא במגע עם דוברי השפה, לפחות לא ישירות. למה החלטתם לגור בארץ אם אפשר לשאול? אני יודעת מנסיון שממש לא קל להתאקלם בארץ במיוחד כשמגיעים בגילאי 20+ ולא בתור ילדים. ולא כל כך הבנתי אם בן זוגך ספרדי או פשוט ממדינה אחרת דוברת ספרדית? בכל מקרה אני בטוחה שכולם ישמחו לשמוע עוד קצת פרטים

bcnbcn

New member
ברוכה הנמצאת../images/Emo141.gif

חואן קרלוס הוא מאקוודור, הוא מאוד אוהב את ישראל וזה מזל. ישראל היא הבית עם המשפחה, החברים וכו ובסך הכל זה קשה להשיג ויזות למקום אחר. אני מקווה שנסתדר כשנחזור. אז את מתכוונת להשאר בגרמניה? גרמנית באמת נראית לי שפה מאוד קשה - כל הכבוד! איך הכרתם,אם אפשר לשאול?

אניטה007

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך ../images/Emo13.gif

אקוודור - איזה יופי! מדהים כמה אנשים ממקומות כל כך שונים בעולם מוצאים אחד את השניה. ובאמת יש לך מזל שהוא אוהב את ישראל ומוכן לחיות כאן או לפחות לנסות לחיות כאן. איך העברית שלו? במקרה שלי אין סיכוי שזה יקרה. ואני גם חושבת שעדיף בהרבה ששנינו נגור באירופה. ולגבי איך הכרנו- אני לא אשעמם את שאר הבנות שבוודאי שמעו את זה כבר מיליון פעם (או שלא?
אבל בעיקרון הוא היה ב"רקע" זמן מה עוד מהתקופה שהיתה לו חברה ולי היה איזה קטע עם מישהו שהוא עבד איתו..ויום אחד התחלתי ללמוד גרמנית ואלכס התחיל לעזור לי ללמוד ברשת...ופתאום גיליתי צד אחר לגמרי שלו, מדהים ומקסים
והוא מן הסתם הרגיש אותו דבר אז החלטנו לתת לזה סיכוי...
ולמרות שזה עושה לי כרגע בלאגן גדול בחיים זה שווה כל רגע! בעיקרון אני מתכוונת לגור איתו בגרמניה, אבל הוא יעבוד בשוויץ עד סוף 2002 אז אני אנסה להיות שם כמה שאפשר ובסופו של דבר לעבור לגמרי בהזדמנות הראשונה. הוא נורא רוצה לבוא לארץ בקרוב אבל לאור כל הפיגועים האחרונים החלטנו שאני אסע לתקופה יותר ארוכה אליו...ונדחה את העסק

alfiekeren

New member
../images/Emo142.gif נעים מאד..../images/Emo142.gif

וברוך בואך לפורומנו. אל תדאגי גם אני לא זוכרת פה כבר שום דבר. כל הסיפורים מתבלבלים לי. אני מבינה שלעבור לשם עשה לכם רק טוב לקשר. עשיתם צעד חכם. ואני מאד שמחה בשבילכם. עזבתם רק בגלל משרד הפנים?? או היו גם בעיות אחרות שנתקלתם בהם בארץ? ושוב ברוכה הבאה ומקווים שתשארי..

bcnbcn

New member
נעים מאוד גם לי ../images/Emo13.gif

לא יודעת איך אבל פתאום הופיעה לי ההודעה של שלי אז קראתי את סיפורה וגם את תשובתה של גל אז אני מתחילה להתאפס. בסך הכל אני רואה שבאמת עלינו להאבק על אהבתנו וזה מרגיז אבל - זה מה יש! אני כל הזמן אומרת לחואן קרלוס שביחד ננצח את כולם! אנחנו עזבנו בעיקר בגלל משרד הפנים ובגלל כל המצב הזה חואן קרלוס לא יכול היה להרגיש שווה לאחרים. אני רציתי שיוכל להרגיש כמו שהוא באמת ואני שמחה שלאחר שאנחנו בטוחים בקשר נוכל להתחתן ולחזור ישראל עם מינימום בעיות. בכל מקרה אני שמחה שמצאתי אתכם להשתמע [חיבוק]

GalGula

New member
גם אנחנו שמחים

שמצאת אותנו
ואגב, כבר כמה פעמים ביקשו שיהיה תקציר על כל זוג כאן בפורום. אז את יודעת מה? אני אחשוב על משהו... תנו לי כמה ימים או שעות ויהיה בסדר

bcnbcn

New member
אתם נכנסים לצאט לפעמים?

טוב שאת פה כל היום נכנסתי לראות את יש תגובה והנה היא באה

GalGula

New member
אני כאן עכשיו ../images/Emo13.gif

אגב, זהו פורום ובניגוד לצ´אט - אין צורך להיבהל אם לא מקבלים מיידית תגובה להודעה
. ולגבי צ´אט - האמת היא שאנחנו לא נכנסים כיום. בעתיד הקרוב יחולו שינויים עקרוניים במערכת
, ואז גם עניין הצ´אט הפורומי יהיה יותר מאורגן. אבל אם יש ביקוש מצדכם לצ´אט - אין בעיה. אפשר לקבוע זמנים קבועים בהם נוכל למצוא חברים שם ולא להיות לבד
מה דעתכם?

cielo

New member
HOLA, como estas

Hey you, que tal hermanita ???? אני מאמינה שאני אמורה לקרוא עכשיו את כל ההודעות להבין את סיפורך. הוא בטח די דומה לשני. אני מקווה שלא אאבד את הסבלנות באמצע ואקרא את הכול בכל אופן, תתחילי לשפוך אם בא לך ... TE ESPERO SUERTE SHELLY

למעלה