Hi guys, please read

mayatron

New member
Hi guys, please read ../images/Emo6.gif

Ok So I live in L.A. (i speak and read Hebrew so you can reply in Hebrew, It's just easier for me to type in English) I plan on backpacking Europe in April - May for 2 months or hopefully more. I am going with one friend and we're gonna travel by train. I already know what kinda Eurail pass i need to get, it is not my first time in Europe but it is my first time backpacking, i also got the new "Europe by train 2004" book, and it is pretty good.! I would like to get some tips and stories from you guys.. like what to take and what not to take, how much money do you think i need to take with me, what to see, what NOT to do, where to stay.. etc I am a travel and tourism student so i know a lot about Europe, i just wanted to hear it, and get some more tips from people who actually backpacked Europe already. Hope you guys can help. Thank you! Maya.

mayatron

New member
...OH AND

If anyone knows where should we start the trip? I am thinking London, cause the airfare from LAX to London is the cheapest.

natyh

New member
good luck

I would suggest to travel in spain start there and finish there to and lern spanish . good luck naty

England is the ,ost expensive...

so you'll pay for the cheap flight when you'll stay there. two months is not that long and i think you should focus in some places and not to do a race againts the clock... the europass for the all europe will make you run from a place to place and not realy get to know the places you're visiting. like all places keep an open mind... all plans are doomed to be changed when you're actualy doing them

mayatron

New member
yes i know

england is the most expensive but the cheapest way to go to europe from los angeles is thru london.. we were thinking bout flying to london and then taking the eurostar to paris and THEN start the trip.. i think :)

are you gonna but the train

ticket for the all europe for two months? its sounds like it... but then you'll be running from, a plce to place... think about it

mayatron

New member
yeppp

We are both going to get the Eurailpass Youth Pass which is good for 17 countries (Not including england, wales, scotland, northern ireland, and iceland) we talked bout getting the 2 months passe, but now i see that we can get the 3 months pass if we pay $300 more. We want to see most countries, and we're open to stay in Europe more than 2 months. if we're not broke........

nitsansh

New member
Do you really need 17-country pass?

Rail Europe has many different products... you don't really need to buy the Eurail pass for 17 countries if you don't visit as many as them... Cheap no-frills airlines may be a better way to travel long distance than train...

for two months...

i think you sould consider taking a flight to where you want to start... and then see what countries you would like to visit. you can buy 3 countries pass or even a single country... there are a lot of options and as i said i think that the 17 countries ticket is more like a run after the lost time... youll just jump from a place to place from a train to train without realy expiriance the countries you're visiting... p.s i hope you checked all the train posibilities in the europerail web site... when i got to france in knew more or less what i need... and the guy there didnt know all the options... but aperently he found me better prices then menchend in the net...

sela v

New member
דרך אגב

באיסלנד אין רכבת, אז בטח שזה לא יכסה את איסלנד
השאלה שאתם חושבים על תכנון של טיול כזה. זה מה אתם רוצים לראות? וכמה כסף יש לכם בתלות בזמן שאתם מקציבים לטיול. אם תענו על השאלות האלה יהיה לי יותר קר לעזור לכם. דרך אגב יש גם פס של אוטובוסים באירופה, ואולי ניצן ידע אם הוא יותר זול מהפס של הרכבות.

falul

New member
יש דרך להגיע מ

מאיסטנבול לונציה שלא בטיסה (או בפחות מ260$ הלוך ושוב?) מישהו יודע ?

nitsansh

New member
תלוי כמה זמן יש לך...

נסיעה יבשתית תיקח 2-3 ימים... ולא תהיה הרבה יותר זולה להערכתי... הטיסה ב-260$ היא ישר לונציה??

nitsansh

New member
רומא - ונציה זה עוד 120$!!

נסיעה ברכבת מרומא תעלה בערך 50 יורו כל כיוון... מילאנו יותר קרובה... כדאי לבדוק גם יעדים באוסטריה או סלובניה.

Yo-man

New member
הי מאיה

אירופה באפריל ומאי עדין לא התעוררה מתרדמת החורף, לכן לדעתי כדאי להתרכז במדינות הדרומיות יותר. אם אתן מתחילות באנגליה, המסלול יכול להמשיך משם לצרפת, ספרד, דרום צרפת ואיטליה. אם ישאר עוד זמן (וקשה לי להאמין שישאר) אז תקרעו את שוויץ ברכבות - זו חוויה מדהימה. ולחדשות בהרחבה: אנגליה: אם עוד לא ביקרתן באנגליה, זה יעד חובה. לונדון ממש מזמינה ויפה, יש מה לעשות בה כמה ימים טובים, אבל ביחס לשאר מדינות אירופה אני לא חושב שכדאי לכן לצאת מלונדון יותר מידי (אולי לסטונהנדג', 130 ק"מ מלונדון). בקיץ ובטיול אחר הייתי ממליץ על עירו של שייקספיר, אזור האגמים ועוד, אבל לא הפעם. לא באפריל. צרפת: פריז כייפית בכל מזג אויר. 4-5 ימים שם (ולא להתפתות לקניות יותר מידי) הם חובה. ממוזיאונים מיוחדים (מוזיאון אורסיי היה תחנת רכבת והוסב למוזיאון למשל, עייני בכתבה מ-למה רשת). יש כרטיס פתוח ל-3 ימים ששוה את מחירו בעיקר כי לא צריך לעמוד התורים לכניסות. הוא כולל גם את שער הניצחון, הלובר, ארמון וורסאי (ביום יפה יש להצטייד בלחם טרי, בקבוק יין, גבינות וירקות, ולעשות - כמקובל - פיקניק בגנים של הארמון ליד האגם). הכרטיס לא כולל את אייפל, את שער הניצחון החדש ועוד הרפתקאות. מפריז (ויש עוד המון דברים שלא הזכרתי) אפשר לקחת רכבת ללואר - לרדת ולראות טירה או שתיים (שנונסו ושמבור הן המובילות בחשיבות ובפאר), להמשיך לפארק הפוטורסקופ ליום של כיף באותו אזור (17 בתי קולנוע מיוחדים - תלת מימד, כיסאות הידראוליים, מסכים של 360 מעלות... המון אפקטים מרשימים), ואז לקחת רכבת לספרד - ישר לברצלונה. ספרד: פה מזג שאויר יתחיל לחייך אליכן. ברצלונה היא עיר שוקקת חיים עד השעות הקטנות (ארוחת ערב לא אוכלים לפני 21:30, והרוב אוכלים ב-23:00), מועדונים, מסעדות, חיי רחוב עשירים וארכיטקטורה מטורפת. מברצלונה תוכלו להמשיך למדריד או לדרום ספרד (לא הייתי, אבל זה חלום שיוגשם בקרוב). המון עיירות עתיקות, חופי ים, תרבות ים-תיכונית/ספרדית עשירה, מאכלים מגרים ונופים דרמטיים. בדרך צפונה תוכלו לעצור במוזיאון של דאלי (אני לא זוכר אם זה בחירונה או בפיגוראס, מישהו ינדב את המידע בקרוב אני מקווה), ואז לריווירה הצרפתית, לכמה ימים בניס ובמונקו. ועוד 20 דקות ברכבת - אתן באיטליה. איטליה: אם התכנון הוא לעלות צפונה אחרי סיבוב במרכז איטליה - קחו את הרכבת ישר לפיזה. עיר נחמדה שלא הרבה עוצרים בה כי רק המגדל הוא "אטרקציה". זו עיר סטודנטים די תוססת... משם לפירנצה (לפחות 3 ימים), מוזיאון אופיצ'י, אם יש לכן עוד כח לאומנות, המדרחוב העצום עם חנויות השוקולד והמרציפן. הגשר העתיק (פונטו וֶקיוֹ), הדואומו ומגדל הפעמונים, ומסעדת ZAZA שאני לא מפסיק להמליץ עליה למי שרק מוכן להקשיב
משם לסיינה וסאון ג'מיניאנו (לא בטוח שיש רכבות שעוצרות שם, אבל המרחקים לא גדולים) ואז לרומא. אם אתן עוד מלאות מרץ אז אפשר להדרים ונאפולי (לא יותר מידי מומלצת לטעמי) ולאי קאפרי (המערה הכחולה) שהוא יפה דווקא. שוב צפונה עד ונציה חובה חובה חובה. העיר הכי יפה באירופה לדעתי, ממש טיפה לפני פריז. משם לורונה, עירם של רומאו ויוליה ואז למילאנו, שלדעתי אין מה לעשות בה, אבל זו אופציה. עכשיו אם נשאר עוד זמן, כח וכסף תוכלו להצפין להרי האלפים של שוויץ. גם מזג האויר ייטיב מעט עד אז. בכל מקרה - מחכה לך טיול נפלא, לא משנה איזה מסלול תבחרי. אם יש לך עוד שאלות - אני כאן על יום

natyh

New member
שלום יורם

להלן תוספת קצרה בנושא ספרד ברצלונה אגב עבור כל תוספת שתירצה ציין עיר מאחר וכל הודעה רצינית שלי על עיר בספרד או צרפת או אנגליה לוקחת בערך שעה וכידוע אני עדיין צריך לסיים את הסיפור על קואלפ : אז להלן ברצלונה : קודם כל לברצלונה צריך לטייל לדעתי בסגנון גאודי קודם כל סיור חובה בצימיניאס הן הארובות בנין שבנה גאודי בסגנון גאודי , חייבים לראות יש סיור מקומי כל יום לקומה העשירית מדהים . שלב ב פרק גאודי מדהים , ועכשיו אחרי שטעמתם מהמנה הראשונה הגיע הזמן להתקדם למנה העיקרית היא הסגרדה פמיליה אך משפחה קדושה מסכנה : הכנסיה המדהימה מזכירה את ארמון הרוחות מגאיפור מאחר ולא נגמרה מבפנים קיימת רק הפאסדה שבנה הגאון . בעיר ישנה אכסנית נוער נהדרת , מקום מפגש לצעירים מכל העולם , בנוסף בעיר פרקים חביבים , והכי חשוב הקטלנים מדברים לאט הם כבדים רציניים איטיים ועשירים , צריך לתת להם את הזמן כמובן שאי אפשר לסיים ביקור בעיר ללא קפיצה קטנה לאצטדיון האצטדיון של קבוצת הכדורגל F C BARCELONA ולהתרשם מהמוזיאון והמופע האור קולי . תוספת לבקשתך יורם מוזיאון דאלי נמצא בפיגוראס ואפשר לשלב טיול אליו עם סיור בחירונה ראה הקישור , עד כאן על רגל אחת , תוספות בנושא מדריד ,סאן לורנצו דל אסקוריאל , ועמק הנופלים ראה הודעה שלי בפורום אופניים בתקופת הוואלטה אספניה אם לא תמצא אמצא זאת עבורך , ותוספת בנושא מוזיאונים במדריד רק בקש וארגן לי שלוש שעות פנויות . תוספת בנושא טולידו ואל גריקו תקבל מאוחר יותר זהו בינתיים. תיהני מאיה נתי

Yo-man

New member
היי נתי

לפי דעתי גם ככה השקענו הרבה יותר ממה שמגיע לשואלת... על שאלה כל כך כללית כמו "לאן לסוע באירופה" קשה לתת תשובה מפורטת, אבל השתדלתי. ואיפה מיה ? לא חזרה ולא תחזור לכאן. זו תמיד סוגיה שמציקה לי - כמה לנסות לענות לאורחים לא קבועים של הפורום. אני נהנה לענות, אחרת לא הייתי עושה את זה, אבל זה מרגיש מעט טיפשי שלא קוראים את התשובות שלי. לגבי ברצלונה - ברור שאפשר לכתוב ספר שלם, אבל קודם תן לה לבחור מסלול. אולי היא דווקא בקטע של הולנד-גרמניה-פולין ? אל תמהר להשקיע שעות בכתיבה... ותודה על פיגוראס

natyh

New member
יורם

התשובות הם קודם כל בשבילך את התשובה שלי למיה ראית בראש השירשור באנגלית נתי

mayatron

New member
hey thank you guys

you guys helped a lot now i just need to translate everything to my american trip partner and if i'll have any other questions i'll post them! thank you!

למעלה